- Szemérmes szerzet a Gigabyte lefrissebb csúcs-VGA-ja
- Egységesebb USB-s képességeket szeretne a notebookokon a Microsoft
- 3320 MHz-ig skálázódnak az XFX Radeon RX 9060 XT kártyái
- Elegáns és igen kompakt NVIDIA Blackwell VGA-t villantott az MSI
- Szinte megfizethetetlenül magas lesz a TSMC A14-es node-jának ára
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Jön az új 80 Plus fokozat az adatközpontokhoz
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- DeepCool Assassin IV: egy igazán különleges toronyhűtő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SÖ
addikt
válasz
kessudio #16732 üzenetére
Pedig ketyeg benne az üzemidő óra, és ha elér a számláló a .....
De bízzunk benne hogy a 3-ból 1 megússza. Én is így voltam velel, csak göhögtem magamban, hogy a többiek rossz szériát fogtak ki. Az egyik vákuumos kivételnél az enyém is megált. Igaz hogy 2-3-at még nyögöt utána is de aztán soha többet. Még megvárom a GR00-át és kiszálllok a mókuskerékből. Akit érdekel már most kezdjen gyüjteni, hónapokon belül megjelenik. A jó hangért fizetni kell, és ez még bőven a megfizethető kategória lesz. Akiki meg bíznak a csodákban, azoknak elárulom, hogy nincsenek. 20k alatt nincs elfogatható mínőségű fűles, csak sok rossz tapasztalat és csalódás. Én kitartok az mellett, hogy az ember egyszer vegyen drága fülhalgatót, és ne sokszor olcsót. Igaz alapos körültekintéssel, és még itt is választania kell, hogy az analitikus hangzásvilág, vagy a kiterjedt frekvencia tartomány áll-e közelebb az illetőhöz. Az a füles, ami mid a két tulajdonsággal bír, az már a megfizethetetlen kategóriába tartozik, amikről csak olvasni szoktunk.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen routert?
- Proxmox VE
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Jön az új 80 Plus fokozat az adatközpontokhoz
- Filmvilág
- Autós topik
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Eladó használt XIAOMI Vacuum MOP Pro robotporszívó!
- Bomba ár! Dell Precision M4700 i7 Extreme 3940XM I 24GB I 256SSD I 15,6" FHD I K2000M I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Egyedi ékszerdobozka
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap + Ryzen 7 5800X3D Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest