Hirdetés
- CES 2026: az üzleti mellett a gamer szegmensben is újít az MSI
- CES 2026: felfrissült CPU-hűtők és két pihekönnyű egér a be quiet! gondozásában
- CES 2026: nagyon szeretné kézikonzolokban látni a Panther Lake-et az Intel
- Aktiválható a DLSS 4.5 az új GeForce driverrel
- CES 2026: nagy újítást hoz az érkező AMD EPYC
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- E-book olvasók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED monitor topic
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
Aktív témák
-
quinlan
tag
Update!
Újra szétszedtem a mélnyomót, mivel úgy gondoltam, hogy jobb ha eltávolítom a vattát a két IC panel közül. Elég meleg volt a hőleadó radiátor, és ez valószínűleg a vatta miatt volt.
És ha már szétszedtem, akkor gondoltam egyet, és csináltam még néhány modot
Először is kikevertem egy újabb adag műgyantát, majd eltávolítottam a gyári hangszigetelő szivacsot. A farostlemezek találkozása elég igénytelenül volt kivitelezve, ezért kiöntöttem az egész kamrát az illesztések mentén. Az apró rések így biztosan betömődtek. Elég sok műgyantát elhasználtam erre, és egy egész délutánom elment erre az egy műveletre, de szerintem nagyon megérte.
Ezután észrevettem, hogy ahol a két kábelköteg áthatol az elülső farostlemezen az előlapi panel felé, az két nagy méretű lyukkal van megoldva. Namármost, ezek a lyukak a kábelek átmérőjéhez képest sokkal nagyobbak, ezért ezen a helyeken hatalmas rések voltak. Ezeket jó szorosan kitömtem vattával, majd szigetelőszalaggal leragasztottam, hogy még véletlenül se tudjon kimozdulni a vatta az erős légáramok miatt.
Ezután vsiszaragasztottam a gyári hangszigetelő szivacsot a helyére. Ilyenkor döbbentem rá, hogy ezek a Geniusék azon spóroltak, hogy rövid szivacsot tettek bele. A szivacs ugyanis nem ér le a kamra aljáig egyik oldalon sem. Én éppen ezért ezt a hiányt kipótoltam és két, méretre vágott hangfalszivaccsal pótoltam a hiányt. A hátlapra sem került gyárilag szivacs, éppen ezért én oda is tettem. Itt elég macerás volt a méretrevágás, mivel a sok csatlakozó, és az IC panelek miatt különböztek a méretek. De végülis nagyon szépen meg tudtam csinálni, elég igényesre sikerült. (mindenesetre igényesebbre, mint a gyári megoldás...
Fontos! Akinek van jó minőségű hangfalszivacsa, az akár teljesen ki is cserélheti a gyári hangfalszivacsot. Ezen kívül akinek nincs ragasztója a szivacs ragasztásához, az használhat nyugodtan műgyantát is! Ez ugyanis a tömítő funckiója mellett igen erős ragasztóként is használható.
Ajánlom mindenki figyelmébe ezt a modot, szinte gyerekjáték megcsinálni...Én azelőtt soha nem csináltam ilyesmit, mégis nagyon könnyen ment. Ahogy Krila is írta, elrontani semmit nem lehet..
Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Arc Raiders
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Google Pixel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- MIUI / HyperOS topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- LG UltraGear 39GS95QE-B OLED Monitor
- IPAD 7 2019 Wifi+Cellular 128GB , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s
- Ps5 slim digital bontatlan 2 év MM gari!
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Apple iPhone Xs 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest