- Gyorsuló Arc meghajtót prezentált az Intel
- Feje tetejére állt a felskálázóverseny a Resident Evil Requiemben
- Új gigakonzorcium erősítené meg az ARM szoftveres hátterét
- Gyárátalakításokkal kaszálna nagyott a memóriapánikból a Samsung
- Szendvics a csúcson: teszten a különleges ROG Swift PG27AQWP monitor
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple asztali gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Tápos kibeszélő offtopik
- ASUS ROG Ally
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Projektor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bakelit, vinyl lemezjátszó
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatallerror
addikt
válasz
kenwood3
üzenetére
nekem felesleges lett volna vezeték nélkülit venni mert csak 1 pici 20"os monitorom van és innen nyomom a székből, de olyan hosszú a póráza (ez a kifejezés nagyon megtetszett lejjebbről :Đ ) hogyha az ágyból akarnék játszani az is menne, van vagy 3 méter hosszú, tényleg buzihosszú még néztem is mikor bontottam ki
esetleg ha nagyon tekeregve ülsz és zavar ha hozzáér a lábadhoz a vezeték akkor vegyél pc-hez vezeték nélkülit.... olyat is olvastam h azért nem ezt választják mert fent van az analog, ez megintcsak butaság mert akkor van vonalban a jobb oldali gombokkal, ennyi erővel az is baj h jobb oldalt fent vannak... az igazat megvallva kényelmesebb h fent van az analog mert kevesebb ujjmozgást igényel de lehet csak azért mert pici a kezem :]
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Gumi és felni topik
- Villanyszerelés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Apple asztali gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Synology NAS
- Tápos kibeszélő offtopik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 217 - Lenovo Legion 7 (16IRX9) - Intel Core i7-14700HX, RTX 4060
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
- iKing.hu Apple iPhone 12 mini 64GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

esetleg ha nagyon tekeregve ülsz és zavar ha hozzáér a lábadhoz a vezeték akkor vegyél pc-hez vezeték nélkülit.... olyat is olvastam h azért nem ezt választják mert fent van az analog, ez megintcsak butaság mert akkor van vonalban a jobb oldali gombokkal, ennyi erővel az is baj h jobb oldalt fent vannak... az igazat megvallva kényelmesebb h fent van az analog mert kevesebb ujjmozgást igényel de lehet csak azért mert pici a kezem :]