Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Videós, mozgóképes topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hátizsákot rejtett némelyik Zotac GeForce RTX 5090 doboza
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pizzu
aktív tag
ugyanaz a probléma nálam is megvan és más gépben 4-6 mega megvan pedig 1.1-es az usb de nem akarok hüklyeséget beszélni de talán 12is. Már visszavittem egy pendrevot emiatt és amit tapasztaltam még az ha readyboostba van a gép akkor lassaban hibernál de szerintem ezeket a VISTA produkálja és nem a gép mert abban az esetben ha 1.1es lenne az usb akkor kiírná gyorsabb adatátvitelre lenne képes.
Ha esetleg van valakinek valamilyen ötlete tanácsa vagy esetleg forunrol tud akkor légyszi írjatok
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Készül a Xiaomi Smart Band új generációja
- Tőzsde és gazdaság
- PlayStation 3
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elektromos autók - motorok
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged