Új hozzászólás Aktív témák
-
KisVasut
tag
na most futtattam 1 3d 06-ot: 4200+ X2@2816MHz 2G ram@415MHz vidkari alapon.
9816 pötty. kicsit jobb mint a 8600GE 6000pöttyös eredménye
vga:8800GTs(g8o) 320MB
1 hete írtam h majd futtatok tesztet, most megvan. -
KisVasut
tag
Lefutattam 3d 06 ot és kemény 4600 pöttyöt kaptam
itt valami nem stimmel
8600GE vel kaptam 6K felett. De ezt betudom annak h mivel meghalt a 4200+ X2 és csak 1 3800+ os om van a gépben. Ez a proci csak 700 pontot kapott míg az x2 2200 pontot.
ha megin lesz normális procim megismétlem a tesztet -
KisVasut
tag
8600Ge lecserélve 8800GT320 ra
-
KisVasut
tag
nézegettem ennek a vmodnak a képeit és elvileg ceruzával is meg lehet oldani. ha megnézed a képeket van olyan smd ott aminek 1ik fele kék a másik meg piros. tehát ha azt ceruzázom elvileg megy a vmod. vagy tévedek és minusz a kártya
meg 1 gond van ezzel az oldallal h nem írja h mire állítsam a GPU OverVoltage-et, pontosabban mien értékre.
erre tipp? -
KisVasut
tag
"connect a variable resistor between any red point and any blue point"
rég volt már az angol óra de ha jól értelmezem azt jelenti h:
"csatlakoztass 1 változtatható ellenállású ellenállást( magyarul 1 potit) bármeik piros és kék pont között"
javítsatok ki ha tévedek. -
KisVasut
tag
kerdes: 8600GE hez még mindig senki nem tud adni ceruzás vmodot? Forrasztósat már találtam párat, de én nem akarom összegányolni a karit.
-
KisVasut
tag
válasz
Hedgehanter #7406 üzenetére
gyárilag 105 fokon kapcsolnak ki. legalábbis én nibitorral belenéztem a vga-m bioszába és ott az volt beállítva. de lehet h tévedek.
-
KisVasut
tag
Megcsinálni én is megtudnám a modot, azzal nincs is gond mer Elektrotechnikát tanultan 4,5 évig csak nem mentem el technikusira. Csak itt az a gond h én nem akarom összeforrasztgatni a karit, mer akkor gari minusz, ha elcseszem, vagyzárlatos lesz nincs hova fordulni, a nyomokat meg nem lehet eltüntetni. Azért még van elég nagy értéke a karinak, legalábbis nekem kisembernek a 26K az sok lenne az ablakon kidobni.
Nekem ceruzás mod kéne csk nemtom h létezik-e, mer azt mindenki tudja h galaxy 1 teljesen más nyákot kreált mint a referencia. -
KisVasut
tag
én most szereztem be 1 ZM FC-ZV9-et. elég brutkón hűt mer idle 33-34 fok load meg max44-45 fok. a hűtő kb ua mint a vf-900cu csak ez fekete és piros ledes nem kék
Kíváncsi leszek nyáron a 4o fokban mit fok kreálni mer most így könnyű h 20 fok van a szobában, ha az ablkaot kinyitom azonnal 24 fokra esik a gpu hőmérséklete
csk találnék már vmod-ot GE hez -
KisVasut
tag
megnéztem rivába hogyan lehet tovább engedni a MHz-ket:
rámész fenn a power user fülre
ott megkeresed a: RivaTuner\Overclocking\Global részt
azon belül megkeresed a MaxClockLimit részt
2X ráklikkelsz és beírsz oda mondjuk 100 at, akkor engedni fogja a GPU-t úgy 1800MHz-ig húzni, Shadert 2500-ig memet meg 2600-ig ennyi asszem elég lesztovább tartott ezt legépelni mint rájönni.
-
KisVasut
tag
válasz
Smallfont #7247 üzenetére
ezt töltsd le
a test burst rate on ra rakod és a block size-t rakd 512 KB-ra -
KisVasut
tag
válasz
Smallfont #7239 üzenetére
én úgy tudom ez a legfrisseb DX9 nem az amit linkeltek neked.
mod:Amúgy csinálj 1 tesztet a HDDSPEED nevü progival, mer ha lassan tölti az adatokat az is okozhat szaggatást. pata vinyóval kéne olyan 70MB/s-es átlagsebességet kapnod. Ha már sz@rakodik a vinyó akkor olyan 30MB/s-et fog kiírni. -
KisVasut
tag
válasz
(Darkwood) #7155 üzenetére
ne húzd akkor fölé nem elég az?
ennyi
-
KisVasut
tag
Eladó Galaxy 8600GE512MB[link]
-
KisVasut
tag
megvan a kép linkje is[link]
mér van az h IE nél ha rányomok a link gobra mindig letiltjaés minden alkalommal rá kell nyomni az engedélyezésre
-
KisVasut
tag
a venti fordulatát télleg nem lehet szabályozni de negem nem is igazán érdekel.
pár ezer hsz-el visszamenőleg volt 1 fénykép a hűtésemről: 1 8800GTS re gyártott Spire hűtőt alakítgattam át erre. Ezek a tuning értékek stabilak játék közben de 1 3DMARK 06 erejéig elvitte a 780/1810/1060 at is (6400 pötty körül volt asszem X2 4200+ 2880MHZ). de ezen az értéken ahogy elindítom a játékot 1ből kékhalál és újraindul.
fényképet minnyá megkeresem.
-
KisVasut
tag
-
KisVasut
tag
válasz
TazLeacher #6855 üzenetére
érdekelt vagy sem ez nem az a topic.
Ha meg valaki AMD-t ennyiért vesz lehet azért mer nem akar alaplapot is váltani ami megincsak nem olcsó intel részről. Kicsit erőltesd meg a mókusokat a fejedben. -
KisVasut
tag
tök jól elvitázgattok itt de szerintem ez rajtatok kívül senkit nem érdekel uh inkább priviben folytassátok már. másrészt ott a dühöngő topik meg az amd vs intel topic.
-
KisVasut
tag
válasz
Expendable #6801 üzenetére
nálam is csak 3 tüskét használ. 2 molex csatit dugok rá de a molex csatikon csak 3 tüskéről vesz fel áramot.
-
KisVasut
tag
válasz
Fullgas636 #6593 üzenetére
google ba keresgéltem 1 kicsit és másnak is volt ien. xp reinstall segített neki.
-
KisVasut
tag
válasz
Fullgas636 #6593 üzenetére
azzal ne törődj, attól még 256-os a vidkarid.
-
KisVasut
tag
ha valaki tud ceruzás vmod-ot GE hez várom szeretettel
-
KisVasut
tag
válasz
Szabikaa20 #6577 üzenetére
nem én értem el hála az égnek. és miért hála? mer a vége fele a ramok lfüstöltek azon a kártyán
ezt az eredményt csak húzott gpu val érte el. amikor a ramokat kezde volna húzni xp betöltés alatt fekete kép majd kijött a füst és többé nem ment a kari.
-
KisVasut
tag
8600GE vmod. Forrasztós. [link]
3Dmark06:8598 pötty -
KisVasut
tag
ohh je kvázi tag lettem lelkes újoncból
-
KisVasut
tag
B.U.É.K. minden kockának és ezen fórum olvasóinak
-
KisVasut
tag
válasz
toth_janika #6409 üzenetére
GE kicsivel gyengébb, de árban sokkal jobb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagyrobogósok baráti topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Gitáros topic
- Gaming notebook topik
- Lexus, Toyota topik
- Nissan klub
- Honor 400 Lite - szegény ember kameragombja
- Befutott az AI az ügyfélszolgálatra, és sokkal több terméket tudnak azóta eladni
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- MSI RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X GAMING X SLIM - Új, 2 év garancia - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix OC RTX 3070 8GB GDDR6 Videokártya!
- Eladó egy Asus Tuf Rtx 3070 Gaming OC 8GB videokártya
- Gigabyte RTX 3060 Ti GAMING OC 8G (rev. 2.0) - Számla + Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Már 30 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs ICON Valódi Bőr Fekete
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest