Aktív témák

• frankie!

őstag

válasz Monya78 #433 üzenetére

Akkor bizony még van mit csiszolni rajta! Nagyon nehéz megoldani, hogy teljes hangerőn ne ''röfögjön'', szinte lehetetlen. Próbálkozz a műanyag csatlakozófedéllel csinálni vmit, nálam ez volt az egyik fő zajforrás. Én is jól kitömtem vattával, a széle alá meg régi biciklibelsőből vágtam tömítést. Kívülről egy vékony szivacsréteggel burkoltam, amit parketta alá szokás rakni (de ez nem a legjobb ide). Áll. bitumenlappal bevonva a legjobb a rezgéscsillapítás.

A tápkábel csatlakozó mellett is lehet hogy szelel, a ragsztó nem biztos hogy jó ide, műgyantát én se találtam, csak 2 komponensű epkitt ragasztót. Ez ha megköt, olyan, mint a kő, na én ilyennel gyurmáztam körbe, miután leszedtem a gyári taknyot. ;)

A bélést én kidobtam, helyére MNC hangfalszivacs került, ettől is javult. + a belső tyúkbelet kicseréltem 4 mm2-es kábelre, mert hát ugye a mélyhangoknak kell a kraft!:) Érezhetően teltebb lett a basszus. De pop, rock, disco (ilyet nem sokat látott :U) műfajoknál egy kicsit így is vissza kell venni.

Aktív témák