- Multifunkciós adattároló érkezett a Patriot színeiben
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Milyen házat vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- RAM topik
- Milyen videókártyát?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Amazon Kindle
Aktív témák
-
fero02
nagyúr
Hi!
Zavarni ugyan nem zavartál, csak nem értem, h miért nekem irtad le mindezeket. Eddig sem én tettem fel a kérdéseket. Én mindössze megpróbáltam helyesen megválaszolni a feltett kérdéseket a legjobb tudásom szerint.
De akkor vegyük újra elő a dolgokat, hiszen erre való a fórum!
Én annyira nem hiszek ebben. Nagyon sok cumót csináltam már magamnak is és másoknak is. Ezek full maszek dolgok. De ugynakkor rengeteg házi-mozi rendszert is összekötözgettem már, volt akinek toldó kábeleket kellett csinálnom, volt akinek kompletten újravezetékeltem az egész mindenséget, volt akinek mikrofonkábelt készítettem, stb...de soha nem találkoztam ilyennel. Akkor itt van ez a Te házi-mozi vezetékcserélésed is. 2 hetes a system. Még a hangszórók be sem járatódtak rendesen, az ilyet még egyenlőre csak mérni szokták és jegyzik, h hol és mennyivel és milyen értékek változnak a bejáratás ideje alatt. Ha ezek megvoltak, csak utána lehet bármiféle konklúziókat levonni. Addig felesleges. Amit nem írtál, h milyen rendszered van? Mert ha vmilyen műanyagdobozos, akkor viszont sztem kár az egészről beszélni is (ezt nem sértésnek vagy fikázásnak szántam!)
Az alaptételeddel annyiban értek eggyet, h minél rövidebb legyen és a hossza kb-re megegyezzen. Viszont azzal, h minél vastagabb legyen az sztem nemhogy fölösleges sok esetben, hanem butaság is.
Az pedig, h a CAT5-ös LAN kábeleket fonják vagy sodorják v nem tudom én, h mit csinálnak vele, azt inkább nevetségesnek tartom. Ez is kezd túlzásba menni. Ilyet még az audiofilok körében is ritkán látni.
Remélem sikerült mindenre válaszolni, amire akartam reagálni.
Üdv!
Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Villanyszerelés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Vicces képek
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Macrodroid
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest