Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
válasz
adalbert1
üzenetére
1. A molnár ferenc képtelen volt válaszolni az e-mailemre, remélem nem a spamszűrőjük szűri a yahoos címeket.
2. Ma voltam számvitel vizsgán, hát szerintem megyek a következőre is...
A legnagyobb probléma, hogy pár összefüggést nem láttam át tökélestesen, ill. hogy voltak olyan feladatok, amik nem voltak az iliasos példatárban sem (legalábbis szerintem) és az összefüggések híján nem sikerült megoldanom őket...
Utána beszéltem a tanárnővel, természetesen semmilyen előadás, konzultáció, gyakorlat nincs, csak bsc-seknek lesz előadás, ami kiscsoportos és nem lehet bemenni... Hát tök jó.3. Matek-4-el ki hogy áll? Valamelyik nap kezdek neki felkészülni a 31.-ei vizsgámra, hát elég keménynek tünik az anyag...
4. Gdf buliba jön valaki 24-én?
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Sorozatok
- Milyen TV-t vegyek?
- Jövedelem
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - Total War: THREE KINGDOMS
- Nintendo Switch 2
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Le Mans Ultimate
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- További aktív témák...
- 2db Samsung Galaxy A6 32GB (Kijelző törött)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 14700K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Lian Li Lancool 207 Digital 750W
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- 131 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
A legnagyobb probléma, hogy pár összefüggést nem láttam át tökélestesen, ill. hogy voltak olyan feladatok, amik nem voltak az iliasos példatárban sem (legalábbis szerintem) és az összefüggések híján nem sikerült megoldanom őket...