- Gaming notebook topik
- Everest / AIDA64 topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
jjeahh #38180 üzenetére
Szerintem ez annyira ízlés dolga, aztán meg ki-hogyan fejezi ki a kis érzéseit, az már érzelmi intelligencia kérdése.
Engem nem zavar, ha valaki a Fuji színeket humbugnak tartja, ilyet én is hallottam már, mikor azt mondja az ismerősöm, hogy "nézd azt a lilát, nem is olyan, mint a valóságban" és közben elmegy a lényeg mellett, hogy nem is akar olyan lenni.
Amúgy nekem a Panasonic színek hiányoznak, eddig náluk tetszett legjobban a neutrális színvilág, egy kis kontrasztot emelve egészen ízes tudott lenni (de rühelltem, hogy csak RAW-ban lehet gondolkozni, mert a Jpeg egy hulladék és nem is színekben az, hanem zéró tűréshatára van szerkesztésben). Fujinál sajnos egyetlen ilyen profil sincs. Akkor már inkább beleállok abba, hogy ne is legyen neutrális.
Új hozzászólás Aktív témák
Üzletelni a Hardveraprón lehet csak!
- Nintendo Switch 2
- Építő/felújító topik
- Óra topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Robogó, kismotor
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Poco X6 Pro - ötös alá
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest