- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Dell notebook topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hisense LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bagibetyar
csendes tag
-
válasz
bagibetyar #98 üzenetére
Én még csak az olvasásos részébe kezdek bele, de ezekből nemlehet megtanulni fotózni..azt gyakorolni kell..sokat
Hol tudom megnézni az összes expók számát? -
bagibetyar
csendes tag
-
_Hunter_
őstag
Thx. Reméljük.
Igazából még én is csak próbálgatom a gépet, mert még nagyon nem vágom, hogy mit mikor mire kellene állítani.
Leírás alapján gyakorolgattam, csak ugye adott helyzetben mit is kellene pontosan állítani, hogy jobb legyen a kép azt még nem vágom.
De sebaj, majd keresek valami netes leírást, ezekről a dolgokról aztán már csak a gyakorolgatás marad.
Ma érkezik meg az 1gb-s xd kártyám, remélem.
[link]
[link]
[Szerkesztve] -
-
csigafej
tag
Sziasztok!
Tud valaki olyan oldalt ahonnan le tudnám tölteni a teljes használati utasítást? Legjobb a magyar lenne, de nekem már az angol is jó, mert az enyém mellé németet adtadk.
Előre is köszi, minden jót! -
_Hunter_
őstag
-
UP! a topiknak
Immáron én is büszke tulaj vagyok
az aksik már töltődnek, jelenleg a használati utasítást tanulmányozom..mire a végére érek..hétvégén sem lesz sok tanulás, van jobb elfoglaltságom
a géphez megvan minden, a teljes magyar kézikönyv, plusz ugyanez angolul.(csak azért írtam mert ez probléma szokott lenni)
[Szerkesztve] -
A gépet inenn [link] rendeltem. Összesen kb. 90k házhozszállítással együtt. Pluszban lesz még hozzá valamikor egy táska, de azt nem akartam rendelni, mégiscsak megnézném előtte, hogy elfér-e benne minden. ebben a boltban a memóriakarik meglehetősen jó áron vanak
, csak ajánlani tudom. holnap már itt is van a cuccos.
Amúgy nagyon korrektek voltak, ma reggel küldtem nekik mailt, még délelőtt felhívtak, hogy megkapták a rendelést, holnap ki is hozzák, a szállítási költség meg 2,5 k lesz. Remélem nem lesz semmi gebasz (eleflejtenek elküldeni valamit, stb), és akkor megy egy post a jó boltok topikjába -
Ma én is megrendeltem a gépet, holnap már itt is van
1 gigás kártyával, ansmann photo cam III szettel..
''s jóllehet a gép nem rendelkezik optikai stabilizátorral, a bemozdulás ellen automatikus érzékenységnövelést kérhetünk''
kérdésem az lenne, hogy eza ''feature'' mennyivel gyengébb egy optikai képstabinál? -
_Hunter_
őstag
Sziasztok!
Pénteken tervezek egy ilyen gép vásárlását. Ahogy többen is írtátok szerzek hozzá egy 1 gb-s xd kártyát, táskát, 4 akksi + töltő és gondolkodok még plussz 4 akksin.
A kérdésem az lenne, hogy a géphez mit adnak?
100 oldalas leírás
elem
nyakpánt?
védőlencse?
Előre is köszi a válaszotokat. -
sandiablo
csendes tag
válasz
jodamester #80 üzenetére
szia, a gep ára memoria kartyaval (512MB) 78.000 Ft. ért vettem. Most hogy hasznalom par napja azt kell mondanom hogy baromira megerte, nagyon megvagyok elegedve, szep kepeket csinal. Mar csak fenykepezni kell megtanulnom
-
pitman
őstag
Miért is?
A törvény azt írja elő, hogy magyar használatit kell adjon, ezt megtette. Sehol nincs leírva, hogy az eredeti használati lefordított változatát kell kapnia. Jelen esetben bárhova mehet, bármit csinálhat, nem fog elérni vele semmit.
Ha negatív kampányt indít, mint ahogy írja, még be is perelheti a cég...
Ha valakinek kell a magyar használati, akkor célszerű olyan helyen vásárolni, ahol nem külföldről behozott gépeket árulnak olcsóbban, mert utána vadászhat a használatira...
Sok cég él ebből, de aki ott vásárol, annak tisztában kell lennie a feltételekkel, valamit valamiért... -
sandiablo
csendes tag
Hat gondolkodtam ezen a megoldáson is, de sok energiába kerül, inkább élvezem az új gépem, ami fantasztikus. sajnos a kereskedők ezt megéreszték és visszaéltek vele
de gondolkodom egy negativ kampány elinditasaban is, de a negativ dolgokban fektetett energiát is pazarlásnak vélem. -
sandiablo
csendes tag
válasz
jodamester #72 üzenetére
Szia!
A problémam ugy látszik kezd megoldodni hála kedves forum társunknak ''Moko2'' -nek. De azért köszönöm a györs reagálást. visszamentem a boltba, és hivatkoztam a fuji oldalán olvasottakra, de nem használt. Azzal vedekeztek, hogy EU-bol hozzak be a gépet es ehez csak ez jár. Egyébként megnéztem a fuji oldalán a hivatalos forgalmazok listáját es ez a cég ott szerepel ''Tripont''... ennek ellenére nem tettek eleget a fuji követelményeknek. Ez van, magyarországon élünk. -
jodamester
tag
válasz
sandiablo #71 üzenetére
Mégis mit szeretnél? Hogy valaki elküldje a sajátját? Vagy beszkennelje a 100valahányoldalas útmutatót? Szerintem kell adniuk hozzá normális haszn.útmutatót! Menj vissza a boltba reklamálni: http://www.fujifilm.hu/termekek/digitalis_fotozas/vasarolnek/index.ind
Ha nem jön össze, akkor: www.fvf.hu
Üdv:J. -
sandiablo
csendes tag
Sziasztok! A mai napon boldog tulajdonosa lettem egy S5600. nak, de sajnos a boltban csak egy 24 oldalas altalanos leirast nyomtak a kezemben. Tudna valaki segiteni egy teljes magyarnyelvu kezikonyvel, leirassal, hasznalati utmutatoval stb. Elore is koszonom a segitsegeteket.
-
erdey_a
addikt
Rosszul olvastad
...vagy a fogalmazás rossz.
A vaku üzemmódjai a következők: kikapcsolt, automatikus (S, A, M módokban nem áll rendelkezésre), derítés, lassú szinkron, lassú szinkron vörösszem csökkentéssel, vörösszem hatás csökkentés.
Ez azt jelenti, hogy ebben a 3 módban nincs AUTO vaku. Neked kell beállítani, hogy milyen vakut akarsz: vörösszem, lassú szinkron, stb., ha akarsz egyáltalán. Itt nem hagyatkozhatsz a gép méréseire. A döntés a te kezedben van
A többi módban ha a vaku auto állásban van, a gép a körülményeknek megfelelően eldönti, hogy kell-e vagy sem. Eszerint nyitja automatikusan a vakut.
Tehát nem vaku nincs manuális módokban, csak auto vaku nincs akkor.
[Szerkesztve] -
erdey_a
addikt
1.
Beltérben akkor készül gyenge kép, ha valaki nem megfelelő beállításokkal fotóz. Az érzékenység, a vaku, a záridő, a rekesz, mind-mind befolyásoló tényező. Meg kell tanulni, lesz rá lehetőséged.
2.
Adnak hozzá - vicces módon panasonic - tartós elemeket, de értelemszerűen javasolt venni ceruza akksikat hozzá. Én 2600-as akksikkal használom, körülményektől függően (zoomolgatás, vaku) kábé 400-500 képet készítek vele. Nem mondanám, hogy zabálja az akksit. Persze tartalék sosem ártÉn erre használom a hozzá adott tartós elemeket.
3.
Max felbontásban (2592x1944) és fine tömörítéssel kb. 204 képet tudsz egy 512-es kártyára tenni. Ugyanezen febontásban, de normál tömörítéssel ennek dupláját, 508-at.
Ha a felbontást 3megapixelre csökkented (2048x1536) akkor már 650 kép fér a kártyádra. -
Sziasztok!
Én is ilyen gépen töröm a fejem, végigolvastam a topikot, és felmerült pár kérdés.
1.: többen írtátok, hogy beltérben gyenge minőségű képeket csinál, de hogy ezt néhány trükkel meg lehet oldani. Ezek melyek lennének? A vaku bekapcsolása segít ilyenkor? Abszolút hobbi célból kellene, első digitgépem lenne, szal nem értek hozzá szinte semennyitEsetleg tudna linkelni valaki általa készített beltéri képet?
2.: Akkumulátor kérdés: 4 ceruza akkuval működik ha jól tudom..adnak hozzá 4db-ot, vagy külön kell venni? Mennyi ideig bírják ezek erős igénybevétel mellett?
3.: Egy 512-es kártyára, mennyi kép fér, mondjuk az 1600*1200 as, vagy eggyel nagyobb felbontásban?
köszi a válaszokat -
gasMask!
tag
K*rva életbe!
így sem tudja az a g*** f******* adobe premier imporálni a fényképezővel készített videókat
Kívánom az adobe programozóinak, hogy olyan gyerekük legyen, mint amilyen programot írtak, és amit a billentyûzetre rásóztam, egy napon a bal heréjükön érezzék.
ha valaki netán tudna még segíteni egy szegény elkeseredett felhasználón az ne késlekedjen -
gasMask!
tag
lejátszani a videót le tudom, de egy videószerkesztő program nem tudja kezelni!
DE MEKKORA GÉNIUSZ VAGY TE!
felrakom a cd-ket amiket a fényképezőhöz adtak!!!
nemsoká írok -
bagibetyar
csendes tag
Helló!
Én igazából nem értem, mi a probléma.
Nekem semmilyen a fényképezőgéphez adott telepített progi sincs fent a gépen, mégis fut a fényképezőgépes avi...
Ja Bsplayer-em van és 10-es media playerem... Nos szerintem az előbbi szinte mindent lejátszik. Talán csak a *.mov kivétel.
Üdv! -
gasMask!
tag
Sziasztok!
én pár hete vettem egy ilyen gépet. Nagyon jó kis masina meg vagyok vele elégedve:
( eXtremeDigitalban a legolcsóbb)
viszont van egy nagy problémám
Leformáztam a vinyót, újraraktam a premiere pro 7-et és most nem tudja importálni a fényképezőgéppel készített videókat (.avi)
''File Import Failure
error: unsupported compression in file''
kodekkel van a probléma, nincs meg az a kodek amit a formázás előtt használtam.
Honnan tudhatnám meg hogy milyen kodekre van szükségem és hol találhatnám ezt meg?
Nagyon köszönöm előre is! ( aki segít rajtam azt megáldom ) -
pitman
őstag
A számítógépen való formázást és törlést ugye úgy érted, hogy kártyaolvasóval és nem a fényképezőt dugod a gépre, majd azon keresztül próbálod törölni, formázni?
Mert ha az előbbi, akkor én is azt mondom, mint az előttem szóló, valószínűleg a kártyával van valami bibi.
Ha fényképezőn keresztül próbálkozol, akkor célszerű lenne kipróbálni kártyaolvasóval a műveletet. -
cudar07
senior tag
válasz
bagibetyar #54 üzenetére
köszi
de ez se működik
ényleg szervíz lesz ebből
de köszönöm az ötletet
majd megírom mi lett -
bagibetyar
csendes tag
1. Üzemmód kapcsoló középső állásban. ''Képek visszanézése.''
2. Menü gomb:
-erase
-image rotate
-print order
-protect
Mondom, kipróbáltam...
TC úgy leszedte, hogy azt kell. Igaz kérdezte, hogy biztos? (read only-ként) volt a TC-ben megjelölve a file... De én azóta is simán tudok fényképezni vele. (Január óta kb. 4400 expó)
Itt valami írás hiba lehet... Lehet, hogy meg kéne nézetni a szervízben.
[Szerkesztve] -
cudar07
senior tag
nem tudok most fényképezni se
azt irja hogy write error irja -
cudar07
senior tag
válasz
bagibetyar #51 üzenetére
szia
hol van ez amit mondtál??
2 hetes a cucc -
cudar07
senior tag
sziasztok
olyan problemám van hogy 512 kártya van XD
de most nem enged irni, se törölni a kártyáról
az eredeti 16MB osra meg mindent szépen csinál
tehát comanderel letörlöm (azt is látom) viszarakom a gépet és újra ott van az az 5 kép amit elöbb letöröltem (elvileg)
valami formázós progi vagy nem tom mit csináljak
előre is köszi asegítséget
(az eredeti progival is töröltem már de szintén ugyan az lett a vége)!! -
slamm
csendes tag
No, végül is meg van a kicsike!
)
Az S5600-as 66.600 Ft volt az e-digitalban.
Egyből rendeltem hozzá egy töltőt is (Jodamester tanácsát megfogadva) 5.200Ft-ért.
A húgomat (aki Bp-n lakik) pedig elküldtem egy 512-es xD kártyáért az AV-Planetbe, ha már úgy is találkozunk a hétvégén és ráadásnak 2 utcányira lakik tőle.;) 10.300Ft.
Itt egyenlőre megálltam. Egy táska kellene. De, hogy milyen, arról egyenlőre fogalmam sincs. Azért azt látni szeretném.
Van valakinek tippje?
Esetleg egyéb kiegészítők a géphez?
Csak bátran! Az álmaimnak csak a pénztárcám szabhat határt!;)) -
slamm
csendes tag
válasz
bagibetyar #47 üzenetére
Köszi szépen a tippet.
Hasonló oldalakon néztem én is körül. (olcsóbbat.hu, árukereső.hu) -
bagibetyar
csendes tag
memória vásárlás ügyében érdemes körülnézni egy kicsit a [link] oldalon...
Javaslom előtte telefonon érdeklődj az adott cégnél az aktuális árakról...Én is így szoktam.
xD 1024 MB pl: [link]
xD 1024 MB Olympus: [link]
xD 512 MB [link]
stb, stb...
Sok sikert!
Ja és a táska eszméletlenül hasznos. 1000%-os védelem a környezeti behatásokkal szemben. (Persze egy tó alján nem!) -
jodamester
tag
Csak azt írtam amit én vettem. Nekem szükségem van az 1gb-os memóra, mert max. felbontásban és minőségben használom és videózgatok is alkalomadtán.
128as memó nagyon kevés, de elegendő lehet, ha ritkán használod a gépet és akkor is keveset fotózol. A kompromisszumról annyit, hogy nem azért vesz az ember egy ilyen masinát, hogy 1mpixelben fotózzon.
Egy jobb táska sem árt a gépnek. Javaslom mindenkinek a Lowepro Topload Zoom Mini tatyót. Pont passzol bele és még pár kiegészítő is elfér a fényképező mellett (akksik, mobiltelóstb..)
Tokkal-vonóval-akksitöltővel egyébként kijön 90e alatt az extrem digital-nál (még 13e ft-os512mb xd karival is). Üdv!
-
Wajk
addikt
hali sakcok, valaki össze tudná nekem foglalni, hogy milyen lényeges különbség van az S5500 és az S5600 között?
mert én laikusként inkább csak annyit látok, hogy az egyik 4 a másik 5MP-es.
Van egyéb lényeges(ebb) különbség? előre is köszi -
slamm
csendes tag
válasz
jodamester #43 üzenetére
Köszi a választ.
Szerinted kell az 1GB-os kártya? Az egyik üzletben azt mondták elég a 256-os, sőt ha kompromisszumra is hajlandó vagyok, akkor a 128-as is. (Én végig 512-ben gondolkodtam, mert sajna a pénztárcám tartalma véges és a bruttó 90eFt is már a LEGfelső vége az erre szánható keretemnek...) -
polonius
csendes tag
Szia!
Ha makrózni akarsz a Raynox 250 DCR elengedhetetlen. 10ezer forint körül van. Ha amúgy valakit érdekel én eladnám a Siligor makrókészletem: 6 dioptriáig gombinálható előtétlencsék, kb3-4 cm közelpontállítást lehet velük elérni. Nem Raynox, de a 10cm- nél jobb, és 5000 forint -
slamm
csendes tag
Sziasztok!
Úgy néz ki egy S5600-ast fogok végül is venni, hosszú huzavona után.
Szeretném azoknak a segítségét kérni, akik használják a gépet, hogy mit érdemes venni hozzá? Milyen tipust, stb?
Olyasmire gondolok, mint pl. gyorstöltő, XD kártya (mekkorát?), akku, szűrő, stb.
Nem vagyok profi fotós csak egy lelkes amatőr. Elsősorban városban és a természetben szeretném használni a gépet. Érdekelne a makró fotózás is. (Eddig még soha nem próbáltam.)
A gép jelenleg bruttó 66 körüli áron kapható. Az egészre összesen 80, max. 90eFt-ot tudok szánni...
Előre is köszi a segítséget. -
Viszi
tag
HI! Mivel lehetne olyan videót kódolni amit ez a Fuji is le tud játszani, nem próbálta még valaki?
-
-
polonius
csendes tag
válasz
jodamester #36 üzenetére
Heló!
Amit a beltérről írsz az igaz, tényleg gond, hogy sok fény kell neki. Ugyanakkor a vaku igen jó, és egy csomó olyan trükk van, amivel meg lehet oldani a problémát. De innentől már a fotós számit...
Amúgy ha valaki kíváncsi, hogy alap ps beavatkozással milyen képet lehet készíteni:
www.damcigpa.deviantart.com (egy kis önreklám). -
jodamester
tag
Ajánlom figyelmetekbe az alábbi teszteket:
http://www.videozona.ru/photo_tests/Reviews/OlympusSP500/OlympusSP500_page00.asp
http://www.videozona.ru/photo_tests/Reviews/FujiFilmS5600/FujiFilmS5600_page00.asp
Ezek a ruszkik tudják hogy kell tesztelni..
Kár hogy nem vágom az orosz nyelvet. Aki kicsit kotyint hozzá, a konklúzióját a cikknek leírhatná.
Én mindenesetre a képekből azt vettem ki, hogy az s5600os szabadban jó színhűségű, éles képeket csinál. Zárt térben viszont nagyon érződik a lencsék fényerő-gyengesége. Képzajt is jobban kezeli. Mondjuk zárt térben télleg szar képeket csinál. A másik hogy a félkilója elég brutálnak tűnik. A videója is kafának láccik, szóval erőteljesen gondolkodom a megvételén. -
mt1
csendes tag
Én is gondolkodom e gép vásárlásán, de boszantó, hogy a fine felbontást csak 5 mp-ben tudja.
-
bagibetyar
csendes tag
Hali!
Bár én nyitottam a topicot, eddig nem igazán szóltam hozzá. Inkább ''csendes'' olvasója - szemlélője voltam.
Most, hogy túl vagyok a 4000. exponáláson. Én is csak jókat tudok róla mondani. Amellett a kevés negatívum mellett, amely amatőrként szembeötlik, alig észrevehető.
A hosszabb expozícióról meg csak annyit, hogy ahhoz tényleg nem árt állványt használni. Amúgy szerintem teljesen rendben van. -
mt1
csendes tag
Azt tudja valaki, hogy a jpeg tömörítés foka mekkora fine, illetve normál módban?
-
polonius
csendes tag
Hali!
Nem tudtam eddig belépni, mert elfelejtettem a jelszót. Ez alatt az idő alatt pedig profin elmondták amit én akartam. Néhány érvet azért mondanék az 5600-os mellett: nagyon egyszerűen és olcsón bővíthető a készlet. Pl ügye a makrója 10cm, de 7000 forintért lehet venni hozzá Soligor készletet, ami 6 dioptriánál 3-4 cm közelpont állítást tud. ez viszont már elég durva, jobb pl mint az fz20 és mivel (mint azt már az előttem szóló említette) nagyon jók a színek, jól lehet makrózni. Ugyanigy 55mm-ben olcsón lehet szűrőket is venni, és egy polár nagyot dob a gépen. Sokan okoskodnak úgy, hogy kizárólag fórumokat olvasgatnak, vagy elolvassák az indexes cikket, illetve megnézik az adatlapot. Szvsz olyan arcokkal érdemes beszélni, akik tudnak fényképezni is, azok pedig jónak tartják általában a Fuji gépeit. Érdemes megnézni a fotozz.hu-t, nekem is vannak ott képeim, elég jó átlaggal, és azért én elég kezdő vagyok. Éjszakai fotózásra például kiváló! Olyan apróságot is megemlítenék, hogy pl a hordósítás tekintetében is jó a gép, tapasztalatból mondom, még a panáknál is (egy barátomnak fz20-asa van, városban nem tudja használni, mert összevissza dőlnek a párhuzamoosok. Nálam ez a probléma kevésbé jelentkezett). A kis fényerő tényleg gáz, viszont ha kitanulsz egy két apró trükköt, máris nem olyan probléma. Összefoglalva: a gép tokkal vonóval nekem 80-ba volt, ennyit bőven megér, jelen pillanatban ha jobbat akrnék, Nikon d70-est vennék. Ehhez viszont többet kéne keresni, és jobb fotótudás sem árt egy tükörreflexeshez... -
Horbal
őstag
Szvsz ez tök baromság, max a C-AF állásban igaz a dolog, de arról nem sok tapasztalatom van.
Szerintem ha az exp gombot félig, lenyomod, akkor fókuszál, amikor a fókuszkeret összeugrik akkor faja, ha felengeded az exp gombot akkor meg nincs, semmi tovább, ennyi...(asszem ekkor a masina S-AF ben van és AF lock tárcsa on állású, de nem tuti mert ezt mindig keverem).
KB 2 hete vettem Extdig-ban mindenestül 87k (gép+kártya+táska+4db aku+töltő) szvsz naon megérte, egyetlen negatívum a kissé gyenge fényerejű optika (3.2-3.5) ami miatt gyenge fényviszonyok melett varálni kell egy kicsit-de ha van fény, szépen süt a nap stb akkor baromi jó, és ami még számomra nagyon fontos volt, hogy a színhelyessége hihetetlenül jó és ez nem csak a saját kategóriájában számít jónak szerintem.
[Szerkesztve] -
romet
tag
Nekem 3000-esem van (anno mikor vettem ez volt az egyik legjobb), teljesen jó azóta is. Bár a vaku ablaka nem nagyon akar kinyílni, kicsit rá kell segíteni. Lehet, hogy kicsit sok por/homok/sár ment bele a kirándulások alkalmával.
Nincs valakinek ötlete, hogyan lehet kitakarítani? -
mt1
csendes tag
Hello!
Tényleg olyan az autofokusz, hogy a gomb felengedése után nem hagyja abba? Csak akkor, ha ő úgy gondolja, hogy nem tud élessáéget állítani?
''További probléma, hogy ha az AF rendszer már elkezdte keresni az élességet, akkor az exponáló gomb felengedése sem szünteti meg ezt, a gép sajnos addig próbálkozik, amíg vagy megtalálja az élességet, vagy rájön, hogy ez nem fog neki menni. ''
Ezt olvastam a digicam oldalon. -
polonius
csendes tag
heló mindenki!
Gondoltam felélesztem a topikot. Én nemrég vette egy 5600- ost, és mára teljesen meg vagyok vele elégedve. Olvastam én is a lehúzó kritikákat. Nekem az össz bajom a makróval van, meg, hogy kell neki a fény. Amúgy ha valaki tud fotózni, igencsak lehet vele jó képet csinálni -
j.bravo
addikt
Nem annyira elegáns dolog, de jól működik általában:
Keríts egy LED-es zseblámpát (van már kulcstartó méretű is, befér a fényképezőgép táskájába...). Ha kevés a fény a fókuszáláshoz, ezzel segíthetsz neki, ez lehet az ''AF segédfény''. Exponáláshoz már nincs is szükséged rá, csak a fókuszáláshoz.
(főleg ha vakuzol). -
padee
tag
Nekem S3500 van.
Azt nem mondom, hogy teljesen meg vagyok vele elegedve, de engem ki tud szolgalni.
Annyi bajom van vele, hogy nincs segedfenye, emiatt viszont naon szidom. -
Gabeboy
csendes tag
Aki mostanában akar venni S5600-ost az üzenjen 70 alatt tudok zsír újakat rendes Fuji garival
Üdv -
Gabeboy
csendes tag
Aki mostanában akar venni S5600-ost az gondolkodjon 70 alatt tudok zsír újakat.
Üdv -
moko2
tag
az a gond,hogy altalaban mindenhol a negativumok kerulnek eloterbe.van erenye boven csak elhomalyositjak a hibak.
itt is eleggeerezhetö a dolog:
http://index.hu/tech/digicam/cikkek/fps5600/!1
ma csinaltam vele egy csomo fotot és nagyon szepre sikerultek és annyira tetszik a gép,hogy meg azt is megbocsajtanam neki ha csak feleennyire lenne jo
media marktban jol megneztem a gepeket ebben a kategoriaban és elegge satnya a helyzet,szarul neznek ki.talan az olympus s-akarmi elmegy de a pana meg a sony gaz szerintem.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
moko2
tag
tegnap vettem egy ilyen gepet de mara mar tiszta ideg vagyok,mindenhol azt olvasom(késve),hogy nagyon gaz a gepben a stabilizator hianya és ennyi penzert(77e)vehettem volna sokkal jobb panat vagy egyebet stabilizatorral.ti nem hianyoljatok?
engem a kinezete fogott meg,a pana pl gagyi nagyon. -
donw3ga
őstag
válasz
bagibetyar #6 üzenetére
elvitték ma az s5500-am és egy s5600-on agyalok.
up a topiknak -
romet
tag
válasz
bagibetyar #6 üzenetére
CSak hogy ne szomorkodj! Amúgy nekem s3000-em van már 3 (vagy kitudja hány) éve, teljesen meg vagyok vele elégedve. Az alap hasonló (objektív, forma), csak a tiéd sokkal többet tud. Megbízató, esett is már szegény, koszolódott, de még mindig jó képeket csinál. Egy profi fotós biztos szidná, de ha te nem vagy profi, akkor sokáig fogod használni.
[Szerkesztve] -
bagibetyar
csendes tag
Amúgy én meg vagyok vele elégedve... Igaz, csak most ismerkedem a lehetőségekkel.
Úgy látszik megdölgött ez a topic!!! -
bagibetyar
csendes tag
Hát senkit sem érdekel ez a téma???
[Szerkesztve] -
bagibetyar
csendes tag
Helló!
[link]
Itt találsz egy pár képet!
[Szerkesztve] -
donw3ga
őstag
válasz
bagibetyar #2 üzenetére
Én az s5500-t akartam lecserélni s5600-ra de nem jött össze.
Képeket tudnál belinkelni? -
bagibetyar
csendes tag
Leginkább olyanok írjanak, akik ilyet használnak!
Köszi!
Várom a véleményeket! -
bagibetyar
csendes tag
Sziasztok!
Kezdő fórumozó vagyok ezen az oldalon.
Január 2-án vettem egy Fuji Finepix S5600-as gépet.
Amatőrként fotózgatok.
Én elégedett vagyok vele.
És ti???[ Módosította: philoxenia ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest