Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyusz
őstag
válasz
Anthony28 #221 üzenetére
Akkor nincs más választás, el kell kezdeni a pályát elölről, a csapattagokat és magadat felszerelve RPG-vel. Nekem is egy korábbi mentésről kellett újrakezdenem, mert rosszul pozícionáltam az embereimet, és mire a helikoperek jöttek, addigra túlságosan lesérültek. Egyébként nem lehetetlen gépfegyverrel leszedni a helikoptereket, nekem valamelyik korábbi küldetésben sikerült, de rengeteg lőszer ráment, szóval talán tényleg érdemesebb újra elkezdeni.
-
Gyusz
őstag
válasz
Anthony28 #218 üzenetére
Mennyi embered maradt meg és milyen felszereléssel? Ha van nálad Zeus MPAR, akkor abból az épületből, ahova az EMP-t telepítetted, onnan kijössz néhány métert, és célra tartasz (szemből jönnek majd a helikopterek). Amint megjelennek, az egyiket ezzel le tudod szedni, a másikra pedig rámutatsz egy szintén Zeus MPAR-t hordozó embrrel, megnyomod, hogy attack és leszedi. Ha esetleg nem volt nálad Zeus, akkor még az EMP kisütése előtt, szintén kb. szemben lévő ''épületben'' van rakétavető, utána már nem volt nálam valamiért, a másik helikoptert pedig leszeditek gépfegyverrel, bár sokáig tart, de nem lehetetlen. Ha végeztél a két helikopterrel, akkor óvatosan közeledj a kimentési pont felé, én elkezdtem vígan szaladni arra, erre nem jött még néhány fegyveres és kezdhettem újra a helikopterekkel?
-
Gyusz
őstag
Én is elkezdtem a játékot; az előző résznél jobban tetszik, már csak a gyorsmentés megléte és a jobb optimalizáltság miatt is. Bár egy-két pályát elég sokára töltött be és a legújabb patch ellenére is előfordulnak véletlenszerű fagyások. A társaim mintha nem futnának már bele olyan könnyen az ellenséges tűzbe, de lenne még mit csiszolni az MI-n, ugyanis néha még beakadnak egy tereptárgy mögé.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Canon EOS DSLR topic
- Formula-1 humoros
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Vírusirtó topic
- Autós topik
- Trollok komolyan
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Macbook White 13" unibody
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest