- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Everest / AIDA64 topik
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
Új hozzászólás Aktív témák
-
santiagoe
csendes tag
Sziasztok!Gondoltam írok azoknak akik gamepad vásárlás előtt állnak és azon törik a fejüket melyiket lenne a legérdemesebb megvásárolni.Elmúlt napokba vásároltam én is egy controller méghozzá Microsoft Xbox 360 Wireless Controller for Windows (Black) http://www.progame.hu/index.php?product=1684 linken megnézhető.Először én is törtem a fejem milyet lenne érdemes venni ami elégé kompatibilis a pc-vel.Mindenképp vezeték nélkülit szerettem volna vásárolni.Az xbox controllerel voltak tapasztalataim az xbox360as múltam miatt és tudtam,hogy minőségben és játszhatósága miatt a legjobb választás.A Logitech RumblePad F710 Wireless volt még a második kiszemelt áldozatom,de kisebb gondolkozás után rájöttem ha netán még egyszer lesz konzolom akkor nem fogom tudni vele használni.Na de nem is ez a lényeg!Megérkezett rögtön rádugtam az érzékelőt az usb-re kart bekapcsoltam a win7 egyből telepítette magától a drivert.Voltak fent játékaim gondoltam ki is próbálom mennyire támogatott.Dirt3,F1 2011,Fifa2012,PES12,NFS,meg pár újabb fps.
Gyakorlatilag egyből felismerte az összes játék nem kellett semmilyen beállítás elvégezni egyből tudtam játszani tisztára konzol feelingem volt.Aki teheti az xboxosat vegyen mert tuti minőségi.Ha valaki fél az analog karok elhelyezésétől ne féljen mert totál hozzá lehet szokni.Ja és sokan mondják szar a vezeték nélküli mert cserélgetni kell az elemeket.Én megoldottam van kb 5 éves akkus elemeim már szarrá van de feltöltve egy hétig elvan sok használat mellett.Az adó és a vevő része is tökéletesen kommunikál egymással nincsenek jelkiesések vagy akadások megy mint a kés a vajba.Remélem tudtam segíteni azoknak akik most állnak a vásárlás előtt.Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Synology NAS
- Formula-1 humoros
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- LG 86QNED86A / MiniLED / 86" - 217 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
- iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4422
- Bomba ár! HP ProBook 445 G8 - Ryzen 5 5600U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs