Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hobby elektronika
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Házimozi haladó szinten
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Aktív témák
-
I_Am
veterán
Én soha nem állítottam, hogy az olcsó a jó, hanem azt mondtam, hogy maradok a jól bevált csavart réznél.
Igazad van abban, hogy rosszul fogalmaztam és ellenállást írtam, de mindketten tisztában vagyunk, hogy impedanciáról van szó. Nézz utána a CAT5 specifikációknak és látni fogod, hogy 100 Ohm. Ez azonban a hangfalkábelekkel szemben (melyek általában 4,8,16 Ohm-osak) sok. Ugye azt is tudni, hogy a frekvencia nem szól bele a kábel elektromos tulajdonságaiba jelen esetben (nem 100MHz-ig van rá szükségünk, mint az Ethernet vagy Gigabit hálóknál), tehát a nagyfrekvenciás viselkedés jelen esetben megint csak nem befolyásoló tényező.
De nemsokára kipróbálom. Viszont egy dologtól tartok, mégpedig, hogy a nagyobb teljesítmént mennyire fogja bírni. Ha esetleg ezzel kapcsolatban van valami konkrét tapasztalatod, akkor azt légy oly kedves és oszd meg, mert nem egy régi beag-al fogom kipróbálni. (az tuti bírná, mert 300 Ohm-ig terhelhető a kimenete)
Aktív témák
- Kés topik
- A lengyeleknél már polcon volt a Motorola Edge 70
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Gitáros topic
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Poco F7 – bajnokesélyes
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Lexus, Toyota topik
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- Apple iPhone 14 Plus Yellow Super Retina XDR, hosszú üzemidő ,100% Akku,3 hó gari!
- AKCIÓ!!! Dell Latitude 5320 i3-1125G4 16GB 256GB magyarbill. 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest