- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Micro Four Thirds
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Üdv a Fűnyíró topikban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ANDROID???
addikt
(Nekem most is első rántásra, de az a vicc, hogy a szívatót is talán 2-szer ha megnyomtam.Azt hittem, nem fog így indulni, mert ugye egész télen pihi, de mint amikor az összeszerelés után indítottam, pontosabban most nem fulladt le, hanem járt szépen.)
A B26PS az egyenes szár miatt.
Amennyiben a 122C is egyenes lenne, akkor gondolkodós, de az drágább is...
-
SkyS1gn
félisten
válasz
ANDROID??? #697 üzenetére
Épp ezt gondoltam hogy maradhatnék 1 márkán belűl, még passzolnak is.
Meg ez is Husquarna elvileg.
Én e kettőt néztem így hirtelen:
Husquarna 122C
McCulloch B26 PSTavaly újonnan első rántásra indult 3 szivatóval, idén kicsit több kellett neki
-
ANDROID???
addikt
Neked is 1. rántásra indult (nekem igen
)?
Nézz szét ugyanebben a márkában, lehet rá frankó előtéteket is venni a kis fűkaszára, de van amelyik eleve sövényvágóval csomagolt (ha van sövény is)..Közeli rokonomnak MTD kaszája van, ő is annó az 50 körüli kategóriát célozta, hát látott már 2-3 alakommal szervizt, plusz otthon is kellett tuningolja a gépet. Szóval már bőven 65 fölött van a gép így...
-
SkyS1gn
félisten
válasz
ANDROID??? #689 üzenetére
Hohóó, épp ilyen fűnyírónk van, igen bevállt ez az McCulloch. Legutóbb tavaly júliusban jártam itt pont fűnyíró témában és ez lett a vége. Tegnap volt az első idei nyírás, laza 5 óra, egy kés köszörülés után vitte szépen a durva, nagy, tél utáni, csomós füvet.
Véleményeteket/javaslatotokat kérném:
Benzines szegélynyíró kéne, muter nézegetett MTD-t 28-ért, de azt senki se ajánlja (tavaly is ezért nem lett MDT fűnyíró), a keret igazából 40k lenne. Szétnézek én is, de gondoltam írok ide is mik a tapasztalatok, meg több szem többet lát.Köszönöm előre is!
-
ANDROID???
addikt
válasz
tranceplanet #694 üzenetére
Ok, de a könyvet vedd elő először azt "bogarászd" át...
-
tranceplanet
addikt
válasz
ANDROID??? #693 üzenetére
Akkor biztos jó olaj. Majd karbantartás ügyben is jövök még szerintem kérdezősködni.
-
ANDROID???
addikt
válasz
tranceplanet #692 üzenetére
Én is megint husq. olajat vettem SAE30 1,4l 2,79k.
3 gépbe elég is volt, mert volt itthon 1,5-2dl
-
tranceplanet
addikt
válasz
ANDROID??? #691 üzenetére
szfhvár husi Közel van a munkahelyhez, melóból hazafelé ejtettük meg. Vettünk olajat is husi és zsírt is a forgórészhez.
-
ANDROID???
addikt
válasz
tranceplanet #690 üzenetére
Nincs mit, hol vetted végül?
-
tranceplanet
addikt
Ma megvettük a fűkaszát, MCCULLOCH B40 B ELITE személyében, 110 ropi volt. Köszönöm az ajánlást ANDROID???
Tesztelni majd a maj.1 hosszú hétvégén tudom a telken. Majd írok a benyomásokról.
-
ANDROID???
addikt
-
ANDROID???
addikt
Nem macerásabb, még egyszerűbb is. A betöltő nyílás nem vezeti el az olajat erre-arra. Mivel egy másik gépet is is leszervizeltem, az régebbi típusú B&S motoros, az alján ott a leeresztő csavar, de természetesen abból az olaj folyt a doboz mellé is, pedig odafigyeléssel ment annak is a folyamata. Ott a betöltő nyílás is a motor hátsó sarkán alacsonyan van, de alacsonyabban, persze egy teáskanálnyi ment a betöltéskor mellé is. Az újabb típusnál egy csepp sem ment a diboz mellé sem, de betöltéskor sem.
Akinek ér annyit a Viking (amin talán van leeresztő csavar alul), hajrá lehet többet kiadni rá, azon is a B&S motor van általában...
-
Voice24
őstag
Mi a fiammal szépen megemeltük, oldalra fordítottuk, és úgy engedtük le az olajat. Belegondolva nem biztos, hogy sokkal macerásabb, mint egy alsó csavaros gépet feldúcolgatni.
Amúgy egy kis tapasztalat erről:
az előző gépemhez képest sokkal gyorsabb vele a munka, szinte fele idő ugyanakkora terület, és a jóval nagyobb kosár miatt ritkábban kell megállni üríteni is. Az sem mellékes, hogy a motor is elég takarékosnak tűnik, nem falja a benzint, az biztos. Ami még mindig kicsit furcsa nekem, az a hajtás sebessége. Nekem még mindig kicsit gyorsnak tűnik, legalábbis az általam normálisnak gondolt fűnyírási sebességhez képest. Ha a teljes sebességével megyek vele, az bizony szinte egy sietős gyaloglásnak felel meg. Levágja a füvet, szó se róla, szépen dolgozik, de én meg ebbe a sietésbe izzadok bele, mivel a hajtás miatt csak irányítanom kell, tolnom nem. Mindegy, előbb-utóbb megszokom, talán a gyártó sem véletlenül állította olyanra, amilyen. -
ANDROID???
addikt
Rent: +1
Nekem épp egy WU2 (1l) doboz volt kéznél, levágtam az egyik oldalát és szépen bele lett engedve az olaj ügyesen, az olaj sehová nem fojt rá, csak a dobozba...
http://cdn.mcculloch.com/dimage.axd/productHuge/m310-0664/mcculloch-m46-125r-1ae10501.jpgNézd meg a képen, hogy az olajbetöltő nyílás hol van, amennyiben valami nem jön össze, akkor is max a műanyag borításra folyik..
A gép tényleg "nem az igazi", öntöttem az olajcsere előtt 1-1,5dl benzint, nyomtam kettőt a szívatón és 1. rántásra beindult.
Felmelegedett az olaj egy kicsit, így gyorsabban kifolyik ugye.
Lecseréltem az olajat, kapott benzint, hogy a tank teljesen fel legyen töltve, és 1 rántást követően a motor járt is, 0 füstöt nyomott ki. A videót felejtsd el.
Amit a videón láttál nagy szerencsétlenkedéssel lehet elérni
-
Rent
senior tag
Gardenaban sincs amit hirdetek, pedig briggs van abban is. Miutan kijarattad belole a benzint teljesen, a tolokarjat lecsukod elore, majd szepen magad fele huzod a gepet, hogy az aljat mutassa elore. En egy felbevagott 2l es muanyag palackot szoktam odatartani az olajbeonto szajahoz, es ott szepen lecsorog az egesz.
-
lela
aktív tag
válasz
ANDROID??? #682 üzenetére
Az előzőt mindig felraktam egy ládára és aláfeküdtem, így minden kifolyt, de a rotációs kapából hogy engedem ki az olajat azt még nem tudom, pedig abban is le kell cserélnem. Ja és pont abba az irányba kell dönteni amerre a kipufogó van. Itt az eredménye mi lesz ha beindítod utána.
Szóval ez egy kupac szar. -
ANDROID???
addikt
Ez nem 100%, de nem biztos, hogy ettől kell függővé tenned...
Egy gép olyan 25-30 kg, azt asszonnyal is felemeled kényelmesen
Pont le kell sz@rni, hogy nincs leeresztő, pláne, hogy egy szivattyút 2-3k-ért meg lehet venni, ha nem akarod emelgetni...Amennyiben emeled is és nem tartod levegőben elég időn keresztül , akkor nem lesz eredményesebb mint egy pumpával szivattyúzás...
-
lela
aktív tag
válasz
ANDROID??? #679 üzenetére
Ok Ok az ár az nyilván kicsit eltúlzott.
Akkor ezek szerint bármilyen B&R gépet veszek ne számítsak olajleeresztő csavarra?mcculloch, MTD, Alko, Solo, stb -
ANDROID???
addikt
válasz
rejtőzködő #677 üzenetére
Első kerék meghajtásút nem próbáltam még.
Azt látom, hogy a hátsó kerék hajtásún van műanyag borítás a hajtáson, az első kerék hajtásnál a szíj a koszt stb be tudja vinni előre valószínűleg (a szíjnak valamelyik oldalán előre is kell mennie nem csak hátra
).
"Józan paraszti ésszel" inkább hátsó, ott a súly, az elaje úgy is csak elkapar
-
ANDROID???
addikt
Na szóval mivel is leszel előrébb azon kívül hogy kifizeted a zöld színt sárga márkánál. Pláne, ha nincs gyárilag leeresztő csavarja. Nekem mcculloch m46-125R gépem van, és lehet hogy kibírom 1 évben egyszer azt a megemelést ami alatt az olajat kiöntjük a gépből vagy mi...
Leeresztő csavar az nuku, és ha a vikingen plusz 20-30k ért van leeresztő hát pont lesz@rom és nem adok érte azért annyit, pláne ha nincs. Egyébként a borítsd ki belőle azt jelenti, hogy emeld meg és csurgasd ki belőle
Ott tartasz Viking-el is mint a többivel ami B&S motorral van szerelve.Szóval , ha nem tetszik a szívasd ki pumpával megoldás borítsd ki belőle, különben vidd szervizbe, ott is ugyanazt teszik vele jó pénzért
-
lela
aktív tag
Na ma több boltba is bementem fűnyírót nézegetve.Hát őszintén nekem van 3 stihl gépem is, de most már értem a viking miért annyi amennyi.
1. műanyag fűgyűjtő ház, a drágább az kétfelé nyitható hogy könnyebb legyen kiborítani a füvet.
A fűgyűjtőn a lyukak lefelé néznek hogy lefelé fújja a port.Tisztességes anyagból van.
2. a drágábbak háza az kurva vastag (kb 2cm) törhetetlen uv álló műanyagból van, ergo soha nem rohad el.az olcsóbb azt hiszem 3 as széria az acélból
3. Az egész gépen minden részén látszik hogy gondolkodtak rajta hogy minél innovatívabb és tartósabb legyen.
Az eladó azt mondta hogy valamilyen szélcsatornás teszt is van, hogy a füvet optimálisan bele tudja pakolni a fűgyűjtőbe, tehát fullosan megtölti.Pl az alko gépeknek néztem az önjáró hajtóműve műanyag házas.
Ami kurvára idegesít hogy ahol voltam kerti gép bolt, ott nézegettem az MTD, Alko gépeket és egyik B&S gépen sincs olajleeresztő csavar.A Vikingről ezzel kapcsolatban nem tudok semmit.Azt mondta az eladó hogy ki kell borítani belőle.Ja és persze hogy az olajbetöltő a kipufogó felől van.Na most ezeket a gépeket sem előre sem a kipufogó irányában nem ildomos megdönteni, mert olaj kerül az égéstérbe.Ha meg kiszívatom tuti ott marad az alján a szmötyi. Meg fogom nézni a Viking ilyen szempontból milyen, de ha valakinek van ezzel kapcsolatban tapasztalata leírhatja.Tavaly vettem egy Robix DM156 gépet és már annál is nézegettem hogy hol a fenébe van az olajleeresztő csavarja.Most akarok olajat cserélni, de akkor ezek szerint nem lesz egyszerű.Lehet szétszedem és fúrok rá egy 16-os furatot, csak kérdés hogy hova.
Egy szó mint száz a viking az nagyon tetszik, csak kurva drága. -
rejtőzködő
csendes tag
válasz
ANDROID??? #676 üzenetére
Köszi a választ
Szerinted ha önjárósat vennék abban melyik a jobb az első vagy a hátsó kerék hajtott? -
ANDROID???
addikt
válasz
rejtőzködő #675 üzenetére
Inkább a kettő közül a Mcculloch, nagyobb (nem csak 46cm), erősebb, nagyobb a fűgyűjtője. Ráadásul olcsóbb is. Az hogy olcsóbb nem azt jelenti, hogy MTD olcsóbbik gépeivel van szinten. A Husqvarna adja a garanciát rá (hozzá tarozik a márka EU része..) A PX3 penge nem rossz darab.
A hajtás nem retekgyűjtős, nekem a kisebbik típus van (m46-125r).
Környezetemben van egy partner 46cm és 3 vagy 3,5LE briggs motoros gép, szintén önjárós, nagyon úgy fest az alkatrészek alapján, hogy az m46-125r "elődje", az már jó pár éve teszi a dolgát hiba nélkül és nem kímélik túlzottan.A Vikinghez sem lesz túl olcsó az alkatrész, hogyha a fűrészek alkatrész áraiból indulunk ki (egyébként úgy tűnik ugyanaz a motor van a vikingen mint az m46-125 mcculloc gépeken).
A nagyobbat ha nézzük, attól függ elég-e a 46 cm (ez elég pöpec, mert erősebb motor 46cm vágófelületre) vagy kell a nagyobb(na nem mint ha ezzel a vágási szélességgel nem bírna)?
-
rejtőzködő
csendes tag
Üdv szakik!
Egy kis segítséget kérnék fűnyíró választásban.
Közeljövőben kellene lecserélnem az öregecske és gyengécske MTD fűnyírómat.
Amit kinéztem az egy VIKING MB 248-as (2,2 LE)
[link]vagy egy Mcculloch M53-140W (2,5 LE)
Melyik a megbízhatóbb, strapabíróbb?
A Mcculohnál 7000 ft-al drágábban van önjárós is , de nem tudom hogy ennél a típusnál milyen konstrukciójú a hajtás, mert nekem az MTD-nél gondjaim voltak.
A hajtás az MTD-nél elég hamar beszart,a konstrukció elég rossz volt, mert az ékszíjas hajtáshoz a burkolat mellett mindig telement fűvel :-( -
ANDROID???
addikt
-
ANDROID???
addikt
1000nm esetén tényleg érdemes a nagy kaszában gondolkozni.
"Egy termék, számos lehetőség. A három-az-egyben eszközkészlet damilfejet, fűvágó kést, sövénynyíró adaptert tartalmaz. Az egyszíjas heveder kényelmessé teszi a munkát. Az osztott tengely sok további tartozék használatát teszi lehetővé. A Soft Start-nak és az üzemanyag szivattyúnak köszönhetően egyszerű az indítás. Az automata start / stop kapcsoló automatikusan visszaáll start pozícióba, ennek köszönhetően a fűkasza mindig használatra kész. Gyors és pontos száladagolás a Tap ’n Go™ funkcióval."
" Sokoldalú
A fűszegélynyírót számos különböző adapterrel lehet használni, amelyeket tartozékként lehet megvásárolni.
"súly: 5,4kg
A tartozékok és az utólag hozzá megvásárolható kiegészítők miatt is írtam (pláne, ha nem nagy a terület, de te tudod, hogy melyiket tudod jól kihasználni)... Az tuti, hogy a hasonló tudású és méretű mtd-től értelmesebb választás...
Persze gyárt ilyet is
http://www.mcculloch.com/hu/products/hedge-trimmers/Husqvarna ügyfélszolgálatán kérdezz rá mit adnak hozzá, és miket tudnak még adni hozzá, adnak tuti infót.
-
LOTR
addikt
válasz
ANDROID??? #671 üzenetére
persze, de jobban szeretek utána érdeklődni, nehogy véletlenül valami "típushibába" fussunk, ha már nem kis összeg lenne erre fordítva
a terület nem is túl nagy inkább nagyon rossz, olyan talán összesen sincs 1000 m2, de 500-nál többa szaki a boltban azt javasolta, hogy inkább erősebb gépeket nézegessünk, mert az 1-esek kicsik lesznek
nem tudom egy ilyesmi gépnek milyen a sövénynyíró tulajdonsága, de nem tűnik túl biztatónak, szerintem nem fogjuk tudni megúszni a normális, hagyományos sövénynyíró beszerzését sem, de az biztosan elektromos lesz, elég érdekes helyen van a sövény, megközelíthetősége sem valami jó, használtunk benzinest is, de azok túl nehezek, bevallom, negyed órás váltásban dolgoztunk
(két kézzel sem egyszerű egy idő után, de sokszor eggyel kell tartani...)
mod:
most nézem, a tulajdonságok menüpont alatt, a kép alján ami van: [link]
ehhez jár ilyen, vagy lehet hozzá venni, mert akkor mégis csak elgondolkodtató
mert a sövényvágó tartozéknál teljesen más képet mutat -
ANDROID???
addikt
-
LOTR
addikt
válasz
ANDROID??? #668 üzenetére
(#669) Voice24
ezek kb egy árban vannak, hasonló tulajdonságokkal, kijelenthető, hogy egyformán jó választások?
Makita RBC420E - 98k
oleo mac sparta 380t - 100k
MCCULLOCH B40 B ELITE - 105khusqvarna és a stihl valóban kicsit drágább, azért nem ipari használatra kell, ennyi többletet már nem érne meg, és arra jutottunk, hogy inkább az erősebbet, mint a gyengébbet, így maradt a 100k körüli kategória
makita gépeket ismerjük, ebbe pont most este futottam bele, jók a tapasztalatok, és szerviz is van a közelben, tehát egyelőre ez lenne a legszimpibbsövényvágónk is most ősszel adta meg magát, azt is pótolni kell, de abból majd valami elektromost kell venni, mert a benzines nehéz, nem oda való, ahova nekünk kell, de az még kicsit ráér, úgyhogy ha úgy alakul, majd arról is érdeklődök, ha aktuális lesz
köszi megint -
Voice24
őstag
Az Oleo Mac-ot mint márkát nagyon tudom ajánlani. Nekem kb. 10 éve van egy Sparta 26-osom (ez volt a legalapabb egyenesszárú), és a fej egyszeri cseréjén (elkopott a földdel érintkezés miatt) kívül az égvilágon semmi baja nem volt, szerelő nem látta. Ősz végén leállítom, tavasz elején elindítom, egész nyáron használom, teszi a dolgát és ennyi. Persze vigyázok rá, nem ütöm-vágom, de ez szerintem alap.
-
ANDROID???
addikt
Amennyiben nem gond, ha drágább, akkor nézd meg akár a husqvarna vagy a stihl kaszákat, de kb 15-25k pluszt kell rátenni. Az oleo mac gépek sem a szutyok kategória..
Azt neked kell tudni, hogy neked ér e annyit plusz ráfordítást. Ez a 3 márka sem lesz túl olcsó alkatrész utánpótlást tekintve... -
LOTR
addikt
válasz
ANDROID??? #659 üzenetére
sziasztok
kérdező kollégával megegyező igényeink lennének
a kérdésem annyiban módosulna (és természetesen mindenkinek szól), hogy 100k alatti kategóriában van olyan, amivel érdemes foglalkozni?eddig egy szerintem 30-40k közötti kategóriás benzinesünk volt (fejből nem tudom a pontos típusát), ami éveken át működött, de végül tönkrement és cserélni kell, egy komolyabb kellene, fontos hogy valamilyen vágókése is legyen, damilossal már szenvedtünk eleget
oleo mac sparta 380t - ezt itt egy közeli üzletben 100k körül meg lehetne venni, úgy veszem észre nagyjából hasonlít, az általad ajánlottra, de ebben a kategóriában már pár ezer ft eltérés nem számít, ha a drágább jobb is
köszi a tippeket előre is
-
ANDROID???
addikt
Pl a mcculloch gyűjtője alul fölül műa, talán a harmada hálós, de tapasztalatból tudom jól fogja amit kell (nekem m46-125r van) . Persze minél erősebb motor annál jobb, de a 125ccm motorok nem lesznek 6 lóerősek, gondolj bele mitől lenne az egyik márkájú gépen 1-1, 5LE erősebb ugyanakkora motor...
Az önjáró gépek is húzhatók hátra, szép lenne ha nem lehetne hátra húzni. Az önjáró gépeknek a kerékhajtására van még egy kar amit húzni kell, hogy a kerekeket meghajtsa, amikor a kerekeket hajtja akkor nem szabad hátrahúzni, a kerékhajtást fel kell engedni, a kar elengedése után a gépet még 10-15cm tolni előre és utána már húzható hátra gond nélkül. Ez max bonyolultnak hangzik, de nem az... -
lela
aktív tag
válasz
ANDROID??? #664 üzenetére
Köszi a választ!
Én is mindenképp B&S motorost szeretnék venni, de az előzőt most adtam el egy Techumseh vantage 35, 3,5 LE volt.A B&S gép az meg csak 1.8KW=2,4LE amit keveslek.Olyat keresek aminek mindenképp műanyag legyen a fűgyűjtője, mert a szövetes szerintem gagyi.Legalábbis könnyebb tisztán tartani és ellenállóbb masszívabb a műanyag.Csak az a baj hogy aminek erősebb a motorja az meg önjárós, az meg nem olyan jó mert én nem tudom kihasználni, elég kacifántos a terület, és ha jól tudom az önjárós gépet nem lehet hátrafelé húzni.Esetleg tudnátok ajánlani valami más típust, ami ezeket tudja.
-
ANDROID???
addikt
-
lela
aktív tag
Úgylátom nagyon nem pörög a fórum, de azért rákérdezek hátha valaki válaszol.
Fűnyírót szeretnék venni, mist adtam el a 12 éves gépemet.
Lényeg Al-KO-t szeretnék, két típust néztem:
Eztésezt .
Melyik éri meg jobban?Meg szabad venni ezt az al-ki saját mocijával összerakottat vagy csakis briggs.Ér ez a nagy kerék vmit?Mert a highlineon az van. -
Rent
senior tag
Sziasztok!
Eladóvá vált fűnyíróm Gardena 46V 150ccm 4 ütemű Briggs motorral, 46cm széles vágóasztallal szerelt, központilag egy kar segítségével állítható a vágási magasság 6 fokozatban 30-80mm között.
Fűgyűjtős, van rajta vízcsap a könnyű mosás érdekében. Két szezont használtam, tavalyelőtt vásároltam.
Az első szezonban cseréltem benne motorolajat 10 óra után, majd tavaly és idén is a szezon elején újra olajcsere+légszűrőcsere. Szezon közben pedig rendszeresen tisztítottam a légszűrőt.
Csak azért gondolkozom az eladásán, mert feleslegessé vált fűnyíró traktor vásárlása miatt.
Az utód már megvan így csak kerülgetem a garázsban.
Még nem hirdettem meg sehol, gondoltam első körben megírom itt Nektek, hátha érdekel valakit. -
Babetta-X
senior tag
Sziasztok! Érdeklődni szeretnék, eddig egy kis Hyundai benzines fűnyírónk volt, de mivel már öreg, és sokat kapott, így megérett a cserére. Két fő szempont lenne, az egyik a minél egyszerűbb kezelés (Egy nő fogja használni) a másik pedig, hogy viszonylag olcsó áron hozzá lehessen jutni. Ti mit javasolnátok, hol érdemes körülnézni? Segítségeteket előre is köszönöm.
-
ANDROID???
addikt
válasz
tranceplanet #657 üzenetére
PL ez
Husqvarna gar, stb.vicopapa: Itt kérdezz rá..
Nem tudom helyileg melyik a jó neked, de pl. Fóti szerviz tök ok, tapasztaltam a jó hozzáállást ...
-
vicopapa
csendes tag
Sziasztok
Van egy Partner 4046sd típusú fűnyíró. Az önjáró rész nem működik. Elég csak szíjjat cserélni vagy, komolyabban bele kell nyúlni? -
tranceplanet
addikt
Sziasztok! Hétvégi telekre kellene fűnyíró. A talaj egyenetlen és nem rendszeresen van nyírva. Tehát egy benzines fűkasza kellene, ami késes természetesen. Írjatok pár alternatívát több márkából, 100-120k értékben. Jó lenne, ha később lenne alkatrész hozzá. Előre is köszönöm a válaszokat!
-
TaaT
nagyúr
Sziasztok!
1.6km-re van a házunktól a kertünk ahol füvet kellene nyírni. Szerintetek ártana neki ha lábon mennénk ki vele? [link]
-
ANDROID???
addikt
Nem lesz az nagy mellényúlás. Be kell tartani az előírtakat és nem kell a füvet 20-25cmre meghagyni..
Csirkés boltban most van 50ért (ha jól emlékszem) mtd briggs motoros, de csak 46cm..
Ennyiért nem nagyon fogsz új jobb gépet... -
baracs
csendes tag
Lehet,hogy elkerülte a figyelmemet, de McCulloch 51M-125m -es alap oldalkidobósról nem találtam véleményeket. 2000 m2-re kellene.Nagy melléfogás lenne? Anyagiakban nincs többre lehetőségem
Mi lenne többért az elfogadható megoldás? -
stef71
csendes tag
Sziasztok, én is benzines fűnyiró választása előtt állok. Makita PLM4628-ast néztem (100e), esetleg más javaslat lenne jobb ár-érték arányban? Kb 800 nm kert de dombocskás. Köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Segway Ninebot G30 DII - elektromos roller
- Jó állapotú Kona Shred / Pike 454 dual-air 110mm-140mm / Shimano Deore felszereltség!
- Fornetto Explorer DeLuxe gömbgrill/faszenes grill, pizzakemence feltét, pizzakő, elemes forgatónyárs
- Eladó Zenga Giulia gamer szék / Daccormax ergonomikus irodai szék
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest