-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz MC Pite #30453 üzenetére
Ha jól értem a pdaf működését, akkor a minél kisebb DOF előnyösebb és nagy DOF-nál nem annyira hatékony, ugye? A kevesebb fényt nem egészen értem, amikor az expozíció az korrekt. Magasabb az iso, stb. Gondolom a záridő nem annyira számít fókuszálás közben. Bár videó esetében nem lehet figyelmen kívül hagyni, nem?
Viszont mi akadályozza meg a pdaf-ot nagy (vagy akár közel végtelen) DOF-nál, hogy egyszerűen csak tartsa a fókuszt? Ha alapból minden éles, akkor mi szükség van egyáltalán hunt-olásra? Vagy ezt a kamera nem tudja, hogy minden éles?
Ezek szerint egy eos 6D annyira über penge, hogy NAGYON?! Pedig már a maga idejében sem volt annyira profi kamera.
Épp havernak mutogattam az XT3-at (nagy canikon fan), és nem is tudom hogy jött szóba, de mondtam hogy sajnos lerekeszelve elkezd hunt-olni. Elcsavartuk a végére, ott már megállás nélkül csinálta. Ő meg nem egy technokrata, de kipróbáltuk az övét és úgy voltam vele, hogy miaf@sz. Annak az őskövületnek miért megy...Ezek érdekelnének még.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Üzletelni a Hardveraprón lehet csak!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Jövedelem
- Gumi és felni topik
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- BestBuy topik
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Kiváló DJI Osmo Action akciókamera + tartozékok! 4K UHD HDR
- Kiváló GoPro HERO 7 akciókamera + tartozékok 4K UHD!
- Eladó egy Lampersky.hu refurbished Porst Tele MC auto D 135 mm f/1:2,8 M42 vintage optika
- Eladó refurbished Porst weitwinkel auto F 35 mm f/1:2,8 (1970-es évek) M42 vintage optika.
- Nikon MC-30A gyári távkioldó eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest