Hirdetés
- CES 2026: Ez lehet a legjobb gamer notebook
- CES 2026: a hatékonyabb szellőztetésre gyúr a Phanteks többkamrás háza
- Nem bánik kesztyűs kézzel a mozgási elmosódással az új MSI monitor
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- CES 2026: hivatalosan is kettészakítja a PC-s kézikonzolok piacát a Lenovo
-
PROHARDVER!

X-E5 tulajdonosok olvassák el: [link] 
⭐️ Fujifilm GFX / X Cashback promóció fut jelenleg.⭐️
Részletekért nyisd le az összefoglalót. 👇
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
válasz
üzenetére
Ez teljesen jogos, amúgy tényleg sötét. Ráadásul kb most a szánkozásnál vettem elő először úgy igazán
. Mármint az 50-230-at Valójában alig használom...
Én a 3 auto ISO mód között szoktam váltogatni általában az ISO-k közül, de ezt viszont rendszeresen... Többet mint a záridőt kapcsolni... Eszem ágában sincs full manuálozni.Köszi az ötleteket! Azt nem vettem észre, hogy nyomkodható az első tárcsa.
Amúgy @madgie a képernyő suhintása tetszik a legjobban. Arra fogom tenni az ISO-t aztán kész is. Az elsőre meg megy a blende. A gyorsgombra meg megy a fehéregyensúly az eltolás miatt.
Annyira ráizgultam, hogy már alig várom! Ráadásul biztos a palacsintát veszem hozzá. Olyannyira ráizgultam a kisméretére, hogy még a 16-80-at is elengedtem.... Egyelőre elég lesz a 10-24 és a palacsinta kombináció mindenesnek. Nagy fényerejűnek meg ott a Viltrox 23 és 56....Amúgy egyébként én ezt még közép alsónak sem nevezném. Sokkal inkább egy alsó felsőnek.... Viszont annak nagyon korrekt...
Új hozzászólás Aktív témák
⭐Cashback promóció.⭐
Részletekért nyisd le az összefoglalót.
A promóció időtartama:
2025. Nov. 13. - 2026. Jan. 14.
- Csak kipróbált Mini-Erőmű! Ipason M3 Mini-PC Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653
- Bomba ár! HP ZBook 14 G8 - i7-1165G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia 4GB I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

X-E5 tulajdonosok olvassák el: 
. Mármint az 50-230-at Valójában alig használom...
hemaka