- A popóalávaló: DXRacer Drifting gamer szék tesztje
- SSD kibeszélő
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA® driverek topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mini-ITX
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
El_Diablo_
tag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Na, hát akkor 64 bites win kilőve

Melyik azonositóra keressek rá? Az eszközpéldány/hardver/kompatibilis/egyező? Mert az eszközpéldánynál némely helyen több azonositó van.
Én is megnéztem ott az energiagazdálkodásnál, de nem volt ott. Arra a 3 módra gondolok, normál, energiatakarékos, és nagy teljeitményü. Mindegy, ez legyen a legnagyobb gondom

Teljes formázást kértem, és nem gyorsformázást. Asztali gépen a teljes formázással végzett 15 perc alatt. Ezért csodálkoztam, de akkor úgy látszik laptopoknál tovább tart.
Még egy fontos dolog, a készenlétettel kapcsolatban, azt irja ki, valami Remote Procedure Call nem engedi. Erről tudsz valamit?
Új hozzászólás Aktív témák
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Óra topik
- A popóalávaló: DXRacer Drifting gamer szék tesztje
- SSD kibeszélő
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Honda topik
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- Elektromos autók - motorok
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Lenovo legion pro ryzen 9
- T14S G1 MAGYAR, i7-10510u érintő kilejző, 16Gb ram, 256Gb NVMe, számla, garancia
- Akciós! Makulátlan MacBook Pro 16" i9 16GB 1TB 5500M asztro szürke részletek a leírásban.
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- HP Zbook 15 G6 i7/32GB/500GB M2 SSD/Nvida Quadro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z270 i7 6700 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG 400W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- Készletkisöprés! Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" TouchScreen 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest