Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Melyik tápegységet vegyem?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Notebook hibák
- Gaming notebook topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
norby_42
aktív tag
A hangsúly most nem az idődön volt (ne értsd félre, innen nézve iszonyat az) hanem hogy utcán futod.
Neked lehet, hogy működött volna a versenysport, nézve ami energiát bele tudsz rakni, de lehet hogy gyerekként tizedennyi munka sem ment volna.
Én azt látom, hogy élsportoló nagyon kevés gyerekből lesz, ahhoz kell adottság, akarat, meg szerencse (legyen neki való a sport, az edző, stb) De tudatosságot, meg akaratot feltétlen ad minden sport (edzésre járás).Látom ezt a gyerekeimen (mondjuk a fiam azért a középszinttől feljebb volt/van). Az biztos segít, hogy látják apát, hogy az edzésük alatt elmegy futni, nincs olyan, hogy nem akarok menni edzésre. Mondjuk a kamaszkor okozhat bonyodalmat, én is 14 évesen hagytam abba a sportot egyik napról a másikra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Android szakmai topik
- Milyen processzort vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Melyik tápegységet vegyem?
- Óra topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
- Új FULL HD webkamera + Számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest