- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen házat vegyek?
- iPad topik
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peterhappy
őstag
válasz
Fred23 #58596 üzenetére
Többször felmerült már az étkezés kérdése, valahol valóban nem ez a topik, de szerintem baromi szorosan összefügg a futással.
Pár hónapja inf3rno Kolléga
osztotta meg velünk egy részletesebb bejegyzését, nem tudom azt láttátok/olvastátok-e. Én most abból próbálok okosodni, bár egyelőre még inkább csak a kérdések gyűlnek, de már így is beljebb vagyok, mint voltam.
Nekem is eszméletlen nagy evőkém van, főleg ha rendszeresen mozgok (pl. bringával járok melóba). Az időszakos böjt nekem nagyon bevált, azzal redukáltam a napi végigzabálandó időszakot 6-8 órára
Futni pedig mindig éhgyomorra megyek. És eszméletlen sokat iszok naponta.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Honda topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Spórolós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Nintendo Switch 2
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest