Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Körvonalazódik az új grafikus API-k iránya
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen SSD-t vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Dumber_
őstag
Sziasztok
Illeszték kiválasztásában kérnék segítséget.
Adott egy iTech L1 fülhallgató.
Vetőcső méretei: Peremes, 4.5x5.2. Musix szerint 200-as comply kell hozzá.Amit kaptam a fülhallgatóhoz:
Rendre: külső átmérő: 11 -12 -12.3 -- 12.3 (szivacs)
Én a 12.3-as szilikont használom, de próbáltam a Szivacsot is:
Méretek itt láthatóak.
Érdekesség a belső merev cső hossza és a teljes külső hossz is.Hang:
Előző fülesemet egy 14mm átmérőjű szilikonnal hallgattam. Ehhez képest a mostan 12.3 egy merevebb szivacs. Ez sem esik ki a fülemből, de érezhetően kisebb a fogása.
Mindenki azt mondja, hogy a Comply sokkal részletesebb és mélyebb hangot ad mint a szilikon illesztékek. A Musix-nél próbáltam füleseket és ott is adtak Comply-t próbaképpen. Nekem az L1-hez adott (nem tudom hogy eredeti Comply e), és a próbaképpen kapottal is az a tapasztalatom, hogy igaz a hang mélyebb tónusú lett, de ezzel együtt eltűnt a magas részletessége és a mély utózengése is. A szilikon nekem élvezhetőbb és részletesebb hangot adott.
Valójában mindig visszatértem a szilikonhoz. Azzal viszont az a gondom, hogy a füles membránja pattog mikor behelyezem a fülembe. Túlnyomás/vákum keletkezik attől függően. hogy túlnyomom vagy visszább húzom. Pici állítgatással jó lesz, de én a munkám során óránként cc 3x 4x veszem ki és teszem be a fülest.
Comply-val ilyen gond nincs, csak hát a hang..Complyból a ISOLATION és a COMFORT típust néztem. Talán a comfort szimpatikusabb, de tényleg nincs tapasztalatom.
Na itt a kérdés: melyik típus, melyik méret legyen, és miért rosszabb nálam a hangkép a szivaccsal mint a szilikonnak. Ez normális vagy rosszi méreteim vannak? Talán túl hosszú a szivacs belső csöve?
Van olyan szett ahol vegyesen lehet kapni Comply-kal? Érdemes egyáltalán próbálgatni, vagy vegyek szilikont?
Ha szilikonból a dupla harangosat próbálnám akkor ott melyik harang mérete lényeges?
Előre is köszönöm a részletes válaszokat.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest