- Összefog a YMTC és a CXMT a kínai HBM fejlődéséért?
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - nagy képernyő mindenre
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Androidos tablet topic
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darth_Revan
veterán
válasz
El_Diablo_ #85 üzenetére
Jó az a 64bit, csak Vista 64bit szerintem jobb, mint az XP 64bit.
Duplaklikk a hardverre->részletek->Eszközpéldány azonosítója
Szerintem ilyen energia takarékossági sémák csak Vistában vannak
Fogalmam sincs mi az a Remote Procedure Call, még sose találkoztam vele
-
Darth_Revan
veterán
válasz
El_Diablo_ #82 üzenetére
Legegyszerűbben úgy tudod meg mik az ismeretlen eszközök, ha kimásolod az azonosítójukat és rákeresel Google-ban
(Mindenre van driver)
Az akksi üzemmódjait tudtommal a Vezérlőpult->Energiagazdálkodási lehetőségek menüpontban tudod állítani.
Azt szeretnéd, hogy csak lássa, vagy pedig használja is? Mert ha azt akarod, hogy használja is, akkor a Windows XP-nek a 64bit-es változatát kell feltenned! (Mert ha jól sejtem akkor 32bit-es változatát tetted fel és az csak 3GB-ot tud kezelni, a Vistád meg azért "látta" a 4GB-ot, mert a 6860FX-hez 64bit-es Vistát adtak)
Személy szerint nekem nem tetszett a 64bit-es XP amikor feltettem...sokan szidják a Vista 64bit-et mert van pár program ami nem megy alatta...nah az XP 64bit alatt meg még több program nem megy! Például a legújabb MSN Messenger sem3 óra format? Hát ha teljes formázást kértél és nem gyors formázást az egész HDD-re, akkor szerintem normális.
-
El_Diablo_
tag
válasz
El_Diablo_ #82 üzenetére
Elfelejtettem, de még az előző hozzászólásomhoz tartozik, normális, hogy több mint 3 órán át tartott amig megformázta a vinyót? (XP installkor)
-
greatchaos
addikt
válasz
El_Diablo_ #77 üzenetére
a speciális fülön keresgélj. nekem ott van
-
Darth_Revan
veterán
válasz
El_Diablo_ #75 üzenetére
Itt egy összegyűjtött XP driver pack.
-
greatchaos
addikt
válasz
El_Diablo_ #75 üzenetére
hibernálás témát az energiaellátás-nál tudod beállítani.
-
zsoca929
aktív tag
válasz
El_Diablo_ #55 üzenetére
és csak a Bestbuy-tól tudok rendelni..?
-
Darth_Revan
veterán
válasz
El_Diablo_ #51 üzenetére
az már megéri, csak sajnos 55-ért nem találsz X9000-st
-
Darth_Revan
veterán
válasz
El_Diablo_ #49 üzenetére
Szerintem nem ér meg +20e Ft-ot a T7500-as proci. Ami a másikban van az is elég.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ZBook 14 G8 - i7-1165G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia 4GB I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i7-1165G7 I 32GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Macbook Air 15 M2! 8/256 8C+10C. Mint az új! 99% Akkumulátor!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6248 (20c/40t, 2.5/3.9GHz), 512GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 32SSD + 500GB I 14" I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest