Hirdetés
- Philips LCD és LED TV-k
- Videós, mozgóképes topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Tápos kibeszélő offtopik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen házat vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sasfészek
tag
Hi!
Videókártya vásárlás előtt vagyok, jobban mondva teljes gép cserélés előtt.
Na most rengeteg szempontot igyekszem lattba vetni. Úgy érzem a videókártya a legneccesebb rész.
Olyan gép kellene, amin minden játék jól megy natívban max grafikán.
A monitorom 30"-os max felbontása 2560*1600.
3D modellezés/animáció készítésre használom elég keményen, így erős vas lesz alatta 8gb ram és qx9650 proc. Na de a videókártya? Kell-e SLI vagy egy 9800GTX is jó lesz, vagy a dupla magos GX2-es is jó? Úgy tudom azt később nem lehet SLI-be kötni. Mit javasoltok. Gondolom a legújabb nforce csippel szerelt alaplap kell majd.
Fontos hogy legyen hely az esetleges két videókártya mellett is. Befér még egy hangkártya és egy raid SAS vezérlő kártya is?Bocs a félig OFF-ért de látom nagyon sokan értetek hozzá, és itt a videókártyára vagyok kíváncsi csak leírtam a körülményeket is. Szóval játék és modellezés. Tényleg szükséges az SLI? Melyik kártyát javasoljátok. Sajnos végtelen anyagi forrás nincs rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Maximus IX Hero Z270 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC FEKETE - KÉK 3 év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750XT 12GB ASUS A31 PLUS TG ARGB Seasonic750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest