-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vass17
tag
Sziasztok!
Nemrég vettem egy Xears TD-III-at és már nagyjából be is járattam. Amit észrevettem a korábbi CX-300-II-höz képest, hogy sokkal tisztább rajta a magas és a középtartomány, ami tetszik. Amit viszont nem értek, hogy a tesztekben mindenhol azt olvastam, hogy inkább basszuskedvelőknek ajánlják (mint pl. én), de egy kicsit csalódtam ezen a téren. Több, mint valószínű, hogy nem elég kifinomult a hallásom, de mindenképpen hiányolom az erősebb, robbanásszerű basszust, amiben a Sennheiser szerintem jó volt. Próbálkoztam EQ-val is, valamivel talán jobb, de még úgy sem az igazi számomra.A másik problémám pedig, hogy amikor bedugom a fülembe nagyon sokat kell igazítani, ha néhány mm-el mélyebbre sikerül, akkor vákuum keletkezik, ami elég kellemetlen, ha pedig kint, akkor nem szigetel rendesen. Esetleg tudjátok az okát a jelenségnek? (a CX300-II-vel egyáltalán nem volt ilyen probléma, nagyon egyszerű volt behelyezni, az elődjénél az alap CX300-nál viszont ugyanezt tapasztaltam).
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Bittorrent topik
- Milyen videókártyát?
- Computex 2025: Rakétasebességgel száguld a Kingston Fury
- Elemlámpa, zseblámpa
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Macska topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest