Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
.:Kristian:. #8946 üzenetére
ki mondta, hogy boltban?
-
Rick4
félisten
válasz
Andras828 #8771 üzenetére
meg ne fordítsd, és legfőképp be ne rakd.....ha megnézed, akkor a chip a pci- express sín helyes irányából nézve a nyák hátoldalán van, vagyis valószínű a chip nem ugyanonnan kapja az áramot mint az asztali nyákon, talán ott, ahol az adatkommunikáció megy.....szerinted füstölne?
-
Rick4
félisten
én sem tudtam semmivel sem diagnosztizálni semmivel, kicseréltem, és onnan ment. nem kell core2duo, jó bármelyik másik LGA775-ös, amivel indul a rendszer. itt nem az azonos teljesítmny elérése, hanem a hibás hardver kizárása lesz a cél. csak mint ötletet mondtam, nincs jobb ötletem hirtelen, de én is meglepődtem, mikor kiderült, mi a bibi nálam...
-
Rick4
félisten
-
Rick4
félisten
válasz
(Darkwood) #8698 üzenetére
hidd el, én sem vitázni akartam, tényleg érdekelt, miért mondod neki, hogy ha lejjebb akarja vinni, vegyen komolyabb hűtést....
-
Rick4
félisten
válasz
(Darkwood) #8693 üzenetére
nézd, feltettem egy kérdést, amire nem válaszoltál, utána feleslegesnek minősítetted a hozzászólásomat, és még mindig irkálsz, ahelyett, hogy a kérdésre válaszolnál...szerinted mit kellene gondolnom?
engem csak az érdekelt, hol írta, hogy csökkenteni szeretné, miért akarod bebeszélni neki, hogy ez magas...
hogyha ezt sem érted, akkor tényleg nincs több kérdésem. ha az első kérdést sem értetted, miért támadtál, miért nem kérdezted meg, hogy értem, mire gondolok ezzel a kérdéssel...
-
Rick4
félisten
válasz
(Darkwood) #8691 üzenetére
minek írkálsz felesleges válaszokat? ha kisírtad magad, gyere vissza, és írogass tovább, erre van itt szükség..gyűjtsed csak a hozzászólásokat, még ha a fele offolós is..
miért lenne felesleges a kérdésem? miért akarod eldönteni, hogy a krdésem felesleges vagy sem? engem érdekel, bár válaszolni még azóta sem tudtál? te tényleg beteg vagy...
-
Rick4
félisten
válasz
(Darkwood) #8689 üzenetére
belédkötöttem? csak feltettem egy kérdést..ha ezt belédkötésnek gondolod, akkor szerintem vizsgáltasd meg magad, és ne olvass csók és könny magazint..
-
Rick4
félisten
válasz
(Darkwood) #8687 üzenetére
hol írta, hogy lejjebb akarja vinni?
-
Rick4
félisten
válasz
Andris_2 #8621 üzenetére
rá tudsz tenni, de én arról beszéltem, hogy a kétkártyás SLI mód nem azt teszi lehetővé, hogy 4 DVI kimeneted legyen, hanem 2 DVI kimenet erősebb hardverrel. ennek ellenére nem lehetetlnen, hogy megy a 4 monitor, viszont a kártyák nem fogják tudni azt amit szeretnél..
-
Rick4
félisten
ez kb ugyanolyan, mint anno a skoda, a 100-as nem volt egy nyerő gép, de olcsó volt, most meg a frankó autók is jó áron vannak, a minőségre sem lehet panasz. . a 7600-as szériával sem volt már semmi gond, nemhogy a többivel. maradjunk annyiban, hogy téged sem az alapján ítélünk meg, hogy tizenéve még minden reggelre a gyatyádba csináltál, ki lehet ezt is nőni..
-
Rick4
félisten
nekem volt egy galaxy 86000GT OC-m, azon is alap 50 fok, terhelve 80. én is jót akartam neki, kapott egy Zalnam VF700CU-t, és a hőmérséklet semmit sem változott. max 2-3 fokot lefelé. ehhez képest másra már nem éri meg költeni, egy 8600GTS 23K, vagyis pont egy 8600GT + jobb hűtő áráért jobb karit kapsz. tegyél mellé egy 8as ventit ami pl a ház oldalára van szerelve, ha hűvösebb levegőt fújsz a ventire, akkor már eleve hűvösebb lesz a kari. pár ilyen aprósággal jobb eredményt érsz el, mint egy forró levegőt fújó drága ventivel..
-
Rick4
félisten
érdekes felfogás....az, hogy a kezednek meleg valami, nem feltétlenül meleg mondjuk egy szilíciumlapnak. erre szoktam elmesélni az asus p5nd2sli lapom északi hídját, ami 70-80 fokos volt alapból. a supporttól az a válasz jött, hogy 170 fokig semmi baja sem lesz. na, és akkor most mi van? legyen 15 fokos? mitől lesz jobb? semmitől..teljesen mindegy.
-
Rick4
félisten
válasz
Dr. Gabo #8524 üzenetére
egyik sorban ezt írod:
Nekem bejött. Ajánlomalatta meg:
Ez egy elhibázott, eleve lassú sorozat...érdekesen csaponganak a gondolataid..egyébként miért lenne elhibázott? ez az nvidia DX10-es kártyáinak legolcsóbb tagja, anno a 7100-tól sem vártunk semmit, miért kellene 20K-ért őrjítő sebességet várni? vegyél 100K-ért kártyát, és nem fogsz csalódni.
-
Rick4
félisten
válasz
Eagle16 #8521 üzenetére
akkor inkább úgy fogalmazok, ha beteszi a relatíve rosszul szellőző házba, és mondjuk 90 fokon van a kari, nem lenne szabad semmi baja legyen. az a baj, hogy egy passzív kari megvétele ilyen szempontból zsákbamacska, mert nem derül ki elsőre, hogy fog muzsikálni. de alá egy 8-as venti lelassítva, és tuti jó lesz.
-
Rick4
félisten
válasz
Csiborbogár #8446 üzenetére
azt írtad, mindegyik referenciahűtő ennyit tudott. namost ha egyfajta van, akkor miért mondtad, hogy minden... ezt gondolom úgy jelented ki, hogy mindegyiket felpróbáltad (az öszes 8600as refhűtőt..
). ha ez nem így van, akkor nem akarok csúnyát mondani, de elég hülyén jössz ki a dologból...egyébként meg csak úgy szerettem volna feltenni a kérdést, hogy még te is megértsd. világos?
és ha eltekintek a ténytől, hogy állításoddal ellentétben mégsem tudhatod, hogy minden referenciahűtőnél annyival jobb a zalmanod, mint amennyivel az eddigiekben állítod, melléteszem a további kérdéseket elkerülendő, hogy kissé hihetetlen számomra az az általad tényként említett dolog, miszerint a jól felszerelt, jól megpasztázott nvidia referenciahűtő és a zalman VF900CU hűtési képességei között 30 fokos eltérés mutatkozna a GPU hőmérsékletben..
-
Rick4
félisten
válasz
Csiborbogár #8444 üzenetére
rápróbáltad az összes nvidia referenciahűtőt?
-
Rick4
félisten
válasz
Csiborbogár #8437 üzenetére
és akkor látom, ismételnem kell önmagam, akkor a galaxynak jó volt a gyári hűtője...nálad valami gond lehetett a gyárival, hogy ekkora a különbség..
-
Rick4
félisten
válasz
Csiborbogár #8435 üzenetére
nem, miért, számodra ebben az esetben nem létezik másik alternatíva?
alapon a gyári/zalman 50/47 fok, terhelve 80/75-76 volt....ilyenről még nem is hallottál, ugye?
-
Rick4
félisten
válasz
Csiborbogár #8433 üzenetére
a galaxynak egész jó volt a gyárija, tegyük hozzá ingyen..
-
Rick4
félisten
válasz
Csiborbogár #8428 üzenetére
nekem viszont a zalmannal az volt a tapasztalatom, hogy a galaxy gyári hűtőjénél talén 2-3 fokkal volt hűvösebb a GPU, mikor a zalmant rátettem...ennek meg kifejezetten nincs értelme. annak a karinak tökmindegy, hogy terhelve 70 fok vagy 80...
-
Rick4
félisten
válasz
Süni 1985 F #8415 üzenetére
ha erre tudna valaki válaszolni ebben a formában, az meg tudná előre mondani a szombati ötöslottó számait is...
-
Rick4
félisten
a dx10 csak vistával jön elő, ott ugye meg több erőforrás kell magára az oprendszerre, így a dx9+ xp még mindig jobb sebességet produkál. egyenlőre a 8600Gt az alsó kategória játékra, de egy crysis szintűvel a legjobbak sem bírnak, ennyi ervel vagy vegyél egy 9600GT-t, ami már 40K körül van, és az még egy darabig használható.
-
Rick4
félisten
-
Rick4
félisten
válasz
valentinho #8347 üzenetére
inkább innen: [link]
-
Rick4
félisten
válasz
Eagle16 #8289 üzenetére
ha visszábbolvasos jó sokat, én írtam ide a problémám miatt, alapon a gyári hűtővel 50 fokos volt a mag, újrapaszta, VF700CU, minent kipróbáltam, és nem lett rá megoldás, hogy lejjebb menjen, úgyhogy akár azt is mondjatjuk, szerencséd van, hogy annyit mutat, de kérdés, mitől annyi, tényleg olyan jól sikerült az a gpu, vagy csak félremér a dióda. úgy vettem észre kissé túl van misztifikálva ez a gpu hőmérséklet kérdés, ami a kezünknek forró, az a gpunál még lehet, hogy teljesen természetes. ha kell, 80 fokon is lazán eldolgozik, semmi baja sem lesz...
-
Rick4
félisten
válasz
SalvadorLynx #7910 üzenetére
át vannak benne bizonyos részek írva, jellemzően teljesítményre vannak hangolva.
-
Rick4
félisten
-
Rick4
félisten
válasz
DiamondBack #7392 üzenetére
zalman vf-700nak fel kellene mennie.
-
Rick4
félisten
válasz
Szabikaa20 #7383 üzenetére
a kártya premierje február 14-én lesz..
-
Rick4
félisten
válasz
Smallfont #7329 üzenetére
kellene egy próbalehetőség annak a videokártyának egy másik gépben...de az is lehet, hogy az alaplapod vinyókezelésével van gond, nem? nemrég jártam úgy, hogy egy 42 ezer forintos E6300-as proci ( majd egy éve vettem) sajna gyári hibás volt, előtte rendesen rendszert telepítettem, neteztem, de a játékok, 3DM egyből kilépett...semmilyen 3D-s alkalmazás nem ment. videokártyára gyanakodtam, de a proci lett a ludas. persze garban cserélték ahogy kell, a szervizben is produkálta a hibát..
-
Rick4
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagyrobogósok baráti topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Gitáros topic
- Gaming notebook topik
- Lexus, Toyota topik
- Nissan klub
- Honor 400 Lite - szegény ember kameragombja
- Befutott az AI az ügyfélszolgálatra, és sokkal több terméket tudnak azóta eladni
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- SAPPHIRE Radeon RX 6750 XT 12GB DDR6 Pulse
- Gigabyte RTX 3060 Ti GAMING OC 8G (rev. 2.0) - Számla + Garancia
- Palit GeForce Dual RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 - Számla + Garancia
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix OC RTX 3070 8GB GDDR6 Videokártya!
- MSI 5070 Ti 16GB GDDR7 VENTUS 3X OC - Új, 2 év garancia - Eladó!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB InWin 301 Corsair 650W
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Honor 90 Lite 256/8GB Fekete / normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest