Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• e-korban

csendes tag

üdv !

aki ilyen gép vásárlásaán gondolkozik giondolom ár/érték arányban a legjobb gépet keresi. szerintem ezzel nagyon nem lő mellé.
    Én is szkeptikus voltam sokáig a fujitsuval de fél éve hogy az új amilo sorozat kijött és sok teszten első lett elkezdtem utánaolvasni, láttam egy cikket ahol azt írták, hogy a cég letette a nagyesküt, hogy az amilókkal új időszámítás indul ennek első jele az új tetszetős logó, innentől kezdve az ilyen logós gépek másak lesznek minősigibbek, gondoltam jó marketing, elkezdtem olvasni a teszteket és azok alapján ismét a beszámítható kategóriába kerültek. Tetszik a cseppálló bill. ill. a gombnyomásra csendesedő ventilátor (este filmnézésnél nagyon jól jön) ergonómikus a dvd író beépítése is, sem kábel semmi nem lehet az útbanbal alul van, jó az akksi helye a súlypont miatt nem billegős a noti. Ezek után és a költségvetés elkészítése után a madaras teszkó akciója megfogott és belevágtam, egy új amilo pi 3525-ös noti 24 hónapos kamatmentes hitelre, szerintem nem rossz ajánlat, kezdőnek 50 et befizettem maradt havi 3800 Ft 2 éven keresztül (addig olyan mintha bérelném :) ) nem egyből 100 ezreket adok ki, így mivel kamat sincs rajta még nem is megterhelő anyagilag. szóval a gép, tökegyszerű tipikus német design, anno a vw-t sem a design miatt szerették, így ez sem azzal hódít.

első notinak tökéletes plána ha kisgyerek van a családban aki ezt azt szeret kiönteni egyenes főnyeremény, ugyanis cseppálló a billentyűzete. ezt is kevés noti mondhatja el (pláne ebben a kategóriában)

Legnagyobb meglepetés akkor ért amikor egy everestet ráengedtem és kiíírta az alkatrészek nevét. TÉNYLEG SEMMI NONAME ALKATRÉSZ NINCS BENNE, MINDEN MINŐSÉGI BESZÁLLÍTÓTÓL VAN, AHOGY A CÉG EMLÍTETTE IS.
    egyedül a memória hynix tip. ami a leggyengébbnek tűnik de azt lehet majd cserélni.

szóval röviden az összetétel.
    intel alaplap 2 MB L2 cache,proci: intel centrino core2duo T6400 2 ghz, 800 mhz, 2 GB memória , chipset : GM45 !!! , videókártya 4500 hd (ez intelesek között a max de cserébe halk, ill. nerm játékra kell a 2 dimenziós acad pedig simán megy rajta és a hds filmek is), vinyó Western digital, tft : LG-philips (a többi hasonló olcsó laptopba valami kínai kimondhatatlan nevű valami) , wifi : intel, hangkártya : realtek 7.1, hálókártya : szintén realtek (ami nem jellemző), van rajta dvi kimenet és esata csatl. , 6 cellás akksi ami szintén alapkövetelmény a notiknál.

hasonló minőségi anyagokból a 200 ezres notik vannak összerakva.

napi 5 óra intenzív notizás után nem tűzforró és szinte semmi hangja nincs!
    szerintem ez ezért a pénzért 140.000 Ft volt egy vidéki auchanban megéri, pesten egy 10-el olcsóbb de az kp-s vétel lehet csak.

szóval aki ilyet szeretne vásárolni az szerintem ha nem játékra kell neki és nem a kinézete a lényeg hanem a tudása, ilyen áron nem talál jobbat ettől jelenleg!

Új hozzászólás Aktív témák