Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kleroo
veterán
válasz Tomate #21187 üzenetére
PH-n 1-2 kolléga árulja.
A XEARS egy egyszemélyes vállalkozás nagyjából. Bizonyos kuponokkal,időszakokban sokkal olcsóbbak a termékek..Olyan 7-8-9 ezer Ft-os kategória mindkét füles.
A TD100 III remek,brutális,és meleg mélyekkel rendelkezik,ami mellett a magasabb tartomány is pompás(itt hagyja le a Cx500-at de csúnyán). Az XE200-at pedig mindenki jónak tartja.Egy kicsit mérsékeltebb méllyel,még szebb hangzással.Nekem amíg szólt,imádtam. Gyalázza a CX300-at,és igencsak lenyomja még a CX-500at is.(ami anno 13-15ezres füles volt). De sokan hallgattak már több fülest is,és még mindig jónak/legjobbnak tartják a Xears a 10k alatti ársávban
[ Szerkesztve ]
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
-
Shufny
őstag
válasz Tomate #10196 üzenetére
19 hozzászólással ezelőtt volt....
-
Hugo85
aktív tag
Igen az az, amelyiket linkelted.
Esetleg ha nagyon akarod a 6-7k-dba belefér a Sennhesier CX300 (vagy AKG K324p/Creative ep630, ami kb azonos vele), de én egyáltalán nem estem hanyatt a CX400-tól, pedig elvileg az jobban szól. Sonyk között is szétnézetsz, azok sem szólnak rosszul (sokan arra esküsznek), de ilyen árkategóriában nem nagyon találsz sajnos rendes agybadugóst.
Persze jön a kérdés, hogy milyen zenét hallgatsz, mi a fontosabb, milyen jellegű kompromisszumot érdemes kötni. A HJE-300 az elmondottak alapján kiegyensúlyozottabb, de a basszus nem fogja letépni a fejed, viszont lehet, hogy akusztikus/klasszikus zenénél sokkal jobban jársz vele. A CX széria mélye erőteljesebb, viszont fura dobozhangjuk van (ahogy olvastam még a CX550 II-nek is), a közepek tompák, magasak vannak de a nagyon magasak nekem túl erőltetettek, bántóak (ez mondjuk izlés kérdés is lehet). Énekhangban szerintem nem valami meggyőző.
Ha csak az kell, hogy masszírozza a dobhártyád a basszus és valami ciceregjen mellé néha, akkor ott a Koss-nak a Plugja, ami lehet, hogy tompán szól, csak mélyei vannak, némi közép, magas meg csak EQval jön elő, de akkor is csak egy szintig. Ezek ellenére viszont olcsó, örökélet garis (nekem már egyszer szó nélkül cserélték), szerintem a legkényelmesebb agybadugós (ez nagyon szubjektív, így nem mérvadó), mivel más rendszerű a fülzsír nem tudja tönkretenni (félig nyitott), és annyira hányingert sem okoz (a CX400-at tényleg agyig kell dugni).
A döntés a tiéd. Persze a legjobb meghallgatni volna ezeket, és kiválasztani melyik tetszik, de erre ugye nem nagyon van lehetőség.
Esetleg várd meg, amíg megjön fi:zi'k fórumtárs UE metro.fi 150-ese és ír róla egy differenciál-diagnózist (illetve, hogy ideért-e rendben a messzi Albionból), lehet, hogy az a legjobb választás 7-8K-ért, igaz nincs garancia, és külföldről kell rendelni, de valamit valamiért...
celf: UE SuperFi szériával van tapasztalatod (konkrétan mondjuk a 4-essel)? Megérik az árukat? Tartósak? Lehet, hogy elgondolkozom egyen... (rámjött valami perverzió )
[ Szerkesztve ]
-
celf
őstag
sztem otthon msot nem eleht kapni olyan fulest ami megerne.
amazon.co.uk-tol vennek Metro.fi 170-et. mit mondtal fizik mennyibe kerul magyar adoval?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Filmvilág
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Politika
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest