Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- HP notebook topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
-
PROHARDVER!
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomcica
Topikgazda
válasz Peterhappy #73694 üzenetére
O,hogy a BMI-d legyen egyforma a koroddal
There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."
-
Peetta14
tag
válasz margithid #73647 üzenetére
Ez jelenleg a daily trainers cipőm, tökéletesen bevált. Annyi, hogy nagyobb méret, eggyel kisebbet érdemes rendelni, mint a többiből.
Én 10k-ért vettem használtan Garmin HRM övet, nem tudom, mennyi idős, január óta használom minden futásnál, semmi panasz eddig. Egyből csatlakozik, amíg a műholdak után kutat.
Tegnapi tempó, 5km tempó, 1km rest, 4 km tempó, homerun
-
parandroid
félisten
Én azt sem tudom, miről van szó, de ha nem Nike, nem kell. Amúgy is van még két bontatlan pegám még a sérülés előttről, meg egy bontott, de még sosem futott, versenyre tartogatott is. A nem pegákban valahogy nem akarnak gyűlni a kilóméterek. A minap felvettem a gt2000-et, alig bírtam benne emelni a lábam, olyan nehéz, a lábfejem meg harangozott az elejében jobbra-balra. Az én elcseszett lábformámra a jó kis szűk, lehetőleg női pegasus vált be. Van egy Structure-öm is, az sem volt ezer éve a lábamon, sose lesz meg vele az 1000 km, egyszerűen nem bírtam megszokni. Meg van egy bontatlan, könnyű terepes salamonom, az mondjuk ígéretes, most pont elkezdtem felfedezni az erdei ösvényeketa környéken, szerintem nyáron majd befogom azt is.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
LanyUs
senior tag
-
tomcica
Topikgazda
válasz ígyvanferi #73685 üzenetére
UUU igen az a Reebok az legendas volt...meg a NewBalance RC 5000
amugy ha mar Saucony akkor ez is pihe volt:
Endorphin Racer palyacipoAnno amikor azt az porgos 800-at futottam,akkor Saucony Endorphin MD 3-ban volt,annyi volt a sulya,mint a 6par szog ami benne volt meg is oriztem oket
There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."
-
Alg
veterán
válasz ígyvanferi #73677 üzenetére
Endorphin speed is hasonlo, seta kozben ossze vissza billeg a sarka.
En nem vettem, ev vegeig jo vagyok, minimum 2000km belefer a jelenlegi rotacioba. Majd az oszi learazasokon…
[ Szerkesztve ]
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
ígyvanferi
addikt
válasz tomcica #73682 üzenetére
Vagy egy Reebok Run Fast Pro. [link] 100 g, 3 mm drop, PEBA hab... kár, hogy ebből nem tudtam behúzni egy párt annak idején. Mondjuk mindezt 250 dollárért vesztegették pár éve. És akkor sokalljuk ezt az árat a mostani szupercipőkért, amiknek 3 centivel vastagabb a talpuk, karbonlemezzel kiegészítve, plusz minden kényelemmel, jósággal.
A másik ilyen, ami már csak vágyálom marad, az a Saucony Endorphin Pro+. [link] Az eredeti Endorphin Pronak egy lecsupaszított, könnyített verziója. Ez még igazi cipőnek néz ki. Ránézésre is villámgyors. Felhúzod és a stravará már egyből felkerül a FM PB. -
tomcica
Topikgazda
válasz Peterhappy #73681 üzenetére
Ird fel magadnak:
"A jo kanyarhoz egy Nike Streakfly kell,ha alacsony az a BMI akkor a LT szeria"
Csak, hogy ne akkor kelljen hirtelen kapkodnod,hogy mit is huzzThere are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."
-
tomcica
Topikgazda
válasz ígyvanferi #73677 üzenetére
Nem tudom,de az utobbi Adiosokban mar szinte feltem a kanyaroktol a rekontanon megjegyzem amugy igen hatekony tempot adtak,csak furcsa volt az erzet ami vele jart
Zoomfly,Vaporfly detto[ Szerkesztve ]
-
ígyvanferi
addikt
válasz tomcica #73674 üzenetére
Nekem ellenkezőleg él az emlékemben az érzet az adiosról, de hazaérek délután és felveszem mindkettőt, aztán ilyen szemmel alaposan megvizslatom. Keskeny a platformja, az tuti, legalábbis saroknál, és bár ránézésre nem úgy tűnik, de alacsonyabb a stack height, mint a Rebelnél, a LS pedig amúgy is jóval keményebb.
Az adizero adios pro ami ilyen, hogy magas, keskeny és ha sarkazik vagy csak sétál benne az ember, na akkor mintha a részeg tengerész mellett állnál a hajóhídon a viharos Északi-tengeren. -
tomcica
Topikgazda
-
tomcica
Topikgazda
válasz falabu88 #73667 üzenetére
Mivel elol a talpa (a labujjak alatt) kiszelesedik igy a Rebel ilyen szempontbol egy hajszalnyi stabilitast tud adni (talajfogasnal).
Adios magas epitesunek szamit hozza kepest,abban dol csak a bokaThere are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."
-
tisn
addikt
csak vettem en is egy ilyen vackot. faszom ebbe a tyopikba.
-
falabu88
aktív tag
válasz ígyvanferi #73670 üzenetére
Lehet rosszul fogalmaztam, nem a talpra értette, hanem, hogy a felső résznek nincs semmi tartása oldal irányban az achilles körül, csak egy minimális puha szivacs van körbe. A Rebel kép alapján masszívabbnak tűnik.
De így belegondolva a stabil cipő nem tudom miért ne lenne jó nekem, ha megemeli kicsit a talpam belső részét, akkor a külső él sem fog annyira belefe állni. Lehet csak a talpbetétre akart mindenáron rábeszélni.[ Szerkesztve ]
-
ígyvanferi
addikt
válasz falabu88 #73667 üzenetére
Már pedig az adios kimondottan masszív, stabil a sarokrészen, hála a kőkemény lightstrike habnak. Ahhoz képest (meg egyébként is) a Rebel instabil lesz, mert a fuelcell elég puha, süppedős anyag. Mivel elég alacsony a stack height a Rebelnél, meg viszonylag széles is a platform, így nem túlzottan billegős, de a kettőt összehasonlítva és a leírt szempontjaidat figyelembe véve, tuti az adiost ajánlottam volna. Azért próbálgassad majd, ha megérkezik.
-
SirRasor
addikt
válasz Hi!King #73645 üzenetére
Csak érdekességként megnéztem egy DC Rainmakeres tesztet a Verity Sense-ről és egy hucnutságot láttam:
Mutatott több sprintes intervallumot és ott volt egy valami, ami kb. olyan pontos, mint a Polar H10: Scosche Rhythm+ Ez az, amire emlékeztem, ami nem csak zöld fénnyel operál, hanem sárgával is.
Ha már választani kéne, akkor ilyet vennék, csak ilyet nem lehet idehaza kapniMake Love not war!
-
xy.zsolt
őstag
válasz ígyvanferi #73659 üzenetére
Na, most már sikerült rendesen bizonytalanná tennetek számomra a 44.5ös NB-t 😁 Mindegy, én a gyári cm adatban bízom....ami a Puma-hoz képest +fél számot jelent. Csak adja az èg, hogy ne legyen olyan szűk az eleje mint a pegazusnak.
BESTSECRET MEGHÍVÓt szívesen küldök PM-ben.
-
falabu88
aktív tag
Sziasztok! A New Balance Rebel v2 mennyire tartja a bokát, mennyire stabil? Szokásomhoz híven előbb rendelgetek netről akciós cuccokat, és csak késve járok utána a dolgoknak. Voltam talpbetétet csináltatni, vittem az Adizero Adios 7-et, vizsgálat után mutattam a csajnak, és egyből mondta, hogy szép drága cipő, de felejtsem el. Bokám kifele áll, talpél befele, úgyhogy alapból se a stabil se a neutrális cipő nem jó. Csak talpbetét + neutrális cipő , és abból is csak olyan ami a sarok részén masszívan tart. Jó lehet a Rebel (már úton van) , vagy az se túl acélos a sarkánál? Ugyanitt Adios 7 45 1/3 eladó beszer áron (22500ft), 10km sincs bennük.. (bocs ha tilos hirdetni)
-
SirRasor
addikt
Volt olyan órás mérés, ahol a 160-as pulzus sprintnél 144-re lement, mert gondolom annyira erősen lengettem a karom, hogy kiment belőle a vér
A karpánt meg stabilan hozta a tüskét a 19x-es értékkel, ami max 1 bpm-el különbözött a Polar H10-től.A verity sense nekem nem tetszik. A HRB 500 kialakítása szerintem sokkal jobb és az se elhanyagolható, hogy a pótpánt nem 2k, hanem vagy 16k
Amúgy meg nem mindegy mennyire megy fel a pulzusod sprint alatt?
Make Love not war!
-
LanyUs
senior tag
válasz Hi!King #73660 üzenetére
Ugyanez nálam is, de már 1,5 hete tart. A pulzus oké, de az érzetre kihat + a köhögés, ami azért abban a pillanatban mindig lök egyet felfelé a hrm-en. Ez valami light verzió. A lányaim már járnak oviba, úgyhogy tárt karokkal várom a keményebb verziót
A lábujjaim összeszorítása jellemző a Nike Gtx-re, az egy kicsit szűkebb cipő. Vízhólyag, fekete köröm és társai soha nem fordult elő! -
Chuck Norris
senior tag
válasz ígyvanferi #73659 üzenetére
Köszönöm a válaszokat, úgyis lesz visszaküldés így hármat rendeltem.
A meghívót külön köszönöm a meg nem nevezett sporttársnak akit nem szeretnék dekonspirálni -
MODERÁTOR
-
Hi!King
őstag
Tegnap elkezdett fájni a torkom, de nem tudtam nem futni reggel, egyébként a mai programom miatt csak keveset, de akkor már domboztam, hogy legyen intenzív. Úgy alakult, hogy otthon nem maradhatok, úgyhogy be is tekertem, most maszkban ülök az irodában, este meg maszkban fogok ülni az egyetemen. De a futás inkább jót tett a torkomnak, mint rosszat, úgyhogy nem állok le, máskor volt hogy betegségtől gyengébb lettem meg a pulzusom magasabb, most semmi ilyesmi nincs.
-
ígyvanferi
addikt
válasz Chuck Norris #73657 üzenetére
Nagyobbat semmiképp. Ha biztosra akarsz menni, akkor is elég a 44,5-est és 45-öst kipróbálnod.
Én is 45-ös Sauconykat használok (egyedül a Kinvara 13-ból lett 44,5-es, abból az is elég volt, mert egész tág az eleje), a Rebelem pedig 44,5-es. Asics egyébként kicsit szűkebben méretez, szóval ha abból jó a 45-ös, akkor a NB-ból esélyesebb a 44,5-es neked is. -
Peterhappy
őstag
válasz Chuck Norris #73657 üzenetére
Köszi, én most kimondottan titokzoknira vadásztam, magasabb szárúm (mint ez), van.
Én azt csináltam 44,5-45,5-ig jön minden. Én is 45-t hordok Asicsból.
Mérettábla alapján 44,5 tűnt jónak, de állítólag szűkebb az NB eleje, mint az Asics-é, ezért mentem fel 45,5-ig. -
Chuck Norris
senior tag
válasz Peterhappy #73654 üzenetére
Ez az ami nekem nagyon bevált, kapható mindenféle hosszban, rövid távra, hosszú távra, minden időben szuper: [link]
45-ős a méretem asics, saucony-ban az NB cipőből is vegyem a 45-öt vagy inkább 44.5-45.5-ig rendeljek hármat?
-
Hi!King
őstag
válasz norby_42 #73651 üzenetére
Az eleje lehet cadence lock. Volt olyan órám, ami mindig csinálta (Amazfit Bip), és volt olyan, amelyik nagyon ritkán, de előfordult (Polar M430). Mikor a lépésszámodra áll rá a pulzusmérő, ezért folyamatosan pl. 180 körülit mér úgy, hogy közben kocogsz és 130-nak kellene lennie.
-
ígyvanferi
addikt
-
Peterhappy
őstag
válasz ígyvanferi #73650 üzenetére
Viktor is inkább futott volna válaszírás helyett
Nekem akad egy-két klasszikus futózoknim, egész jók. Most olyat kerestem, amiből be tudok tárazni és kvázi utcai cipőbe is tudom hordani (tavasztól-őszig terjedő időszakban). Run500 titokzokni lett a befutó és első "nekifutásra" nagyon tetszik! Épp ma akarok venni belőle még három pakkot (2pár/pakk)
@Tomcica:
[ Szerkesztve ]
-
tomcica
Topikgazda
válasz ígyvanferi #73650 üzenetére
Aze' nehogyma ott tartsunk,hogy ilyen aprosagok,mint vizholyag,verholyag,fekete es/vagy lehullott korom barmit is szamitson?!
Van mit enned? Volt hol aludnod? Van ket labad es cipod? Akkor nincs mentseg,kifele es futni
-
norby_42
aktív tag
Megint gondoltam a karpántra. Valami nem jó vagy az órával, vagy velem, de az órán könnyebb változtatni
Tegnapi futás, ott 16 perc körül cipőt kötöttemEgyébként végig laza futás volt, szóval az eleje bugos. A végén kicsit ment fel a pulzus, de nem vittem lámpát, és az egy tök sötét parkban ment.
Eat pasta, run fasta
-
ígyvanferi
addikt
válasz Viktor0610 #73638 üzenetére
Lefordítom, amit a többiek írtak: többet kell futnod és nem lesz vízhólyag.
Egyúttal hadd köszöntselek a mi kis kedvesen motiváló közösségünkben.
-
Hi!King
őstag
Vízhólyagot tapasztalataim alapján 3 dolog tud okozni.
Az egyik ha a cipő elől oldalról szorosan összenyomja a lábujjakat, külön ront a helyzeten ha elbaszott köröm növése van az embernek, vagyis ha csecsemő korodban ívesen vágták és emiatt te is így vágtad egész életedben, így legutóbb nekem a nagylábujjam benőtt körme okozott a mellette lévő lábujjamon vízhólyagot, ahogy a cipő összeszorította. Ugyanaz a cipő lehet hogy az első X km-en még nem csinál vízhólyagot, de futás közben megnyúlik a láb, a lábujjak párnája is, így később már igen, illetve nekem a leghosszabb futóheteimen volt ilyen, szóval egyik napról a másikra is romolhat a helyzet.
A másik gyakori ok, ez futópadon nem játszik, ha olyan a terep és a cipőtalp nem elég kemény hogy megvédjen, vagy épp ellenkezőleg, túl kemény.
A harmadik, sokkal kevésbé triviális ok ha izzad a láb, ami kidörzsölést, elcsúszkálást okozhat belül, akármilyen is a zokni, ezt általában észre sem veszed futás közben, csak utólag, mikor fáj és/vagy vízhólyagos lesz.
-
inf3rno
nagyúr
Lehetséges, hogy 1 számmal nagyobb cipőt kéne venned, illetve a rossz anyagú zokni is okozhat ilyet, ami felszívja a vizet és feláztatja a bőrt. Cipő terén ha bárhol nyom, az valszeg vízhólyagot fog okozni, nekem még csak kényelmetlen cipővel volt ilyen gondom, maratoni távnál sem jött elő vízhólyag, ha normális volt a cipőm. Sudocrem vagy leragasztás, amit általában kidörzsölődés ellen szoktunk, az segít vízhólyagnál is valamennyit. Ki is lehet bökni, de elfertőződhet tőle.
[ Szerkesztve ]
Buliban hasznos! =]
-
margithid
veterán
Ez elég jó áron van : [link]
Puma nitro, #bestsecret -
Hi!King
őstag
válasz parandroid #73641 üzenetére
Nekem is bevált az Artengo, de most télen a Quechua-ból a legolcsóbb téli, vastag ami szintén bejött, ebben egy kevés gyapjú is van és nagyon meleg, hidegebb hajnalokon inkább ilyenben futok mint az Artengo-ban, amit amúgy én is hordok hétköznapokban, a fekete színűt, mert van amúgy zöld is, azt kevésbé.
-
Hi!King
őstag
válasz SirRasor #73636 üzenetére
Nekem a Polar H9-el volt hasonló tapasztalatom, rendszeresen elment, irreálisan alacsonyat mutatott, néha irreálisan magasat is. Elemcsere sem segített, a H10-es pántja sem.
Ugyanaz a Decathlonos karpánt nekem egyelőre működik, elégedett vagyok vele, ha nekem is tönkremegy, Verity Sense-t fogok venni helyette, mert úgy látom ezek az optikai pulzusmérős karpántok minden esetben stabilabbak mint a mellkaspántok, mivel ezek aktívabb eszközök rendes aksival, sokkal kisebb az esélye a megszakadásnak. Viszont én sprinteknél igénylem az óráénál pontosabb pulzusmérést, a csuklón mérés tud nagyon nagy faszságokat mérni, rövid sprinteknél nagyon el tud térni a valóságtól.
-
tomcica
Topikgazda
Adj neki egy kis idot es bekemenyedik ahogy kell (marmint a labadon az a pont ahol mindig holyag alakul ki ) utana mar csak esztetika
A lenyeg a lenyeg futni kell eleget,ha mar vizholyagos az jo irany,de meg nem elegThere are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."
-
Studi
veterán
Hogy mennyire nem vagyunk egyformák: én épp a pamutzokniban kínlódok, és csakis vékony Decás futózokniaim vannak azóta (Decás "500-as", vagy magasabb kategória), és semmi ilyen jellegű gondom nincs.
@parandroid: hétköznapra amúgy én is az egyszínű Artengokat hordom.
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
Szia Viktor,
Örülünk neked is! A vízhólyag meg sajnos olyan, mint a sajgó fenék a biciklizésnél: majd megedződik, és elmúlik. Nemrég kezdtem újra a futást hosszabb kihagyas után, ugyanúgy előjött. Persze a test emlékszik, szóval nekem most csak 1-2 hétig tartott.
Zoknikat érdemes amúgy próbálgatni, nekem a Decathlonos Artengo vált be, ami a teniszes termékvonaluk, a futós Kalenji zoknik abszolút nem voltak komfortosak. De ez egyéni dolog is. A nagyon műanyagos, szintetikus zoknikat sem csípem, ez az Artengo nekem pont jó keveréke a műszál-pamutnak. Annyira, hogy melóba, meg hétköznapra is ezt hordom már évek óta.
pI talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
MODERÁTOR
-
Pá
addikt
Rajtam a vastag futó zokni segített.
A pár 100 Ft-os vékony dechatlonos futó zokniban mindig vízhólyagos lettem. Azóta csak vastag pamutzokniban futok, vagy ilyen drágább (pár ezer forintos) profi futózokniban, amiben van anyag. Így teljesen elmúlt a probléma.''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
MODERÁTOR
Sziasztok!
Viktor0610 vagyok, és kb. egy éve futok többé-kevésbé (2-4 naponta) rendszeresen.Komolyra fordítva a szót.
Tavaly vettem egy futópadot, alkalmanként kb. 1 órát gyorsgyaloglok/futom. Eleinte inkább csak gyalogoltam, most már inkább futom. Ami folyamatosan elkísér (főleg futáskor), az a vízhólyag valahol a lábamon, pedig már a 3. cipőt próbálom. Nem fáj, csak zavar, hogy ott van. És mivel rendszesen kapja az "utánpótlást", nem múlik.
Lehet ezzel valamit kezdeni? Rossz a cipő, zokni, esetleg a lábam?[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
SirRasor
addikt
válasz nepszter1 #73629 üzenetére
Garmin HRM Dualom volt 2 hétig, aztán visszaküldtem.
Gyorsan csatlakozott, DE rendszeresen elment a HR adat. Volt, hogy irreálisan alacsonyat mért percekig, pedig rendesen be volt nedvesítve. ANT+ és BT-vel is próbáltam. Ezen felül még könnyen le is csúszott biciklizés közben.
Polar H10 lett utána, na annál egy kis cadence lockon kívül semmilyen probléma se volt (ANT+)
Úgyhogy ha kell öv, akkor Polar H10 biztosan jó. Vannak rajta kis szilikon bogyók, amitől nem csúszkál. Filléres ötlet, szóval nem tudom a többi gyártó miért nem alkalmazza.DE hobbi futáshoz szerintem fölösleges a szíj. Sprinteknél pontosan mér. Na és ha nem? Akkor sincs semmi...eggyel több kacat
(pár napja halt meg a pulzusmérős karpántom és egyáltalán nem hiányzik)Make Love not war!
-
ígyvanferi
addikt
válasz Peterhappy #73632 üzenetére
Majdnem akkora öröm, ha rábeszélhetek valakit egy futócipőre, mintha magamnak vennék egy újabbat, szóval...
"Úgyhogy három méretben rendeltem, valamelyik csak jó lesz" - jól van, te sem ma kezdted az online ruhavásárlást. -
nepszter1
addikt
válasz parandroid #73630 üzenetére
Csak ez nem tud futás dinamika ilyeneket követni.
Van ennek amúgy értelme ? -
ígyvanferi
addikt
válasz parandroid #73630 üzenetére
Azért említsük meg különbségként a running dynamics adatokat, amiket a Pro mér, de a Dual nem. Persze ezekre a legtöbbünknek nincs túl sok szüksége (kivéve, ha futópadon is fut rendszeresen az ember, mert akkor jól jöhet, hogy jobban saccolja a távolságot a futásdinamikai adatok segítségével). A running powert nem mondom, az már pláne csak úri huncutság. A Dualnak viszont nagy előnye, hogy sokkal tovább húzza egy elemmel.
-
Peterhappy
őstag
válasz ígyvanferi #73602 üzenetére
Belevittél a rosszba.
Csak hogy tudd, a Feleségemnek azt mondtam, hogy miattad van.Abban maradtunk, hogy csak akkor tartom meg a cipőt, ha jó a méret.
Úgyhogy három méretben rendeltem, valamelyik csak jó lesz -
parandroid
félisten
válasz nepszter1 #73629 üzenetére
A Pro-t szerintem nem, a sima HRM elég. Főleg, hogy árban a Pro töb, mint a duplája. Ha jól látom, annyiban tud többet, hogy több sporthoz is ajánlják (a sima HRM-et én biciklizéshez használom, futni valami 6 éves, már nem forgalmazott, merev Garminom van, a mai napig tökéletes), illetve maga az öv menti az adatokat, akkor is, ha nincs óra-kapcsolat. Ez utóbbinak nem tudom, mi értelme van, ha mondjuk triatlonozol, vagy úszol, akkor kell a Tri, vagy a Pro változat, a Pro annyiban is jobb, hogy automatikusan felismeri a különböző sportokat is.
Nem ismerem a Decathlonost, de Garmin övvel még sosem volt gondom, sem kapcsolódás, sem megbízhatóság szempontjából, és máshol sem nagyon hallani ilyesmit.
Amúgy most nézem, 40 eur a kalenji öv, Garmin HRM alapáron 50, amazonon most épp 45, de én anno 42-ért vettem, és azóta is rendszeresen látom annyiért.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
nepszter1
addikt
Sziasztok!
Érdemes venni egy Garmin HRM PRO pulzus mérő mellkas pantot? Egy mezei hobbi futónak.
Jelenleg egy egyszerű Dechatlonos van -
tisn
addikt
válasz sherlock82 #73627 üzenetére
jó lenne garminra is, nem kellene a szobabicajozasokat kézzel felvenni a stravaba. már ha két perccel később töltené át, elég lenne beírni a km-t.
-
sherlock82
senior tag
Polár alkalmazása és a Strava között a szinkronizálás közt van olyan hogy kb fél nap is eltelik. Ti is tapasztalhatatok ilyet?
1-2 napja áll fent ez a probléma.Iphone se 2, Mizuno Wave Rider 25, Garmin Instinct 2
-
Peterhappy
őstag
Köszi a tippet, megálmodom a méretet és alszom rá egyet. Négy bontatlan cipőm van, Feleségem szerintem a nyakam kitekeri, ha rendelek
-
werszomjas
addikt
-
xy.zsolt
őstag
válasz werszomjas #73615 üzenetére
kaptál már vagy küldjek?
küldtél neki?
[ Szerkesztve ]
-
Agony
aktív tag
Nem tudom melyik számban indult, de itt meg tudod nézni az eredményeket:
Mártélyi keringő - 6 órás futóverseny (2023. 03. 05.)
https://www.raceresult.hu/hu/event/show/450Start with a whisper, end with a scream!
-
Studi
veterán
-
törölt tag
Lúdtalpra melyik cipő kimondottan ajánlott? Ghost 15ről tapasztalat, mindenesnek alkalmas? 12mm drop miatt néztem, kevésbé terheli az Achillest, sarkat. Ninja lépés szám és a sarokra érkezés nálam kizárja Hoka-t.
-
werszomjas
addikt
Valaki tud küldeni ilyen meghívó kódot erre a bestsecretre?
üdv
-
xy.zsolt
őstag
válasz falabu88 #73611 üzenetére
Fiatalon nekem lúdtalpam volt.....de aztán rengeteget mászkáltam mezítláb és 5-10év után észrevettem a strandon a vizes lábnyomomon, hogy javult a szitu. Azóta is ahol tehetem cipő nélkül vagyok...most is mezítláb vagyok a hajópadlós kégliben.
[ Szerkesztve ]
-
xy.zsolt
őstag
válasz falabu88 #73611 üzenetére
Attól nem félek, hogy az enyém kicsi lesz....max 2 zoknit veszek fel, úgyis elég szellős a cipő
Vártam az új Puma-t, de tuti 40k felett lesz....16-17k manapság meg ajándék kategória.
A runrepeat.com tesztelője konkrétan elélvezett a Rebel-től. 🙂[ Szerkesztve ]
-
falabu88
aktív tag
válasz xy.zsolt #73610 üzenetére
Berendeltem én is egy Rebelt, remélem eltaláltam a méretet, az Adizero-m 45 1/3, és éppen jó, ezért 45,5 lett a Rebel.
Lézeres talpbetétekkel van tapasztalata valakinek futáshoz? Iszonyat fájt a térdem az elmúlt futások után (nemrég kezdtem), úgyhogy sejtettem, hogy benéztem és nem szupináló lábam van, hiába külső élre lépek. Felhívtam a talpbetétest (2 éve használom munkavédelmiben, nagyon jó cucc), ránézett az előző mérésre, és mondta, hogy a bokámnál befelé dől a lábam, az első rész pedig kifelé. Ő azt ajánlotta, hogy csinálnak egy futócipő betétet (~20ezer) és azzal mehet a neutrális cipő, jobb lesz mint egy gyárilag stabil.
-
xy.zsolt
őstag
Komoly szervezettség van a bestsecret mögött....2 órája rendeltem és már küldik is, tracking szám is adott
-
-
Studi
veterán
válasz ígyvanferi #73604 üzenetére
Takumi Sen 8-at látok a Marketplace-en 26-ért amúgy, nem olyan szép szín, mint a Bestsecret, de az kb mindegy is. Nem tudom, mennyire megbízható az eladó, bár nem hiszem, hogy ennyire rétegcipőt nekiállna valaki hamisítani. Főleg, hogy elég összetett cuccokról van szó.
-
itouchfan
senior tag
válasz ígyvanferi #73598 üzenetére
+ Alg: Köszi, megfogadom.
[link] - esetleg ezt az Asicset próbálta már valaki? Nekem az Asics az egyik legjobban bejövős, a GT1000-11 tartja a lábam, kényelmes is, azért is gondolkozom ebben.„Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”
-
Studi
veterán
Zöld SL20.3 tomcica által ajánlott kategória, az is 19e alapon. Nekem a 10% lejárt sajnos, vártam, hogy hátha vágnak még a Takumi Sen 8 árából. Aztán vettem egy Nike Zoom Fly 4-et. De minek?
-
ígyvanferi
addikt
válasz Peterhappy #73600 üzenetére
Ha a heti egy/két rövidebb gyors munkát abban csinálod, az nem kéne, hogy problémát okozzon. Nem daily trainerként kell rá tekinteni. Bár megjegyzem arra is remek, nálam bármilyen tempón tök természetes a mozgásom (érzésre legalábbis) benne, ami alapján simán lefedhetné az összes edzést. Ritka az ilyen. (Plusz a jelenlegi 10K és FM PB-m is abban ment, ennél jobb reklám már nem is kellene neki... Idén már a Vaporflyban fogok ilyesmire rápróbálni, és ha összejön új PB, akkor természetesen a cipőé az érdem, ha nem, akkor pedig nyilván az edzésmunka nem volt megfelelő. )
Elég jó áron van még az adidas adizero adios 7-es is (22 ezer Ft-ra emlékszem). Sokan szeretik. Azért az kopogósabb és akármilyen futóstílussal, akármilyen tempóra nem alkalmas. Én is végül csak a pályán körözésben találtam rá a megfelelő felhasználására. Mert vagy félmaraton és gyorsabb sebesség kell neki, vagy az ismétlések közötti és a kifutás nagyon lájtos tötyögése. Átlagos tempókra nem igazán tudom elképzeli. Legalábbis nálam ez a helyzet. Nemtom, hátha valakinek hasznos infó...
(#73599) xy.zsolt: ja, én is csak a főoldal tetején látom a figyelmeztetést, hogy x nap múlva lejár a kódod, váltsd be...
[ Szerkesztve ]
-
Alg
veterán
válasz ígyvanferi #73598 üzenetére
+1, épp ugyanezt akartam ajánlani
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest