Hirdetés
Aktív témák
-
bozont
veterán
válasz
Kis zöld izé #790 üzenetére
Jól mondod, a minőségi hangredszer nem itt kezdődik, sőt nem is a Samsungnál vagy a Logi 5500nál.
A Genius meg az 5500 hasonlítgatása is felesleges, itt senki nem is mondott olyat, hogy úgy szólna mint a Logitech. Nekem is jó lenne egy olyan, jóval szebben szól mint a Genius, de 3x annyiba is kerül, ez azért nagyon nem mindegy. A Samut nem ismerem, de azt azér nem nagyon hiszem, hogy mérföldekkel jobban szólna. A Geniuson is ugyanúgy megszólal a dts és pro logic II, csak annyi különbséggel hogy nincs saját dekódere hanem a számítógép végzi mindazt és nagyon is jól. Még mindig azt mondom, a saját kategóriájában a Genius nagyon jó vétel, az egyik legjobb, én elégedett vagyok vele.
A kis "tuninggal" sem kell sokat vesződni még plusz 5k(ettől csak kevesebb, a szobám kialakítása miatt jó hosszú kábelek kellettek) és 1-2óra az egész, semmi bonyolult nincs benne.No offense
Aktív témák
- Ideapad 3 15IMH05 15.6" FHD IPS i5-10300H GTX 1650Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung HW-Q64GC Soundbar 3.1ch, Dolby Atmos, Vezeték nélküli mélynyomó
- KARCHER Akkumulátoros magasnyomású mosó kiegészítőkkel
- Asrock Mini ITX PC
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, CW90
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest