Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Projektor topic
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nagyon gyorsan búcsút mondhatunk az olcsó notebookoknak
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Aktív témák
-
-
Üdv! Lassan lesz akkusztikus szivacsom és nekiesek az 5000-nek! Ígértem képeket csak nem tudom kinek....hm!
-
Ez igaz, a lényeg h jobban szól! De MNC-t soha nem vennék, elég volt látni! Ha a csájnait már az MNC is javítja hangzásban akkor huuuuu!

-
MNC mint márka? Már ne hari, de elég ratyi! Haver épített MNC márkájú hagszórókból hangfalat mert azt hitte jó márka, pl rá volt írva 400 watt, a 2xx es erősítő kinyírta őket + nyert egy hengfalépítő versenyen(MNC rendezte vagy mi), 6. lett, ez volt pár éve, a mai napig nem kapta meg az ajándékcsomagját, és hiába zargatta őket ezmiatt! *** az MNC! Én láttam ehez tartom magam! De tény h szép hagszóróik vannak!
-
Mielőtt elfelejtem: Ne kérjétek már a mély hangokat! Megértést köszi!
-
Aki akarja annak elküldöm mailbe a sub tesztelő hangomat, haverom gyártotta! Röviden: Jóóóóóóó lett! A teló az asztalon elindul tőle! (Nálam)
-
Tudjátok mit hiányolok? HF-5000-es képeket az átalakításról, vagy legalább a belsejéről!
-
JA! Login!7 hónap után!
-
Hali! Na ezt jó tudni!

Aktív témák
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nem vagyok milliomos!