Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Lortech

    addikt

    válasz Fred23 #87512 üzenetére

    Kcal-megszorítós átmeneti böjtöt tolok elég régóta, lehet mellette izmot építeni, csak sokkal kevesebbet, mint kcal-többleten. Sokáig azt hittem én is, hogy ez lehetetlen, aztán kábé egyszerre cáfolt rá a hitemre a gyakorlat, illetve pár frissebb cikk.
    Nem ismerek olyan komoly tanulmányt, ami IF kalóriamegvonás és súlyvesztés mellett zsírmentes tömeg növekedést tudott volna kimutatni.
    Egy szakember által végzett caliperes vagy dexás mérés nem biztos, hogy azt mutatná, amit te érzel. Teljesen más kávéház egy teljes zsírmentes tömeg vázizmokkal, ami a teljes anyagcseréd eredménye, mint hogy lokálisan formálódott, tónusos lett, urambocsá nőtt egy terület, amire célzottan gyakorlatokat végzel; vagy hogy nagyobb erőt tudsz kifejteni vele (ez nagy mértékig fejleszthető izomtömeg növekedés nélkül).

    Én hónapról hónapra többet erősödök, mint amennyi kilót leadok, és néha jelentős is ez a többlet. Erősebb vagyok most 77 kilósan, mint anno 110 kilósan.
    Én elhiszem, hogy erősebbnek érzed magad, és testsúlyodhoz arányosítva biztos így is van, de a kettő között garantáltan jelentős zsírmentes tömeget vesztettél, nagyságrendileg 10kg-t.

    Thank you to god for making me an atheist

Új hozzászólás Aktív témák