Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen széket vegyek?
- Apple MacBook
- Autóhifi
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Home server / házi szerver építése
- OLED TV topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- SONY LCD és LED TV-k
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatpingvin
addikt
nem értem hogy pusztán az ablak hiánya miben akadályozza a világító bizbaszok beleépítését. bele lehet építeni és nem fogod látni, nem értem a problémát. persze lehet hogy csak én vagyok ehhez túlságosan igénytelen
az enyémben is van elég sok világító bizbasz*, a rack házikó egyik tagadhatatlan előnye hogy ez a villogás nem látszik ki belőle
*az alaplapon legalább 3 status LED, a Fibre Channel vezérlőn egy kazalnyi amber és green LED amik ráadásul ha kell ha nem villognak, a NVMe adapteren is valamiért van egy kék és piros LED, a SCSI HBA-n is egy zöld... a SAS vezérlő most éppen ki van szedve de az is amber/green fényorgona.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Emulátorok
- Milyen széket vegyek?
- Oakley topic
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Formula-1
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- 10 GB-os RTX 3080 OEM
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest