- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
Üdv! Kb egy hónapja vettem egy HF-5000-et. Posta kihozta, szép sötét színű volt! Összerak,bekapcs!Minden oké! Zene indít! 10 azaz 10 másodperc múlva barátnőm megbökdös hogy, baj van! A mély ritmusra o..dta a füstöt!) kikapcs!Leültem mellé!Mondom magamba a .......!Erre újra füstöl!Dugót kirántottam!Vártam!Újra bekapcs!És ment!a mély......az is negyed hangerőn torzítva!Dobozba vissza!onnan meg valahova ahol izé ö szereztem újat!(amúgy nemtom mennyibe van egy ilyen mert láttam 39990ért meg 23280ért is,illetve ez alatt...megsúgom hogy a ’forrásba’ 17-18 ért lehet megkapni!Én láttam 30 db-ot egy kupacba! Na lényeg a lényeg jött az új!A világos!Tapasztalatok: Mély sarokba be!surround 50%ra,center kb 60%ra,mély 40-45%!Master 60%!wamp-ba maxra a hangerő! Igy el tudom érni bizonyos tárgyak szemmel látható mozgását(ez alatt is) illetve a szomszéd jelzését hogy hallom!Persze a zenétől is függ meg a géptől hogy, milyen erős a kimeneti jele, meg attól hogy ki mennyire van oda a mélyért,én leszokóba vagyok mert néha bántóan erős nekem(relatív pici szobába)!Nekem az ágy előtt van a mély a sarokba az ágytól 1méterre,kellemesen remeg az ágy ha felvan csavarva!
Nem a csúcs ez tény,sőt….,de szép dizájnos és magához mérten megyeget!Sokat sokat sokat hallgatva nagy hangerőn erősen fűűűűűűűűűűűűűt, illetve nekem megolvadtak a hangalak és a mélynyomónál lévő vezetékek szigetelései kissé tőben, gondolom az átmeneti ellenállás miatt! Negatívumok: Nagyon felcsavarva tóóórzíííííííííííít azaz a max hangerő erősen kerülendő! Van 2 olyan pont a mester hangerőn(nekem)(0-tól úgy 70%-ig értve) ahol valamiért a hang eltorzul mondjuk így,pici csavarás és oké!főleg akkor van ha a távirányítóval játszol mivel az egy gombnyomásra egy bizonyos távot teker a hangerőn!Trafó: Igen zúúúúg na bumm és!
Más: szélzaj vagy hívhatjuk annak is hogy remegnek a mélyben a panelek!!!!Ha valaki tudja erre a típusra is a megoldását írja már le!A kisebb tesójáét tudom(itt olvastam valahol), de ez más!Egyértelmű mert ennek ha benézek a csövön látom a trafót annak meg nem!Ha valaki tudna rá megoldást picit biztos javítana a mély erősségén!
Megint más: bü dös,mikor még új!főleg ha jól megküldik,x idő után elmúlik!Egyéb: A kék LED-ek elég fényesek és hát van hogy zavaróak este! a kis tesója az 5000-esnek a tapasztalat szerint főleg a legelső darabok nagyon-nagyon tartósak! Én tudok kettő ma is gyönyörűen szóló darabot,5 évest,illetve egy 3.5 évest! Nem mernék megesküdni rá, hogy az 5000-es is elmegy 5 évet!Megérzés! Még valami!Ha valaki úgy dönt hogy megfogja aztán majd kézbe hazaviszi az felejtse el,fuuuu…………! Kerülni az áramszünetes kikapcsolásokat mert olyat ’durran’ hogy…….. Ha ez 150 w akkor én vagyok a dalai láma!Maradjunk a földön,DE azért jó ez!Minden jót mindenkinek xiaxtok! 1 col = 2.54 cm2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
félisten
Login!
[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
félisten
Aki akarja annak elküldöm mailbe a sub tesztelő hangomat, haverom gyártotta! Röviden: Jóóóóóóó lett! A teló az asztalon elindul tőle! (Nálam)
-
félisten
válasz m_peetya #2780 üzenetére
Huuu! Olvasd el az összes hozzászólást, a zúgás is előjön párszor! Sztem baj, mert pl nekem még soha nem zúgott, jó jó zúg de ahoz, hogy halljam fel kell csavarnom maxra, zene nélkül! Meg az is fura számomra, hogy nem mind zúg neked! Most vagy zúgjon minden vagy semmi!
-
félisten
válasz m_peetya #2780 üzenetére
Ne lepődj meg ilyen dolgokon ez Genius! Mindentől eltekintve nekem bejön ez a cucc, voltak gondok nekem is, de már bejáródott úgy érzem!
KÉRDÉS MINDENKIHEZ: Hol tudok venni műgyantát? Annyit ami elég ehez a hangfalhoz! HF-5000[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz m_peetya #2787 üzenetére
Oké vágom! Nem tudom miért van, de leírom nálam hogy van, talán segít! Gépre van kötve! 5.1-el! Azaz kaptam hozzá azt az átalakítót ami kimondottan a számítógépre van kitalálva! Hagfalak úgy vannak bekötve mint nálad! Aztán a CD/MP3 csatornán van egy walkman(márkás)(rádiózni)! Ennyi! Egyiken se búg, teljesen zajmentes! Kipróbáltad már azt, hogy kihúzód a vezetéket amin a jelet kapja? Magyarán semmit ne köss rá! Úgy búg e! Aztán nálam ha bekapcsolom a hátulján a kapcsolót semmi nem történik, nem pattan semmi!
-
félisten
-
félisten
Amúgy most is ordít az 5000-es!
-
félisten
Képes voltam leállítani minden hangot és maxra csavarni! Hallom a mélyből a búgást! HA a fülem a subcsőre teszem és mély transzba esek! És az is tudjátok milyen búgás? 50Hz!
A hangszórókból pedig az a zúgás hallatszik teljesen közelről amit minden hangszóró kiad![ Szerkesztve ]
-
félisten
Üdv!Én elsősorban abból indulnék ki hogy csájna, márpedig a hagfalat ők gyártották ! Mellekes info: a búgó 5005-ös garis cserén van éppen peetya barátunknak!
-
félisten
-Csálnai ne várjatok csodát- nekem augba lesz egy éves az 5000-esem! Most is az szól, napi sok-sok órát!
-
félisten
Hali! Csak olvasgatok, meg szemezgetek a progival!
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Üdv! Ha már a mi szól mi nem a téma: Anno az NF7 2.0-ámnál volt baj a centerrel meg picit a mély résszel! a Center nem akart szólni csak teszt alatt stb stb! Valami patch oldotta meg a problémát úgy emlékszem!
Ma már Gb alaplapom van semmi baj vele! Integrált 7.1-est használom! Minden game alatt szól, winampal is, mmmmmmindennel![ Szerkesztve ]
-
félisten
Üdv! Jelenség: 5000-es távirányítója nem reagál! Kamerával megnéztem folyamatosan küldte a jelet, elem ki, be és jó! Kinek volt már ilyen?
-
félisten
válasz Core2duo6600 #2919 üzenetére
Már bocsánat de ilyet írni h ne földelt dugóba dugd a szgép és tartozékait ez ez.....! Én aki nap mint nap feszkóval találkozik...Kit csapott már meg 230? Nem kellemes! Okkal találták ki azt a zöldsárga vezetéket!
-
félisten
Húúúú de rég írtam ide látom volt pár hozzászólás! Én az akkusztikus szivacsom várom és nekiesek az 5000-nek! A kezdeti gondok ellenére minden okké vele! Uj alaplapom van én nem szolt csak 2.1-ben de két kattintással medoldódott a dolog!
-
félisten
Üdv! P45-DS4-am van és full káosz volt a hangom....!Win alatt stereo, game alatt 5.1! De a gb paneljében rájöttem a megoldásra és már minden oké! És a 3 jack dugós megoldással csinálom, azaz nem a stereot szórom ki a hangfalakra!
-
félisten
-
félisten
válasz zfarkas #3013 üzenetére
Hát figyu én meg épp fordítva látom! Nagyon kevesen nem látok 5.1 kimenetet! BÁR ez 2007-es állapot,akkor nézelődtem! Nekünk orion van 9990volt és a vasat is beolvassa! HDMI-re nincs szükségünk az a pénzes emberek kiváltsága! Ennyi!
-
félisten
Üdv! Sztem a dvd ludas, megmondom sztem miért! Egyszerűen a dvd-d csak stereo jelet küld ki a geniusodnak! Próbáld ki azt h a genius mp3 bemenetét kötöd össze a dvd front left / right feliratával (egy pár RCA kábelre gondolok), így a stereo jel kiszórodik mindenre, igaz h nem igazi 5.1 lesz de sztem nem veszed majd észre! Nálam a tv stereo jelét szórom ki 5.1-re és félelmetes így is a hangzás hozzá mérten!
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Üdv! Nekem is voltak 5.1 problémáim hála az új p45-ös lapnak köszönhetően....(h szakadt vna le a Gb-s tagnak a keze aki kitalálta)! De mindig SW oldalról közelítettem meg mert, ha akárhol máshol megszólalt a teljes 5.1 akkor nem HW hiba van!
-
félisten
Én maradok az 5000-nél mert szép! Eddig a 6000 a lehető legcsúnyább a sorban! Rhdt ronda! bocsi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest