- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Változik az internet, pénzt csinálhatnak a weboldalak az AI miatt
- Nem keres több megrendelőt az Intel 18A node-ra az Intel
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Megjött a Red Magic kompakt táblagépe az EU-ba
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Bluetooth hangszórók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Aktív témák
-
-
Üdv! Lassan lesz akkusztikus szivacsom és nekiesek az 5000-nek! Ígértem képeket csak nem tudom kinek....hm!
-
Ez igaz, a lényeg h jobban szól! De MNC-t soha nem vennék, elég volt látni! Ha a csájnait már az MNC is javítja hangzásban akkor huuuuu!
-
MNC mint márka? Már ne hari, de elég ratyi! Haver épített MNC márkájú hagszórókból hangfalat mert azt hitte jó márka, pl rá volt írva 400 watt, a 2xx es erősítő kinyírta őket + nyert egy hengfalépítő versenyen(MNC rendezte vagy mi), 6. lett, ez volt pár éve, a mai napig nem kapta meg az ajándékcsomagját, és hiába zargatta őket ezmiatt! *** az MNC! Én láttam ehez tartom magam! De tény h szép hagszóróik vannak!
-
Mielőtt elfelejtem: Ne kérjétek már a mély hangokat! Megértést köszi!
-
Aki akarja annak elküldöm mailbe a sub tesztelő hangomat, haverom gyártotta! Röviden: Jóóóóóóó lett! A teló az asztalon elindul tőle! (Nálam)
-
Tudjátok mit hiányolok? HF-5000-es képeket az átalakításról, vagy legalább a belsejéről!
-
JA! Login!7 hónap után!
-
Hali! Na ezt jó tudni!
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Crucial 240GB SSD eladó
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged