Hirdetés
- Projektor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- TCL LCD és LED TV-k
- Mától kapható az IP69K védelmével világelső Blackview MEGA 12 tablet
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Androidos fejegységek
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Ez édeskevés, egyszerűen nem inul meg a geforce Vista alatt, mintha be se lenne dugva a slotba, áramot vesz fel, de letiltja a vista, mintha rányomnál hogy tiltsa le az eszközt...
Amúgy ez az util azt mondja geforce fiziksz megy most is, pedig fluidmark szerint nem.
Pedig most néztem és tényleg jó cucc lenne ez a 8500GT is. Fluidmark alapján legalább is nem rossz. No accelerationnal 100%-on tekeri az egyik CPU magot, és 1212 pont, Geforce módban pedig 7-10% közt váltakozik az egyik CPU mag terhelése (szóval azt tényleg alaposan tehermentesíti ebben a tesztben), és így is 2204 pontot ad. (ami azért közelíti a dupláját) Szóval valós játék alatt is szép gyorsulást hozhat egy beiktatott 8500GT is (ha nem is annyit mint egy 8800GT de játszható lesz a game). De alig drágább egy 8600GT amiben már 2x annyi SP van, az tuti elég lenne.
Írtam egy mailt a microsoftnak, van-e módja letiltani ezt a limitációt. (biztos elküldik majd linkelve azt a knowledge base lapot amit már átbogarásztam)
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Samsung Galaxy S20 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wifis fèlkonfig! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest