Hirdetés
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Kell(ene) a hűtés a MacBook Neónak
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Projektor topic
- Apple MacBook
- LG LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
válasz
adalbert1
üzenetére
1. A molnár ferenc képtelen volt válaszolni az e-mailemre, remélem nem a spamszűrőjük szűri a yahoos címeket.
2. Ma voltam számvitel vizsgán, hát szerintem megyek a következőre is...
A legnagyobb probléma, hogy pár összefüggést nem láttam át tökélestesen, ill. hogy voltak olyan feladatok, amik nem voltak az iliasos példatárban sem (legalábbis szerintem) és az összefüggések híján nem sikerült megoldanom őket...
Utána beszéltem a tanárnővel, természetesen semmilyen előadás, konzultáció, gyakorlat nincs, csak bsc-seknek lesz előadás, ami kiscsoportos és nem lehet bemenni... Hát tök jó.3. Matek-4-el ki hogy áll? Valamelyik nap kezdek neki felkészülni a 31.-ei vizsgámra, hát elég keménynek tünik az anyag...
4. Gdf buliba jön valaki 24-én?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Robotporszívók
- Hardcore café
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Mesterséges intelligencia topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Kell(ene) a hűtés a MacBook Neónak
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- 27% - ASUS ZenDrive U9M optikai meghajtó DVD RW Ezüst
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Asus/SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/UK/Számlával!/
- PC Architech NOVA Gamer PC
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A legnagyobb probléma, hogy pár összefüggést nem láttam át tökélestesen, ill. hogy voltak olyan feladatok, amik nem voltak az iliasos példatárban sem (legalábbis szerintem) és az összefüggések híján nem sikerült megoldanom őket...