Hirdetés
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Beépített hangszórót is kapott az MSI legfrissebb mini PC-je
- CES 2026: egy ponton világelső lett a Micron új SSD-családja
Új hozzászólás Aktív témák
-
seawolf570
aktív tag
válasz
Bagira01
üzenetére
"Épp, hogy hülye. Annak lenne értelme, ha legalább a saját lapjába menne. Nforce730i lap 9300-as igp-vel. Hybrid sli se megy ugye Pont annyi előnye, hogy semmi"
Nem hülye az Nvidia, csak a 9300 IGP nem alkalmas Physx-re. Ha jól tudom ahhoz, hogy egy Nvidia karin Physx-et lehessen futtatni, legalább 32 shader (Cuda mag) egységgel kell rendelkeznie. Na most a fent említett 9300, 16 Cuda maggal rendelkezik, tehát ezért nem számolja a Physx-et. Azt nem tudom miért lehet az Nvidia vezérlőpanelen beállítani a Physx számítást az ilyen VGA-kra, de azt tudom, hogy pl. a 7300 esetén is be lehet állítani, pedig az is alkalmatlan erre a feladatra. Ha jól emlékszem, akkor az eredeti Ageia kártya is 32 shader egységgel rendelkezett, gondolom ezért van ez a limit Physx futtatására.
Legjobb tudomásom szerint, asztali PC vonalon nem is létezik olyan Nvidia IGP, ami 32 Cuda magot tartalmazna.
A Hybrid SLi viszont működik, de csak belépőszintű VGA-val. Én példáúl annak idején raktam össze gépet ismerősnek 730-as deszkával, és egy 8500 GS-el. Abban működött a Hybrid SLi, amit lent tálcáról lehetett ki-be kapcsolni. Természetesen csak Vista, és Win7 alatt, XP alatt ez a funkció nem működött (mármint a Hybrid SLi). Kikapcsolt állapotban csak az IGP felelt a grafikai megjelenítésért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- One mobilszolgáltatások
- Építő/felújító topik
- Huawei Watch GT - kimerülés, nem lemerülés
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- Blackview Link 8 12,7" Tablet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest