- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bluetooth hangszórók
- Tápos kibeszélő offtopik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-book olvasók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
bosstom
csendes tag
Sziasztok segítségre lenne szükségem!
Gamepad vásárlás előtt állok és nem tudom sajnos hogy melyiket válasszam!
Nem tudom hogy milyen fontos hogy legyen rajta ne csak analóg joystick hanem analóg gomb is ne csak digitális. Ugyanis nekem elsősorban kocsis játékokhoz kellene és fontos lenne hogy mindig egy adott mértéken tudjam tartani pl a gázt vagy a féket ne az legyen mint a billentyűzetnél hogy vagy full gáz vagy full fék van, ha jól tudom ehhez analóg gombok szükségesek. De ilyen kontrollert csak kettőt láttam a saitek cyborg rumble-tamin 2 analóg gomb is van a joystick mellett meg az új logitech hűtéses cuccot elvileg azon a tűzgombok analógak legalábbis azt írják az oldalon de nincs benne rezgés.
Kérlek írjatok véleményt hogy milyen egy autós játékot irányítani az analóg joystickal elsősőrban (kormányzás és gázadás a fontos) vagy digitális gombbal! Vagy ha valaki ismeri ezeket a gampadokat kérem írjon véleményt.
Előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Manli RTX 3070 8GB LHR / Csavarmatricás / Beszámítás OK! / Akciós ár!
- Apple Watch 4 44mm szürke színben. 74% akkumulátor.
- Canon EF-S 24mm f/2.8 STM objektív
- Dell Inspiron 16 Plus 7640 Ultra 7 / RTX 4060 16gb DDR5 1TB SSD/2.5K 120Hz Garancia
- Canon 60D fényképezőgép + 50mm objektív + 16GB memóriakártya
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4428
- AKCIÓ! 1TB NVMe SSD, 1 év gar 2230
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- AKCIÓ! BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ RTX 5090 több típusban 3 év garanciával 27% áfával
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 1TB NVMe SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest