Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Ingyen szoftverekkel teszi vonzóbbá a processzorait az Intel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
papaya
senior tag
Hát én 6D-ről váltottam, a súly is mérvadó volt, a videó minőség pláne, de talán a leginkább a fókusz pontatlanság, azaz a natív üvegekkel is szanaszét lőtt hiába volt AFMA. A low lightos fókuszálásban tényleg nagyon jó volt a Canon, meg azért az ISO is mehetett bátran 3200-ig, ez a T2-n nyilván nem ennyire frankó, de nem rossz Aps-c létére.
Viszont összességében sokkal többet használom a gépet, és sokkalta jobban szeretem kezelni mint az elődjét.
Ha váltasz, kezdetben biztos, hogy nehéz lesz átszokni erre, de nem fogsz csalódni szvsz. Csak írd össze, mik a bajaid a 6D-vel, hogy ha később visszavágynál rá, legyen meg az iromány, hogy emlékeztesd magadat miért is volt a csere...
Új hozzászólás Aktív témák
Üzletelni a Hardveraprón lehet csak!
- Vicces képek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Ingatlanos topic!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Space Gray / Szép állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest