Hirdetés
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Apple MacBook
- LG LCD és LED TV-k
- Skálázhatóvá tenné a ferroelektromos memóriákat az FMC és a Neumonda
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Prezentálta a GeForce RTX 5060-as sorozatot az NVIDIA
-
PROHARDVER!
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
rozsi71
tag
válasz
WestBam #34994 üzenetére
Hát nem tudom...Én is rendeltem valamit, 04.30-án. Akkor május 6-7-re vállalták a postázást. Azóta csak tologatják, már 20-21-nél járunk. Pedig készleten van. Ők írták. Nagyot csalódtam bennük, kínai webshoppal még nem jártam így. Ez volt az első rendelésem a GB-től, de azt hiszem az utolsó is. Remélem a pénzt vissza tudom szerezni tőlük, mert a termékről már lemondtam...
-
cidalain
veterán
válasz
WestBam #27307 üzenetére
gateway-t akartam venni, vártam mikor lesz email onlyban. már mindegy.
viszont egy csomó kiegészítő szenzort meg ezért nem vettem meg email only + pontozással, mert még nincs gatewayem. ablak/ajtószenzort el tudta volna hozni 5 dodóért, ilyesmi. grr mérges vagyok.most mi a szart csinálok a ponjaimmal.
mondjuk azért annyi jóság maradt, hogy men minden akciós ár flash sale-es, így azért még lehet akciós dolgokra pontozni. a flash sale meg általában úgyis csak pár dollár mínusz a normál akciós árhoz képest (persze ez az ilyen 20-30 dolláros cuccok esetében van így, egy telónál már nem így van, ott sokkal nagyobb kedvezmény jár a flash sale-ért) -
ace22
tag
válasz
WestBam #18009 üzenetére
Infrás hőmérő műszer akad valamelyik laborban, de ahhoz, hogy a zseblámpa hőmérsékleték megmérjem, előbb fel kellene darabolni, vagy oldatba vinni.
A szóban forgó darab egy LUMINTOP SD mini (a Nitecore MH20 vagy a Nitenumen NE01 nagyon közeli rokona - kinézetre és funkcionalitásra is). A gyártótól van már más, jól bevált típusom, ezért reméltem, hogy beválik.
-
sandró60
addikt
-
benfolds
őstag
válasz
WestBam #16879 üzenetére
okés, akkor egyelőre csak kosárba teszem. remélem szerencsém lesz...
az miért lehet, hogy nem engedi értékelni az egyik most megérkezett terméket? azt írja ki, hogy először vegyem meg, aztán értékeljem. a csomag megérkeztét visszaigazoltam...elég fura. talán az a gondja, hogy egyszer már vettem egy ilyen cuccot, és nem értékelhetem ugyanazt a terméket kétszer? ja és lusta voltam új képeket csinálni, a régieket megtaláltam.
-
cidalain
veterán
válasz
WestBam #16879 üzenetére
Nemar.
Amikor marciusban pontokat kellett menteni tobben igy csinaltak hogy betoltak a pontjaikat egy nagy erteku akarmibe, csak nem fizettek. Majd kesobb visszamondtak a rendelest, es a pont visszajott a lejarati datum utan.
Namost ezt 30 perc nemfizetes utan eleg nehez lett volna kivitelezni. Vagy nem? -
válasz
WestBam #16321 üzenetére
Linkeltem a DHL anyagait azok vannak a képen +Áfát az ár után ami olvasható és a nettó szót miként értem félre szerinted?
Egy kicsit értelmetlen a DHL árlistában szerepeltetni a megvásárolt árú vámértéke után fizetendő áfa mértéket.
Mivel az ÁFA számítás alapja a termék ára, a szállítási költség és az egyéb költség, ebben a DHL jutaléka és az esetleg fizetendő vám is, összege alapján kell kiszámolni.
És a tétel megnevezés sem utal rá: Közterhek DHL által történő befizetése és biztosítása magánszemélyek esetén
De lenne egy kérésem, ment privát. -
hallerlaller
addikt
-
válasz
WestBam #15819 üzenetére
Ez jó hozzáállás, de nem hozható összefüggésbe a topik mondanivalójával, Off topic-ként oké.
Viszont az EU-s beszerzésekre érvényes a EU-s fogyasztóvédelmi törvény a garanciával és a szavatossággal együtt. Gearbest meg egyébként is többféle garanciát biztosít. Nincs ezzel különösebb probléma, megoldható. -
válasz
WestBam #15453 üzenetére
Rendeltem korábban pont tőlük fóliát, igaz, asszony bandjéhez, ami gamissról jött.
Megírtam, hogy így nem frankó, a fólia csak ront a karcon, nem tünteti el. Visszaküldési költség nagyon magas a bandhez képest, viszont nekem elfogadható lenne, féláron vehetnék egy másikat.
-
hpsafl
tag
válasz
WestBam #14330 üzenetére
Még modellezem, bár már inkább hajó, de van még itthon két autóm
A Bulletet pont nem ajánlom, max az ellenségeimnek.
Gönyörű volt az ST fluxom, jól is ment, de mégis egy kalap ... ért, mert minden autózás után szerelni kellett. Abban a legjobb megoldás az egyes modul alkalmazása volt a pinion és spur kerék esetében, minden más mérnöki zsákutca.
Volt bl-re alakított Hellfirem is, szintén hasonló tapasztalatokkal,a Savage Fluxot meg a végén már kimondottan gyűlöltem, mert mindig tönkre ment valami, pedig a kihajtások már mind bulletproof elemek voltak, és a létraváz miatt halál szerelni. Soha többet HPI!Az LRP S8BXe viszont agyonverhetetlen! kb 45-50-el másfél méter magasan röptében kapta el a fát, de csak a telókupek tört el. (nem vagyok mindig ilyen agresszív, de volt egy tempós ugró, meg mellette egy fa a "pályánkon", és kicsit ferdén ugrottam )
A TRX is jó. A nagy Summt pl kedvencem volt, csak egyedül nem jó autózni, másnak nem volt hasonló kategória, így azt eladtam. A Revo VXL meg abszolút kedvenc. 2S LiPo-val csak a kerékagyakat kell alura cserélni, és az is agyonverhetetlen lesz. Tegnap a -8 fokban kimentünk a tóra játszani, volt kb 4 centi hó a tó tetején, amihez feldobtam a homokgumikat, és már mehetett is a móka. Nincs benne semmi RPM cucc, mégis csak egyedül a szárny tört el, de az már amúgy is ütött kopott volt. 3 cellával, esetleg big blockal meg jó hogy szétszakad, meg ha ki is cseréled a hajtásláncot, akkora tempóval elkapsz valamit, és ripityára törik az egész.
Néztem róla pár videót, és elég strapabírónak tűnik, meg a HW esc is bizalomgerjesztő, mert kb bármilyen más is mehetett volna bele, de ez mégis csak egy nevesebb cucc.
Nem szabad leírni a kínait. A Savage25-ök idejében mikor még volt Monster Kategória offroad futamokon a kínai Carson Raptor (ami Schumaher Raptor, Nanda Raptor, Xceed Mad Beast, és még pár néven kaphaptó) simán verte a Savage-ket. -
elszabi
tag
válasz
WestBam #11448 üzenetére
Na igen de ha bármi negatívat írsz, akkor az nem fog megjelenni. Legalábbis van rá esély, hogy nem. Én most éppen így vagyok 2 termékkel, mert csak ****-ot adtam rá és beleírtam, hogy nem mindennel kompatibilis - erről persze videót is csináltam. Erre 2 hétig nem történt semmi, most pedig a support további pár nap gondolkodási időt kért. Szóval érted... Ha bármi mást írsz, ami nem pozitív, akkor azzal csak magadnak csinálod a bajt.
cidalain: Ott nem arról van szó, hogy van benne egy szelep, hogy ne eresszen annyira? Vagyis, ha benyomod vmi vékonnyal, akkor már le tud ereszteni. Nekem volt ilyen medencébe való hülyeségem és azzal így működött.
Hogy vmi jót is írjak, ez most jött: A postás begyömöszölte a postaládába (eleve nagyot vettem, de meglepett, h sérülés nélkül belefért). A táska 1 rekeszes. Az alján a bőr kicsit vékonyban tűnik, kést/ollót ne ebben tároljon senki. De a barátnőmnek jó lesz. Extraként macskás cipzár van rajta.
Ali-n láttam olcsóbban is, de még nincs hozzá revew így innen rendeltem...
-
cidalain
veterán
válasz
WestBam #11454 üzenetére
mondjuk ja. rendeltem számos partilufit a gyerek szülinapjára. felfújtam hogy tudjak fotózni és videózni.
eleve csak tollszárral lehetett felfújni, de baszki nem lehet leengednimost így 1 hónapig egy felfújt lufit kell pakolgatnom otthon, míg lesz a szülinap.
be is írtam a cons-ba, hogy ha egyszer felfújtad, akkor nem lehet leengedni (egyébként tetszik, meg 5-öt adtam rá mindenhova). asszed' megjelent? úgy kellett ticketelni, és customer service-ként kaptam meg a 70 pontot.
szóval írnék én negatívat, de úgyis kimoderálják. így meg amúgy is tök hiteltelen. mert aki 10 mondatban zeng ódát róla, akkor is azt fogom gondolni, hogy a sok pontért írtak ennyi jót, a fele sem igaz úgysem. -
elszabi
tag
válasz
WestBam #11388 üzenetére
Pár hónapja teszteltem a rendszert, hogy tényleg ellenőrzik-e a képeket. Vmelyik termékre beraktam egy macskás képet. De tényleg semmi nem volt rajta, csak a macska egy borzasztó képen, amit még a barátnőm csinált. A kép átment és járt érte a pont. Azóta kicsit furcsán tekintek rájuk, amikor nem hagyják jóvá a dolgokat. Hja, a macskás kép azóta is ott van kint az oldalon.
-
válasz
WestBam #11201 üzenetére
Lassan majd csak megindul.
Nálam most minden posta lassabb lett, 1-5 között rendelt cuccok most jönnek.
Amit várok holnap 7 csomag, az is ötödike előtti rendelés.
Remélem holnap meg is jönnek.bzoley: érdemben 50 nap után foglakoznak vele, és 60 nap után adják vissza a pénzt, feladástól számítva.
Milyen tn?
-
hevizms
addikt
válasz
WestBam #11067 üzenetére
Ezen a nyomkövető oldalon az LVS kezdetű trackinget meddig látni?
Ha valakinek van ilyen trackingje és már meg is kapta a csomagot,lenne olyan szives és megnézné?Ha nem titkos elküldené az eredményt nekem priviben?Mert megnéztem itt a meg nem kapott csomagom trackingjét és 1-el tovább látja,de csak annyival hogy vámon van.Most ez vagy sablon szöveg vagy esetleg tényleg latni az itthoni mozgást is?
-
Arween
senior tag
válasz
WestBam #11067 üzenetére
ó nagyon szépen köszönöm itt már valóban mást látok
RR507852854CZ Shipment Details
2016-08-12 14:20:00 Parcel departure in Shenzhen Sorting Centre
2016-08-13 15:00:00 Parcel departure arrive in HongKong Sorting Centre
2016-08-15 02:30:00 Parcel is leaving Hong Kong Airport
2016-08-17 13:47:00 Frankfurt Sorting Centre
2016-08-18 10:21:00 Information sent to Czech -
hpsafl
tag
válasz
WestBam #9920 üzenetére
Igen a vízmelegítés kimaradt, de mentségemre legyen, hogy nem teázok, kávézok odakint a 40 fokban, és így jött a grill is, hogy meleg van, enni csak kellene valamit, hát kipróbáltam a grillezést, amit szerintem jól teljesített
Ígérem a zacskós levest ősszel ki fogom próbálni, és a blogban már azt is beleírom a tesztbe.
A vizes homokos mosást ismerem, és szeretem is alkalmazni, mert így nem kerül vegyszer a folyóba, meg a Tisza parton elég kézenfekvő megoldás
-
cidalain
veterán
válasz
WestBam #8813 üzenetére
Na akar ezek jok is lehetnek. Koszi.
Tetszik, hogy csak 1 epem kell bele. Kb mennyi ideig birja 1 ceruzaelemmel? Gondolom jo sokaig, mert a led nem fogyaszt sokat.Esetleg ha sokkal nem is de kicsit komolyabbat is tudsz ajanlani? Mondjuk 7-10 dollar korul? Ami mondjuk satrazaskor, esti kertipartik eseten is alkalmazhato "wc-re jarni"?
-
törölt tag
válasz
WestBam #7727 üzenetére
Az enyém megúszta. Talán mert nagy csomagban jött (több dolog) cserébe viszont kimaradt egy dolog. Reklamáltam, kaptam érte 200 pontot pedig 4.51$ volt ami hiányzott na mindegy. Igaz kérték, h. aláírtam-e mag mérjem le a csomagot meg fényképezzek, én meg azt válaszoltam h kapjátok be és megrendeltem még egyszer ennek a linkjét, ragszámát küldtem válaszul
Erre még vagy 30 levélváltás után amiben én azt írtam nagyjából, h. leszarom, végül jóváírtak 200 pontot. Volt olyan felajánlás is, h. 4$ értékben küldjek linket (terméket), ha esetleg több, külön számlát készítenek a maradékról. Mivel nem foglalkoztam a dologgal, már nem is válaszoltam, egyik nap jött a jóváírás.
(Egyébként időközben olcsóbb lett a termék, (3.90) azért írtak csak 200-at.)
-
bul07
nagyúr
-
m.fery
csendes tag
válasz
WestBam #7379 üzenetére
Szia.
Köszi a gyors választ. Folyamatosan levelezek velük, pont emiatt, hogy Belgiumból már rég ide kellett volna érnie egy hónap alatt. 60 napot írogatnak, hogy annyi idő is lehet a szállítás legrosszabb esetben. Vámnál sem hiszem hogy felakadt volna Xiaomi Mi band 1s-t rendeltem 4800Ft-ért (16,19$-ért) biztosítással.
-
vandor01
senior tag
válasz
WestBam #7051 üzenetére
azert nagy habzsi-dozsi re nem kell hogy szamitsanak
3 db kb mint a nagyobb sportszelet csak ez cote d'or
valami belelo anyagot csak kellett hasznalni, hogy a kis doboz ne mozogjon
a nagy dobozban.... valaki a hungarocelt en a csokit reszesitem elonyben
de ha esetleg atvilagitanak? a belelesre hasznal hungaro csikok merete
meg a csokik merete ugyanaz na es ha a kinyai vamos is megnyalja a "sot"? -
Vertigo18
addikt
válasz
WestBam #6931 üzenetére
Köszi, megfogadom. Ezek gondolom személyes tapasztalatok.
Esetleg "még"? És nem feltétlenül kell, hogy a 8 cm. vágóél hosszúságba legyen, de legyen viszonylag karcsú, illetve ne legyen egy jatagán se a mérete...?
Ezt meg is vettem, most HOZZÁD megy majd a nejem panaszkodni!
Új hozzászólás Aktív témák
- SörcsaPH!
- sziku69: Szólánc.
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Építő/felújító topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- iPhone 16 Plus 128GB, Független, Újszerű, 100%, Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest