Aktív témák

• Foobar

tag

válasz quinlan #53 üzenetére

Hali!
    Nagyon felkeltette az érdeklődésemet ez a Genius-tuning, főleg mert én is eme hangfalszett tulajdonosa vagyok. Meg akarom én is csinálni ezeket a ''fimomításokat'', csak sajnos semmi önbizalmam hozzá, totál kétbalkezes vagyok ilyen dolgokban...Majd azért nekiállok, és meglátom, megy-e. De lenne néhány kérdésem:
    1. Emlegettél valami hangfalszivacsot. Tudod, amit írtál, hogy gyárilag rövidet tettek bele...ÁÁÁÁÁ sajnos azt se tudom, mi ez a hangfalszivacs:( Hol lehet venni? Mekkorát kell? És MI IS EZ egyáltalán? Légyszi válaszolj részletesen, mert mondom ebben a témában analfabéta vagyok.
    2. Aztán írtad, hogy kicserélted a gyári kábeleket sokkal vastagabbra. Jól van, majd én is kicserélem, csak azt mondd el plz, hogy melyik kábelt cserélted? Van ugye az, ami a mélyládát összeköti a számítógéppel, tehát ami 3 jackkel megy be a hangkaresz kimeneteibe. Na meg vannak azok, amik a mélyládából mennek a front-, rear-, és center hangfalakba. Akkor most melyiket érdemes kicserélni? Mindet?
    3. Vettem ilyen kétkomponensű ragacsot, Uverapid 20 a neve, a 20 azt jelenti, hogy kikeverés után 20 percig lehet felhasználni, azután megkeményedik. Nemtom ezt ismered-e, szerinted jó lesz? Praktikerben ilyet lehetett kapni.
    Na, asszem ennyi a kérdés (egyelőre). Várom a válaszokat!!!:)

Aktív témák