- Szemérmes szerzet a Gigabyte lefrissebb csúcs-VGA-ja
- Egységesebb USB-s képességeket szeretne a notebookokon a Microsoft
- 3320 MHz-ig skálázódnak az XFX Radeon RX 9060 XT kártyái
- Elegáns és igen kompakt NVIDIA Blackwell VGA-t villantott az MSI
- Szinte megfizethetetlenül magas lesz a TSMC A14-es node-jának ára
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crossfit007
senior tag
Már lassan egy hónapja kűzdöm azzal, hogy előjött ilyen microstuttering, microlagolás a gépemen a játékok alatt. Már minden alkatrészt átcseréltem és megnéztem úgy, kivéve az alaplapot.
Ami felettébb érdekes tegnap este felraktam a Rage-t, mindent belőttem ott max-ra ( 1920x1080/8xAA ) és ott pedig tükör sima a megjelenítés.
Úgy tudom a Rage OPENGL-ben írodott, míg többi DirectX-es programban ( Unigine Heaven, GTA4, BF3 ) folyamatosak a kis mikroröcögések.Mi okozhatja ezt a jelenséget??
Nagyon megköszönném ha tudnátok segíteni, mert mint újonnan kiderült, ezekszerint OPENGL-ben nem produkálja ezt...Ha az alaplap lenne a ludas, tehát mondjuk a chipsetben beszart a PCI-E vezérlés, vagy valami más, akkor elvileg Rage alatt is kellene microstuttering-nek jelentkeznie, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Villanyszerelés
- E-roller topik
- Tőzsde és gazdaság
- Futás, futópályák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Amiga A500 - A régi barátnő
- Sekiro: Shadows Die Twice
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Vásárold meg most a Zalman T7-et, és élvezd a minőséget!
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest