Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Körvonalazódik az új grafikus API-k iránya
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JayZ
tag
válasz peter.tamas #52249 üzenetére
Nem tudom elhinni, hogy a Piston bárkinek is kevés legyen MÉLYBEN..holott én is kb csak house-hardstyle-dnb-trance-stb zenéket hallgatok.
Azt el tudom hinni, hogy nem úgy hajtják meg a hordozható eszközök, asszem 16ohm-os 12 helyett és 93db az érzékenysége, míg más füleseknél ez általában magasabb. Berillium driver, stb, nem igazán értek hozzá, de azt tapasztaltam én is, hogy nagyon kicsivel nehezebb hajtani mint egy VSonicGR02BE-t vagy az említett régi cx300-at. Emiatt halkabb lehet!! De hangminőségben egyértelmű hátrányban van mindkettő a pistonhoz, eljárt az idő felettük, ennyi.
Egyszerűen best buy jelenleg, vagy nem jó a fülilleszték méretben/karakterben amit használsz (sony hybriddel nekem tökéletes, gyárival túró), vagy az eszköz gyenge, akármi. Nekem egy full átlag samsung telefon szépen meghajtja (cm + poweramp). 5000Ft-ért van mély bőven, van sub-bass, van távirányító. Közép kicsit ködös, de ez nem az az ár ahol ezt hibának lehet felróni.
Lényeg: közel sem biztos, hogy új fülhallgató a megoldás. Persze ahány ember annyi ízlés, de +1 a Pistonnak.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- OTP Bank topic
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BMW topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ukrajnai háború
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CNC topik
- Anime filmek és sorozatok
- Digitális Állampolgárság Program
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest