Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• janos666

nagyúr

válasz ricsi99 #573 üzenetére

Ez édeskevés, egyszerűen nem inul meg a geforce Vista alatt, mintha be se lenne dugva a slotba, áramot vesz fel, de letiltja a vista, mintha rányomnál hogy tiltsa le az eszközt...
    Amúgy ez az util azt mondja geforce fiziksz megy most is, pedig fluidmark szerint nem. :)

Pedig most néztem és tényleg jó cucc lenne ez a 8500GT is. Fluidmark alapján legalább is nem rossz. No accelerationnal 100%-on tekeri az egyik CPU magot, és 1212 pont, Geforce módban pedig 7-10% közt váltakozik az egyik CPU mag terhelése (szóval azt tényleg alaposan tehermentesíti ebben a tesztben), és így is 2204 pontot ad. (ami azért közelíti a dupláját) Szóval valós játék alatt is szép gyorsulást hozhat egy beiktatott 8500GT is (ha nem is annyit mint egy 8800GT de játszható lesz a game). De alig drágább egy 8600GT amiben már 2x annyi SP van, az tuti elég lenne.

Írtam egy mailt a microsoftnak, van-e módja letiltani ezt a limitációt. (biztos elküldik majd linkelve azt a knowledge base lapot amit már átbogarásztam)

Új hozzászólás Aktív témák