- Milyen alaplapot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SONY LCD és LED TV-k
- A szamurájoknak kedvez az új AMD Software
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
seawolf570
aktív tag
válasz
Bagira01
üzenetére
"Épp, hogy hülye. Annak lenne értelme, ha legalább a saját lapjába menne. Nforce730i lap 9300-as igp-vel. Hybrid sli se megy ugye Pont annyi előnye, hogy semmi"
Nem hülye az Nvidia, csak a 9300 IGP nem alkalmas Physx-re. Ha jól tudom ahhoz, hogy egy Nvidia karin Physx-et lehessen futtatni, legalább 32 shader (Cuda mag) egységgel kell rendelkeznie. Na most a fent említett 9300, 16 Cuda maggal rendelkezik, tehát ezért nem számolja a Physx-et. Azt nem tudom miért lehet az Nvidia vezérlőpanelen beállítani a Physx számítást az ilyen VGA-kra, de azt tudom, hogy pl. a 7300 esetén is be lehet állítani, pedig az is alkalmatlan erre a feladatra. Ha jól emlékszem, akkor az eredeti Ageia kártya is 32 shader egységgel rendelkezett, gondolom ezért van ez a limit Physx futtatására.
Legjobb tudomásom szerint, asztali PC vonalon nem is létezik olyan Nvidia IGP, ami 32 Cuda magot tartalmazna.
A Hybrid SLi viszont működik, de csak belépőszintű VGA-val. Én példáúl annak idején raktam össze gépet ismerősnek 730-as deszkával, és egy 8500 GS-el. Abban működött a Hybrid SLi, amit lent tálcáról lehetett ki-be kapcsolni. Természetesen csak Vista, és Win7 alatt, XP alatt ez a funkció nem működött (mármint a Hybrid SLi). Kikapcsolt állapotban csak az IGP felelt a grafikai megjelenítésért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte 5080 gaming oc , 28 h gari
- GIGABYTE RTX 5070 12GB GDDR7 WINDFORCE OC SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- 2 ÉV GARANCIÁS Gigabyte GeForce RTX 4070 Windforce OC 12Gb videókártya eladó
- ASUS ROG STRIX GeForce RTX 5070 Ti O16G
- ÚJ ASUS TUF GAMING Geforce RTX 5080 OC Edition 16GB VRAM Ray Tracing DLSS4
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Lenovo Legion laptop 15.6 / i5-9300HF/8GB/1TB HDD + 512GB SSD!
- Lenovo Flex 5 - 14.0" Touch WUXGA - Ryzen 3 5300U - 8GB - 256GB - Win11 - Garancia - MAGYAR
- iPhone 15 Pro Max 256GB 88% (1év Garancia)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs