- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Philips LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mini-ITX
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Aktív témák
-
Gambit
őstag
Igen, ebben van valami, de most kicsit rá vagyok állva a világításra, és miért pont ez ne világítson?
Én is gondolkodtam rajta, hogy illik-e hozzá, aztán arra a következtetésre jutottam, hogy talán egy enyhe piros kisugárzás nem ütne el nagyon a barna boboztól. Na mind1, előbb a kitöméssel szeretnék végezni. Köszi az észrevételedet!
[Szerkesztve] -
Gambit
őstag
Én azon gondolkozom, hogy jól nézne-e ki, ha ledeket tennék a mélynyomó nyílásásba, aztán világítanának kifele. Szerintetek? Csak meg kéne oldani, hogy szép egyenletesen világítsanak. Az meg lenne a csúcs, ha a zene ütemére pulzálna...
Ezeket szerintetek meg lehet csinálni?
-
quinlan
tag
Műgyantát nagyon sokféleképpen lehet kikeverni. Két pólusú adalékanyag van, melyet ízlés szerint keverhetsz össze. Ha több B anyagot keversz bele, akkor gyorsabban megkeményedik a gyanta, ha pedig kevesebbet akkor lassabban.
''Az első tuningodhoz képest HALLHATÓAN jobban szól,vagy csak egy kis lelki megnyugvást nyújtott hogy végül tökéletes munkát végeztél???''
Természetesen van különbség. A szuszogást, zörgést már korábban megszüntettem, ez utóbbi módosítás inkább a basszus tisztaságára, dinamikájára volt hatással. Elég profi minőségű DTS hanganyagokkal teszteltem a mod előtt és utánna a rendszert, és nagyon érezhető volt a különbség. Főleg az instrumentális zenéknél, ahol a basszer finom játéka már sokkal dimanikusabban szólt, igen jól lehetett érezni a legapróbb hanghullámokat is. Egyszóval a kamra kiöntése rengeteg apró rést betömött, és nem kell hozzá botfül, hogy meghalld a különbséget. Tegnap este egyébként egy kisebb party volt nálunk, és azok az emberek akik korábban hallották a cuccot, csodálkoztak a rendszer változásán.
Egyébként egy hétvégén szívesen megcsinálom neked a ládát. Írj mailt, és megbeszéljük a részleteket. -
krila
tag
THX a méltatást!
Abszolut megéri! Ebből a pénzből a mai árakon nem lehetne építeni ilyen minőségű cuccot. Más dolog, hogy az alap amit építeni tudnál , az megen nagyságrendekkel jobb lenne! Nem is aránytalanul több pénzért. Persze akkor meg ott van az üzembiztonság+ a design kérdése. (mert ugye azért KÉSZÍTED magad az szettet, hogy a tchnikai paraméterek minél kevesebb hiányt szenvedjenek). SZal szerintem ezért a pénzért jelenleg , a legjobb választás((kivéve , a KEDVES cukor álltal írt édiségeket magam is leigazoltam))
A hangszórók minősége elfogadható, Ez szigorúan véve azt jelenti, hogy (és most egy high end-es haverom véleményét idézném) ''nincs kiugróan nagy hibája''
Hogy a surround , és a front+ a center középsugárzóinak mennyire vékony a kosáranyaga arról nem szólok, +Hogy, lehetne a frontokban +a centerben igényesebb csipogó arról is kuss van. A mélyládában korrket, nagy kilengésű izmos autó basszsugárzó került. Mint érzékelheted még vissza is kell venni a legtöbb esetben kakaóügyileg a dohogót.
A tuning után, kivétel nélkül,MINDENKINEK azonnal megtetszett a hangja.
ERŐSÍŐ: IC-s csoda négy darab két csatornás IC adja az izmot a kónuszok alá. megtámogatva egy tisztesebb trafóval. Ez is teljesíti az elvárható igényszintet.
Jól szól! Kiszolgálja legtöbb igényedet, és nincs gond vele. Átlag USER-nek ez megfizethetetlen combo.
VÉGÜL: engem az fogott meg igazán az együttesben, ami a rejtőző oldala. A fejlesztőség. Szeretem egyénivé tenni a tárgyaimat. Javítgatni, odafigyelve...stb
Ez pedig maximálisa megtérül jelen példánkat tekintve.
UI: kössz a megjegyzést utánanézek!
Aktív témák
Hirdetés
- Magisk
- Steam topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Építő/felújító topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- További aktív témák...
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest