- Plazma TV topic
- Döcögve készül a Panther Lake az Intelnél
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mini kijelzős SSD-hűtő a Thermalright névjegyével
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Fujifilm X
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Androidos tablet topic
Hirdetés
Aktív témák
-
quinlan
tag
Update!
Újra szétszedtem a mélnyomót, mivel úgy gondoltam, hogy jobb ha eltávolítom a vattát a két IC panel közül. Elég meleg volt a hőleadó radiátor, és ez valószínűleg a vatta miatt volt.
És ha már szétszedtem, akkor gondoltam egyet, és csináltam még néhány modot
Először is kikevertem egy újabb adag műgyantát, majd eltávolítottam a gyári hangszigetelő szivacsot. A farostlemezek találkozása elég igénytelenül volt kivitelezve, ezért kiöntöttem az egész kamrát az illesztések mentén. Az apró rések így biztosan betömődtek. Elég sok műgyantát elhasználtam erre, és egy egész délutánom elment erre az egy műveletre, de szerintem nagyon megérte.
Ezután észrevettem, hogy ahol a két kábelköteg áthatol az elülső farostlemezen az előlapi panel felé, az két nagy méretű lyukkal van megoldva. Namármost, ezek a lyukak a kábelek átmérőjéhez képest sokkal nagyobbak, ezért ezen a helyeken hatalmas rések voltak. Ezeket jó szorosan kitömtem vattával, majd szigetelőszalaggal leragasztottam, hogy még véletlenül se tudjon kimozdulni a vatta az erős légáramok miatt.
Ezután vsiszaragasztottam a gyári hangszigetelő szivacsot a helyére. Ilyenkor döbbentem rá, hogy ezek a Geniusék azon spóroltak, hogy rövid szivacsot tettek bele. A szivacs ugyanis nem ér le a kamra aljáig egyik oldalon sem. Én éppen ezért ezt a hiányt kipótoltam és két, méretre vágott hangfalszivaccsal pótoltam a hiányt. A hátlapra sem került gyárilag szivacs, éppen ezért én oda is tettem. Itt elég macerás volt a méretrevágás, mivel a sok csatlakozó, és az IC panelek miatt különböztek a méretek. De végülis nagyon szépen meg tudtam csinálni, elég igényesre sikerült. (mindenesetre igényesebbre, mint a gyári megoldás...
Fontos! Akinek van jó minőségű hangfalszivacsa, az akár teljesen ki is cserélheti a gyári hangfalszivacsot. Ezen kívül akinek nincs ragasztója a szivacs ragasztásához, az használhat nyugodtan műgyantát is! Ez ugyanis a tömítő funckiója mellett igen erős ragasztóként is használható.
Ajánlom mindenki figyelmébe ezt a modot, szinte gyerekjáték megcsinálni...Én azelőtt soha nem csináltam ilyesmit, mégis nagyon könnyen ment. Ahogy Krila is írta, elrontani semmit nem lehet..
Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Marble Gray 8GB/256GB Független
- Lenovo ThinkCentre M81 SFF i5-2400 14GB DDR3 120GB SSD HD Graphics 2000
- ASUS TUF GeForce RTX 3080 10G
- Samsung QE55QN85D 55" Neo QLED, Mini LED, 4K, 120 Hz, HDR10+
- Lenovo Thinkpad X270, 12,5" FHD IPS Touch, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest