Hirdetés
- Androidos tablet topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Hisense LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Fujifilm X
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sasfészek
tag
Hi!
Videókártya vásárlás előtt vagyok, jobban mondva teljes gép cserélés előtt.
Na most rengeteg szempontot igyekszem lattba vetni. Úgy érzem a videókártya a legneccesebb rész.
Olyan gép kellene, amin minden játék jól megy natívban max grafikán.
A monitorom 30"-os max felbontása 2560*1600.
3D modellezés/animáció készítésre használom elég keményen, így erős vas lesz alatta 8gb ram és qx9650 proc. Na de a videókártya? Kell-e SLI vagy egy 9800GTX is jó lesz, vagy a dupla magos GX2-es is jó? Úgy tudom azt később nem lehet SLI-be kötni. Mit javasoltok. Gondolom a legújabb nforce csippel szerelt alaplap kell majd.
Fontos hogy legyen hely az esetleges két videókártya mellett is. Befér még egy hangkártya és egy raid SAS vezérlő kártya is?Bocs a félig OFF-ért de látom nagyon sokan értetek hozzá, és itt a videókártyára vagyok kíváncsi csak leírtam a körülményeket is. Szóval játék és modellezés. Tényleg szükséges az SLI? Melyik kártyát javasoljátok. Sajnos végtelen anyagi forrás nincs rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Air M4 24GB 512GB Garancia!
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER és EBIKE 2/3 ár alatt, CSERE IS!!! a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest