- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már kevés lehet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
somé
őstag
Röviden: majdnem mindent tud,amit a Fuji,amit nem: tömörítés hiánya (csak képminőséget tudod állítani,általában az user úgyis a legjobb minőségre tenné/fine mód,viszont a képek erősen tömörítettek,de ezt ha nem tudod,észre sem veszed),nincs manual zoom (amúgy a Fuji-ban és hasonló gépekben is felesleges funkció),nincs manuális fehér egyensúly állítás.
Ez szinte mind elhanyagolható tényező egy átlagos felhasználónak,a Kodakban rengeteg témamód van,ezen kívül minden mást kézzel is beállíthatsz.
Ízlés dolga,hogy ki melyiket válassza,a Kodak-ot ''összkomfortosabbnak'' tartom,képminősége,színei gyönyörűek.Az eDigitalon olvasd el az Értékeléseket a 740-esről,a fottozz.hu-n pedig nézd meg a képeket.A minőség,színek,nem hagynak sok kívánnivalót maguk után.
A Fuji-nál azért elég kétes a dolog,ez a gép kap hideget meleget,érteni kell hozzá,nagy,nehéz,nem hopp előkapom és lövök kategória.Bár kétségtelen,a külső,felépítés,minőség profi hatást kelt,ennek ellenére több negatívumot olvastam róla,mint a Kodak-ról.
Ha az a cél,hogy legyen egy kicsi,könnyen kezelhető nagyobb felbontású,jó minőségű digitgéped,mindent figyelembe véve én a Kodak-ot ajánlanám annak ellenére,hogy alig van különbség az árakban.
Bár az s5600-as jelenleg 63600.-,ezért az árért talán én is ezt venném(szinte csak a fránya xD ára ami visszatart,meg maradt korábbról egy 512-es SD-m is),bár volt Kodak-om (z7590),amit nagyon bánok azóta is hogy eladtam,így kissé elfogult vagyok.
Van a családban s5500-as,nemrég még én is ilyet vettem volna használtan,aztán böngészve a hírdetéseket,4 tulajtól is kértem a géppel készült fotókat,és:
A 4 gépből 3 képein pixelhiba volt,1-en 2db fehér(sárga)(2000 expo),1-en egy fekete és egy fehér(4000e expo),egyiken pedig 1 db fehér.
Ezért elvetettem a használt gép vételét,főleg az s5500-asét.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Évi két bemutatóra állhat át az Apple
- Gitáros topic
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest