- Home server / házi szerver építése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini-ITX
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Havi limitet kap a GeForce Now
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatpingvin
addikt
"nagyon keményen dolgozunk azon, hogy a megszokottól teljesen eltérő koncepciókkal álljunk a vásárlók elé."
tényleg köze nincs azokhoz amik eddig a piacon vannak... téglatest alakú, pszeudo-military dizájn elemek, átlátszó oldallap... soha nem láttam még ilyet.
röhej. ugyanonyan tizenkettő egytucat mint a többi.
van néhány a piacon ami legalább ha designernek reklámozza magát, valamelyest formabontó, pl a cougar conquer vagy az azza pyramid, de ezek meg a praktikum antitézisei.
szvsz a számítógépház design a 90es években tetőzött: zero feature pléh doboz. ennyi kell, több nem. esetleg hangszigetelés bele, ezen felül minden felesleges rongyrázás.A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
-
válasz fatpingvin #1 üzenetére
Szerintem azért kicsit nézd meg jobban őket, mielőtt az első sor után összegzést írsz az egész könyvről. Nem valami szakmai modus operandi.
"zero feature pléh doboz. ennyi kell, több nem."
Neked. Bár azt nem egészen értem, hogy miért ENNYIRE nehéz egyeseknek megérteni azt, hogy a szubjektív igényeik egy kicsit sem általános érvényűek. Gyakran meg az elenyésző kisebbséget alkotják.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
fatpingvin
addikt
a cikkben megjelentetett képgalériára reagáltam. nem tudom mi egyébre kéne, bár megnézve a weboldalukat, nem győzött meg arról hogy elhamarkodtam volna az állásfoglalást. a teljes felhozatalukat végigpörgetve, van benne pár jónak nevezhető dizájn ötlet de ettől még tizenkettő egytucat marad.
ami a másodikat illeti, ki is hangsúlyoztam hogy ez a személyes véleményem, bár úgy gondolom hogy funkcionalitás terén van benne egy jó adag objektivitás.hogy kinek mi tetszik az meg mindenki magánügye bár lehet róla diskurálni, viszont a reklámszöveget továbbra is túlzónak érzem.
A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
-
válasz fatpingvin #3 üzenetére
Maradjunk annyiban, hogy könnyen, elsőre felismerhető, alapvetően jó anyagokból van, és a belsőkkel is variálnak.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Dr. Akula
félisten
"Tulajdonképpen nincsenek határok, amelyek között gondolkodni szeretnénk a dizájnt illetően."
A cuccaikat elnézve ez nem derül ki, ugyanaz a tucatdizájn mint egy mai Lian Li vagy NZXT. Ahhoz képest hogy az InWintől jöttek, ott azért vannak időnként valóban rendhagyó dizájnok. Ezek szerint az jött le nekik mindebből hogy koppintás = egyediség...
Legalább lekopponthatnák a Hyte Revolt 3-at, vagy a Cooler Master NR200P-t, és megnagyobbíthatnák annyira, hogy egy 4090-es is beleférjen hajtogatás nélkül. Még mindig ezek a legjobb 5.25" nélküli házak a piacon.
[ Szerkesztve ]
-
Melyiket vitatod a (#4)-ből?
Nem ismered fel könnyen? Nekem sikerül, pedig szerintem több ilyen motyóval szembesülök napi szinten. Nem használnak vaskos fémet? Amit eddig láttam tőlük, az acél, vaskos alu és üveg. Nem variálnak a "klasszikus", kétkamrás belső elrendezéssel? Hatékonyságról senki sem beszélt, csak a normától eltérésről volt szó.
Persze tudom én, hogy nagyobb divat mindent lehordani a sárga földig. Hogy ettől ki érzi magát jobban, az már más kérdés.
[ Szerkesztve ]
-
fatpingvin
addikt
magukról a termékekről senki nem írt egy rossz szót se.
az egyetlen dolog amit viszont mindenki kritizált az apofátlanul nagyotmondónémileg túlzó marketingduma ami az egészet kísérte.
ha ez nem lett volna mellette hogy úgy próbálják meg előadni mintha most találták volna fel a spanyolviaszt, akkor szerintem a fórumozók visszajelzése is lényegesen pozitívabb lett volna.A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
-
Terelés. Nekem, az én posztomra írtál választ (amibe semmi olyat nem írtam, ami nem tényszerű), nem a cégvezetőére. Nem szándékoltnak vélt háttérjelentésekre kell reagálni, hanem arra, ami oda van írva. Ha mást akarok mondani, akkor mást írok, érted.
-----------------------------------------------------------
(#10) Busterftw: Olvasd el még egyszer, amit írtam! Ehhez semmilyen teszt nem kell, csak két szem.
[ Szerkesztve ]
-
-
fatpingvin
addikt
válasz Synthwave #15 üzenetére
elég érdekesnek tartom hogy ez lett a konklúziód miután kb öten fogalmazták meg egymástól függetlenül, más irányokból közelítve de érdemi tartalmát tekintve ugyanazt a kritikát. teszem hozzá a kritika nem is a konkrét PH cikknek szólt (ez nem is lenne jogos, egy interjún azt illik lehozni amit az interjúalany közölt) hanem a cég szóvivőjének megnyilvánulásaira reagált.
azon kívül hogy kifejezésre juttattad a lapcsalád olvasóival illetve a fórum látogatóival szembeni mérhetetlen lenézésedet illetve a saját tévedhetetlenségedről való meggyőződésed, számomra nem teljesen világos hogy miért állsz bele az ilyen helyzetekbe amikor a kommentekben jönnek a reakciók.
de végülis ennek a kommentszekciónak túl sok globális hatása nincs, szóval talán nem olyan nagy baj. valóban zárható teljesen felesleges ezen szájkaratézni, mindkét oldalról. felesleges kommentfolyam, még ha ez fel is veti a kérdést hogy egy cikk alatt mi az ami nem számít annak.A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
-
Én megnéznék egy rendes tesztet a házról. A külső ugyanaz a séma, oké. De mi van a belsővel? Mi van a részletekkel? Milyen a légáramlás iránya, hogyan és miért vannak benne elhelyezve a hardverelemek? Milyen a szerelhetősége? Két "ugyanúgy" kinéző ház között is van különbség.
A dizájnt nem értem, hogy mi a gondotok vele? Ezek a toronyházak kb. 20-30 éve formára ugyanígy néznek ki, de belsőre már ezerszer át lettek variálva a kor igényeinek megfelelően.
[ Szerkesztve ]
Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő.
-
4nick8
őstag
Gondolom akkor neked gömb, piramis vagy dodecahedron alakú házad van.
-
4nick8
őstag
Nem akarok személyeskedni de félek hogy fogok.
szvsz a számítógépház design a 90es években tetőzött: zero feature pléh doboz. ennyi kell, több nem. esetleg hangszigetelés bele, ezen felül minden felesleges rongyrázás.
Szerintem ez az igénytelenség legjobb definíciója.
-
fatpingvin
addikt
4U magas rack házam van, bagóért vettem. egy ideig kísérletezgettem mindenféle toronyházakkal de visszatértem a legjobb megoldáshoz.
praktikus, egyszerű, olcsó. kipipál minden számomra értelmezhető szempontot.
[ Szerkesztve ]
A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
-
fatpingvin
addikt
nem értem hogy pusztán az ablak hiánya miben akadályozza a világító bizbaszok beleépítését. bele lehet építeni és nem fogod látni, nem értem a problémát. persze lehet hogy csak én vagyok ehhez túlságosan igénytelen
az enyémben is van elég sok világító bizbasz*, a rack házikó egyik tagadhatatlan előnye hogy ez a villogás nem látszik ki belőle
*az alaplapon legalább 3 status LED, a Fibre Channel vezérlőn egy kazalnyi amber és green LED amik ráadásul ha kell ha nem villognak, a NVMe adapteren is valamiért van egy kék és piros LED, a SCSI HBA-n is egy zöld... a SAS vezérlő most éppen ki van szedve de az is amber/green fényorgona.
[ Szerkesztve ]
-
Nah, ez a topik is mehet a levesbe...
Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Home server / házi szerver építése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini-ITX
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OpenMediaVault
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest