Aktív témák
-
Foobar
tag
Hali!
Nagyon felkeltette az érdeklődésemet ez a Genius-tuning, főleg mert én is eme hangfalszett tulajdonosa vagyok. Meg akarom én is csinálni ezeket a ''fimomításokat'', csak sajnos semmi önbizalmam hozzá, totál kétbalkezes vagyok ilyen dolgokban...Majd azért nekiállok, és meglátom, megy-e. De lenne néhány kérdésem:
1. Emlegettél valami hangfalszivacsot. Tudod, amit írtál, hogy gyárilag rövidet tettek bele...ÁÁÁÁÁ sajnos azt se tudom, mi ez a hangfalszivacsHol lehet venni? Mekkorát kell? És MI IS EZ egyáltalán? Légyszi válaszolj részletesen, mert mondom ebben a témában analfabéta vagyok.
2. Aztán írtad, hogy kicserélted a gyári kábeleket sokkal vastagabbra. Jól van, majd én is kicserélem, csak azt mondd el plz, hogy melyik kábelt cserélted? Van ugye az, ami a mélyládát összeköti a számítógéppel, tehát ami 3 jackkel megy be a hangkaresz kimeneteibe. Na meg vannak azok, amik a mélyládából mennek a front-, rear-, és center hangfalakba. Akkor most melyiket érdemes kicserélni? Mindet?
3. Vettem ilyen kétkomponensű ragacsot, Uverapid 20 a neve, a 20 azt jelenti, hogy kikeverés után 20 percig lehet felhasználni, azután megkeményedik. Nemtom ezt ismered-e, szerinted jó lesz? Praktikerben ilyet lehetett kapni.
Na, asszem ennyi a kérdés (egyelőre). Várom a válaszokat!!! -
ithomas
őstag
Csak egy kérdés:Nincs kedved nekem is megcsinálni???
Amúgy az írásod elején már kezdtem örülni mert azthittem hogy azt írod:
''És ha már szétszedtem, akkor gondoltam egyet, és csináltam még néhány''...KÉPET...
De sajnos nem ezt írtad.
Én szivesen nekiállnék de hihetetlen béna vagyok az efféle barkácsolásokhoz,megaztán vizuális tipus is vagyok és hogy kell azt elképzelni hogy 'kiöntötted az egész kamrát...'
Egyáltalán ezt a műgyantát hogy kell kikeverni??Na mindegy nem kérdezek többet,úgyse fog rávinni a lélek hogy szétszedjem...
Amúgy gratu,de azért még egy kérdést felteszek:
Az első tuningodhoz képest HALLHATÓAN jobban szól,vagy csak egy kis lelki megnyugvást nyújtott hogy végül tökéletes munkát végeztél???
Aktív témák
- Samsung LCD és LED TV-k
- Spórolós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Elektromos cigaretta 🔞
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Metal topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged