Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Lassan tálalható a hardverpecsenye
- Fujifilm X
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali fotós kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Apple MacBook
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Gaming notebook topik
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
gretzky77
veterán
Teljes mértékben elégedett vagyok minden téren a készülékkel,akksi is megfelelö persze a folyamatos wifi játék meg net le tudja szivni! Nekem volt szoftveres gondom vele amit én okoztam de a szervizben nagyon korrekten álltak hozzám és rugalmasak voltak,ha rendes garival veszed nincs gond a szervizzel! A concorde amit emlitettél nem ismerem igy nem tudok róla mit irni! A funscreent csak ajánlani tudom én nagyon elégedett vagyok vele! Pixelhiba nálam nincs!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- E-roller topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Lassan tálalható a hardverpecsenye
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Magisk
- Fujifilm X
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Elkelt, értékelésre vár - iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- Eladó Dell Venue 11 Pro 7139 i5-4300y 4gb 128gb
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
Üzleti előfizetők hirdetései
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest