- Milyen egeret válasszak?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Projektor topic
- Hardverben erősít a Tab Active5 Pro
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hátizsákot rejtett némelyik Zotac GeForce RTX 5090 doboza
Új hozzászólás Aktív témák
-
kopaszraszta
csendes tag
-
TTomax
félisten
-
Locutus
veterán
Persze, hogy több mint elegendő.
Nálam is 1920x1200-ban maxon 50-80fps között nyom kb a GTX570 Phantom. (csak nekem 2500k van hozzá)
Bőven elegendő egy 570 1280MB teljesítménye HD-ben BF3-hoz. Max azoknak nem, akik 16xAA-ra gizdulnak, vagy többképernyős felbontásban tolják. -
keIdor
titán
"de a 6970 még az 570-nél is erősebb, meg jobb is"
Támaszd már ezt nekem alá akkor egy tesztel! Mert én az ellenkezőjét 3 percen belül bemutatom, akár 10 forrásból is.
Nem vagy jó vitapartner egyébként, de várom az alátámasztást. Másrészt ha tisztában lennél a kártyák felépítésével, akkor tudnád, hogy a GTX-480 egy GTX-580, csak -32 CUDA mag, de a teljes értékű 384bit és 1536MB rendelkezésre áll
A GTX-570 az, ami szintén -32 CUDA mag, de csonkított 320bit és 1280MB ramja miatt sokkal előbb elhasal, mint egy GTX-480. Vagy kifut a sávszélességből, vagy elfogy a ramja.
Így szerinted, mindkettőt beállítva mondjuk 800MHz-re és 4000MHz memóriára melyik az erősebb?Szerk.: 256bit-en nem hozod össze a 3GB-ot, ennek (is) utána kéne inkább nézned.
-
Gyufaaa
veterán
"Igen, így mondta, csk szerintem félreértette, amit mondtam, mert én azt mondtam, hogy a 6970 erősebb a GTX 480-nál."
Nekem összejött és értelmeztem amit írtál, de pont ez az. Nem esett le neked még mindig, hogy az ellenkezője az igaz!
(#18345) MarcZ: Az eszme futtatást még mindig hanyagold szerintem. Szerintem. Azt is elhihetnéd, hogy nem azért szólnak be neked, "mert", hanem azért, mert értelmetlen hsz-ekkel teletolod, vagy is jobban fogalmazva, tele toljuk a topikot...
-
keIdor
titán
De a 480 erősebb, mint a 6970, ezt mondta!
A másik, hogy a 480 egy korai 580 volt. Csak nem tudtak elég hibátlan 512-es Fermit gyártani, ezért jött egy kényszermegoldás. A 680 eddig úgy tűnik nem játékra lesz, és ennyit tud. Komolyabb áttervezés nélkül hiába vársz 780-at, nem leszel előrébb ezzel az architektúrával.
-
Cybertrone
veterán
a 480-nál nem erősebb a 6970...
az 580 azért jött ki, mert a 480 az egy technikai malőr.... kellet valami ami a 480 lett akkor, afféle kényszermegoldás!
Szlobi:
Ez felesleges gamekre( a mennyiség)... itt kérem már az ARM házasság kezdetét látjuk! Ezek a cuda core-ok nem azok már mint az 580-nál! Arról már nem is beszélek hogy ha 150k-ról indul a kutya nem fogja venni... 256 bites vezérlővel? 2 gb rammal?Ugyan ez megvan a konkurenciánál 80-100k közt!
-
Cybertrone
veterán
Nem kell venni nagyobb monitort, és kicsit visszább kell venni a beállításokból, ebbe senki nem halt bele... minden ugyan úgy fog menni rajta!
Tökmindegy:
Így van, míg hivatalos hír nincs , addig minden fake! Ez is! Azt én is tudom hogy ezek komplexebb cuda magok, mint eddig, mert ugye ez is már az ARM architekturára van felkészítve bla bla! -
Tökmindegy
senior tag
Na hogy tisztán láss és ne foglalkozzunk evvel többet.
Oszt te intézed hungariból azt a gyártói garanciát? Csak érdeklődöm
Szóval ha megkotlik akkor te fizeted a postaköltséget pl oda ,vissza ,vagy hogy van ez?
Ha meg nem cserélik akkor visszaadod a lét?
Nyugodj bele,épeszű ember itthoni gar nélkül nem dob ki 60-70 ezret ,az igen sok pénz ám ,vagyis sokat kell érte dolgozni. (Jó tudom van akinek keveset).
Szóval vagy találsz egy verebet ,vagy rajtad ragad,vagy adod nagyon olcsón kb féláron.
Bár faterom mondotta annó,hogy amíg lószar van addig veréb is. -
keIdor
titán
-
Scholes9
nagyúr
Nincs semmi, mindenesetre én a helyedben biztosan nem adnám el a kártyát, ebben az évben még biztosan remekül kiszolgál, legalábbis engem biztosan, én csak jövőre fogok új karit venni majd, és Cyber-nek tényleg igaza van, 60k-tól gari nélkül biztosan nem kapsz többet érte, főleg így, h megjöttek az új AMD karik
Én megtartanám azt a jó kis 570-et
Jó kártya az, én azért nem vagyok elájulva sem a 7850-től, sem a 70-től, sem ár, sem teljesítményt tekintve...
Lényeg, h elég nagyot bukhatsz rajta, sokkal jobban jársz, ha megtartod, ez az én véleményem
-
boogie84
veterán
EVGA GTX 480 Vs GTX 570 Metro 2033 Shootout
Közel ugyan olyan a teljesítmény, viszont az 570 kevesebbet fogyaszt. Ha már erőltetitek a témát. Ugyanakkor erre szoktam mondani h akinek a teljesítmény a lényeg, az ne sírjon a fogyasztás miatt!
(#18276) Alpachino: Összesen 2×, 3× dobott le asztalra h a színséma megváltozot bla bla...
Nincs összehasonlítási alapom. De elhiszem neked. -
keIdor
titán
Volt nálam haver MSI GTX-480 TwinFrozR II kártyája. Azzal a hűtővel, nyáron 72°C fölé nem ment a kártya. Tehát relatív, mert tudom ref. hűtővel 90 fokokat megy az a GPU, viszont ezzel az MSI hűtővel nem és nem is volt hangos. 2D-ben meg 3D-ben is egyforma hangja volt.
Idle amúgy 40°C környékén mozgott.Én inkább 480-at ajánlottam havernak még nyáron 570 helyett, pont az 1,5GB miatt, meg az ára miatt. 53k volt futárral, best buy.
-
-
ÁdiBá
veterán
Nem értem a mai fiatalokat.
így is egy baromi jó játék
Ha egy játék 20-30 FPS tud a jelenlegi csúcs rendszereken akkor MARHA jó játékról beszélünk... Teljesen mindegy hogy élvezhetetlen... A játék jó és kész.
Ha már a játék 100-120FPS el hasít akkor pfffu, ez szar játék...
Nevetni fogsz de én még Starcraftot is játszottam a GTX580-ason sőt... inkább nem fojtatom.
Már mindenki a grafika alapján ítéli meg hogy a játék milyen élményt ad az usernak, szomorú jövőnek néz elébe a játékipar. (Tisztelet a kivételnek) -
ÁdiBá
veterán
Driver San Francisco on my GTX 570
2 másodperc volt megtalálni a googléval. -
pmheros
őstag
itt van ez a teszt (természetesen úgy szar ahogy van,
mert nem azt bizonyítja amit egyesek mondanak, hanem épp az ellenkezőjét) 50 darab cpu-t (amd/intel) mérnek ki egy gyenge GTX 590 alatt.
Tehát akkor a kérdésem: ha fps -ben nem gyorsabb, akkor miben gyorsabb egy játék egy 2500 -assal mint egy x4 955 -el?
-
-
k.soma
senior tag
Megsúgom, hogy ez a játék motorjának a "hibája"
Tudom vannak a bűvös FPS-ek, 125, 333, meg az akadó 250 elengedhetetlen, én is belevertem a cod szériába ~3k órát és volt hogy a 125 fps-t sem értem el még a régi gépeimmel, de bealáztam a sok fps huszárt.. BF szériában nem ennyire fontos az FPS, ott ha 60 felett vagy már csak boldogabb leszel (BF3 estében)
-
Cybertrone
veterán
Az okosteló egy jó dolog... el lehet lenni vele, én is elvagyok napközben csak arról írok(ezért sem használok ékezetet) de egy pc-t soká fog kiválani! Ha hazaérek lebiggyesztem az asztalra, és a gép elől folytatom, azt amit nap közben telóról! Egy normális telefon alsó hangon 100k, ezt Keldor is és én is jól tudjuk
szeressük a kütyüket, de nálam a pc lesz a fontos a telefon, csak egy kapcsolat akkor hogy ha nincs más!
Keldor:
Azé add csak ide a Sensationt -
Tökmindegy
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- iPhone topik
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Sorozatok
- iPhone-t használók OFF topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Apple iPhone 13 / 128 GB / 89% akkumulátor / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged