- Mini-ITX
- Házimozi haladó szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Riasztó topik
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
xeon forever
addikt
Nekem Hu tao nagyon OP. Most ott tartok, hogy egy utesre (talent lvl 9 attack E utan 12-17k max ellenfelrol fuggoen) magyarul amig tart addig 200-300 k kozott ut. Yoimia kinezete miatt kellett volna es lenne is ra... De Baal kell nekem, igaz fozni nem tud igyhat waifunak kuka, de legalabb meg lesz/vót.
Illetve ne felejtsuk el, hogy rohadt sok upcoming karakter van még hátra...
Ugye a 7 bül még csak 3 terület van unlockolva. Ez egy maraton lesz, mind idegrenszer mind pénztárca ügyileg...
Arra kiváncsi leszek, amikor túl vagyunk az end game-n és relative elavult lesz a játék unlockolják e az összes karaktert azoknak akiknek 5 éves accjuk van!?Szerk.: Nekem màr mind 2 accon bejött Sayu.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest