Hirdetés
- Prezentálta sokadik AI útitervét az Intel
- Bírsággal karöltve kötelezi az Intelt a garancia betartására India
- Szabadalmi vita után bukta a német piacot az ASUS és az Acer
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Még ezüst is van a Pulsar és Vaxee közös egerének receptjében
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
válasz
adalbert1
üzenetére
1. A molnár ferenc képtelen volt válaszolni az e-mailemre, remélem nem a spamszűrőjük szűri a yahoos címeket.
2. Ma voltam számvitel vizsgán, hát szerintem megyek a következőre is...
A legnagyobb probléma, hogy pár összefüggést nem láttam át tökélestesen, ill. hogy voltak olyan feladatok, amik nem voltak az iliasos példatárban sem (legalábbis szerintem) és az összefüggések híján nem sikerült megoldanom őket...
Utána beszéltem a tanárnővel, természetesen semmilyen előadás, konzultáció, gyakorlat nincs, csak bsc-seknek lesz előadás, ami kiscsoportos és nem lehet bemenni... Hát tök jó.3. Matek-4-el ki hogy áll? Valamelyik nap kezdek neki felkészülni a 31.-ei vizsgámra, hát elég keménynek tünik az anyag...
4. Gdf buliba jön valaki 24-én?
Új hozzászólás Aktív témák
- VGA kibeszélő offtopik
- Le Mans Ultimate
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- EA Sports WRC '23
- OLED monitor topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4480
- Beszámítás! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- MikroTik RB5009UPr+S+IN
- AKCIÓ! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A legnagyobb probléma, hogy pár összefüggést nem láttam át tökélestesen, ill. hogy voltak olyan feladatok, amik nem voltak az iliasos példatárban sem (legalábbis szerintem) és az összefüggések híján nem sikerült megoldanom őket...