Új hozzászólás Aktív témák
-
Haris1
tag
Üdv!
Nekem - fotózáshoz - teljesen jól bevált a Star 63-as.
Ha jól emlékszem, úgy két éve van meg és csak videózásnál szidtam magamban.A fejét rendesen rá lehet szorítani, stabilan áll, nem mutatja jelét öregedésnek, vagy hogy tönkre akarna menni. Photo Hall-ban és gondolom máshol is megszemlélhető, kipróbálható. Nekem csak műanyag állványmenetes digit. gépeim voltak, de egyiknél sem volt gond ebből...
Volt már szó itt az állványokról, és felhívták a figyelmet, hogy a drágább, márkásabb termékek jobb anyagminőséggel, stabilabb kialakítással bírnak. Ez így is van, de min. 2-3× magasabb áron. Szerintem amatőr célokra jó, árát mindenképp megéri.
A 4x-es Hamákhoz hasonlítva (nekem volt olyanom) sokkal jobb és stabilabb. Vigyázok rá, de volt már hóban, fagyban és nem vált le róla egy műanyag alkatrész sem. A feje talán nem állítható elég finoman, csak odafigyelve lehet pl. 300mm-en a kis Holdat középen rögzíteni. Elég stabil, igaz nem álltam vele hegytetőn zúgó szélben. Szerintem arra az lenne a megoldás, hogy a kampójára súlyt akasztunk és nem engedjük teljesen ki a szép hosszú nyakát.
De jó, már nekem is van saját jelszavam. El is kellett gondolkodnom a mostani belépésnél...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hobby elektronika
- GTA VI
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Gitáros topic
- TCL LCD és LED TV-k
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell latitude E5430 eladó
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest