- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
- Computex 2025: szinte mindenre gondol a Team Group
- ATX 3.1-es tápokkal gyarapodott az MSI MAG termékcsaládja
- Még mindig nem döntött az ASML High-NA gépeiről a TSMC
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-book olvasók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Erdei88
veterán
3D beállítások, és a Phyxs-nél azt is be lehet kapcsolni
How to: Set up SLI & Physx , 1:30-nál -
Alu
senior tag
NVidia SLI -t hol tudom engedélyezni? Driver az b@szott felajánlani, keresgéltem benne és nem találtam SLI technológiára vagy engedélyezésre utaló nyomot, aida meg azt írja, hogy SLI letiltva.. tudnátok segíteni?
Igen, tudom, hogy nekem 480 -on van, ez meg itt az 580 -as topik, de a 480 -as topik eléggé kihalt mostanság.
-
Gyula84
veterán
válasz
becsitibi #19675 üzenetére
Én is leteszteltem így
csak többet nem akart a proci hűtő, mert neki állt kerregeni azt abbahagytam
Most nézem lassan már 2 éve
-
becsitibi
senior tag
válasz
H.Ezredes #19660 üzenetére
Kérlek szépen 1,0 ghz-en akkor járattam amikor.......emlékszel a év eleji fagyokra,azokra az igazán zúzós hidegekre Január végén amikor -20 fok volt éjszakánként
?Na ott történt meg nyitott ablaknál,kb olyan 38-40 fokos
lehetett a gpu 100%-os venti mellett,nyitott oldallappal.
-
-
LiPi006
tag
Beléptem a kluba egy ilyenel
brutálisan jó!!!!! -
becsitibi
senior tag
válasz
H.Ezredes #19658 üzenetére
Léggel nem merném 1,0 ghz fölött járatni,elvégre még ott van 1213 mV,azon még szerintem 1200 mhz-en elmenne vizzel,de nitroval biztosabb lenne az eredmény,az meg Magyar Record lenne,Subaruwrc-nek már irtam hogy odaadom nekik,de úgy szedjék szét hogy ha elszáll,akkor még le lehessen gariztatni.
-
becsitibi
senior tag
-
H.Ezredes
őstag
válasz
becsitibi #19647 üzenetére
Lemérheted tőlem. De én tudom,hogy volt 60FPS-em fixen 1-1 pillanatra és akkor még nem tudtam,hogy miért van ez csak mikor meglett a 670 ahol már elég sűrűn 60 FPS fölött lett volna a kártya és akkor kezdtem el kérdezgetni igazán,hogy akkor most WTF van... Így biztos vagyok benne,hogy veszítettem pontokat + CPU is kapott volna többet ha magasabb órajelen megy.
-
-
H.Ezredes
őstag
válasz
k.soma #19640 üzenetére
MIS AB MAX fesz 1138 v 1150 mV nem emlékszem pontosan...
Lefeszült? Az,hogy GYENGE , KEVÉS , ERŐLKÖDIK , Nem elég a teljesítménye belassul a game szar játszani vele. 64-es Gulf of Oman betett neki... De az új mapok is elég GPU fingatósak... Egyszerűen kevés volt a 940-en futó 580 egy FULL HD MAX grafhoz,hogy jól lehessen vele játszani. Zavaróan betudott esni az FPS... ÉS amikor beesik az FPS akkor az idegesít nem komfortos játékérzet... Ha van egy közel ~300K-s géped akkor ne csináljon ilyet
-
H.Ezredes
őstag
válasz
Erdei88 #19634 üzenetére
én DCII 580-am MAX FESZ és ott GPU 940 MEMO 4400 semmi baja nem volt ment mint a barom de BF3 FULL HD MAX graf alatt egyszerűen lefeszült kevés egy erős OC-s 580-is ezért is váltottam 670-re ott nincs problémám
Sajnos itt még nem tudtam,hogy hogy kell futtatni,hogy ne limitáljon 60 FPS-nél de így se rossz eredmény
-
-
Vigneau
félisten
válasz
Gyufaaa #19635 üzenetére
Én is komálom a DC II-t, csak egy kicsit más átiratban.
Természetesen a későbbiekben is jó hűtő lesz ez nekem, csak olyan VGA-t találjak, ami 53*53-as, vagy 58*58-as lyukkiosztású. Egyéb esetben kicsit fabrikálni kell majd. De a magas DVI sem okozhat problémát, mert szerencsére a DC II hűtés nem lóg nagyon túl a VGA kivezetések irányába.
Hozzászólva a korábbi témához:
Igaz, nekem csak GTX 570-em van, de az alapfeszültsége 975mV-on, amin viszi gyárilag a 770MHz-es órajelet. Gondoltam, kiindulóalapnak még jól jöhet másnak, aki alulfeszelné a vasát. Ami pedig engem illet, jelenleg 1038mV-on hajtom 850/2200-on - BIOS átirat, így nem magas a 2D-s feszültség. -
-
Gyufaaa
veterán
válasz
Erdei88 #19632 üzenetére
Alap feszre gondolsz?
Csak maxot néztem, ami BF3 -ban stabil volt ezzel a hűtéssel. 1150mV 910/1820/2110. Ezen beton stabil és a hőmérséklet sem megy 70 fok közelébe. Kánikulában elérte, de nem ment feljebb. kb 30 fokos szobában. Most azt nézegetem, mennyi a legkisebb stabil fesz alap órajelen.
-
-
7600 GS
addikt
Alapórajelen próbált már valaki alulfeszelni?
-
becsitibi
senior tag
-
7600 GS
addikt
Azt hiszem hogy én most hagyok fel a VGA tuninggal egy jó időre. Feltettem a 295.93-as drivert, beállitom az értékeket. Tök happy vagyok, mert nem vette vissza alapórajelre egyből. Aztán netezés közben az egér elkezd szaggatni, a monitor képe néha befeketedik, aztán pedig lefagy az egész system, csak a reset segit.
Az egészben csak az a poén, hogy Furmark illetve BF3 alatt jó a cucc.
-
Erdei88
veterán
válasz
gainwardgs #19617 üzenetére
Leírásban 560 és 680-hoz írják, hogy hozhat pár százalákot
"Fixed an issue that led to a black screen after driver installation."
Ezt biztos, hogy javították, mert e kivételével az összesnél a fent leírtakat csinálta.
A többi javított hiba nálam eddig sem állt fent -
DigitXT
félisten
válasz
gainwardgs #19617 üzenetére
Ha nem tudod, hogy 580-hoz "mien", akkor miért is adsz tanácsot?
(Tudom, kell +1 HSZ: csak épp a szakmaisága "megkérdőjelezhető".)Én tegnap raktam fel a 295.73-at. Eddig jó: Shift 2-ben az újabb driver
grafikai hibákat okozott, csak Alt+TAB után állt helyre: ez elsőre jó.#19619: most már befejezheted az OFF-nak álcázott HSZ-gyűjtögetést.
-
7600 GS
addikt
Egyszerre lehet fent GPU Tweak illetve Afterburner, ha utóbbit csak játék közbeni adatok kiirására akarom használni?
-
N.Laca64
csendes tag
Sziasztok.
Vettem egy EVGA GTX 580-at.A Q9550-es procim most 3,8 gigán megy 1800-as fsb-n szinkronban a ramokkal,azaz a ramok is 1800-on.Szerintetek ez elég lesz hogy meghajtsa a karit,vagy még húzzak a rendszeren?
Üdv.mindenkinek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- AliExpress tapasztalatok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Konzol Screenshot
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest