- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Gaming notebook topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
rtcwfan
tag
Sziasztok!
Van egy FSP 400-70MP tápom. A fesz. értékeket jól leadja nincs velük probléma. Azzal már annál inkább, hogy miután kikapcsoltam a gépet, nem kapcsol be, csak miután lehúztam a tápkábelt, megvártam míg "kimegy belőle" az áram, visszadugtam és akkor indult csak el. A tápon nincs kapcsoló. Tudtok segíteni? -
FSP 500W Aurum S 500 Gold egy ilyet kinéztem akkor, ez megfelelő lenne?
-
Cobra.
őstag
Hexa 500-at azért nem vennék, Raider alig drágább (+3k), cserébe erősebb, jobb hatásfokú és elvileg valamivel halkabb nagyobb terhelés mellett.
-
Sziasztok!
Ehhez a konfighoz keresnék egy tápot mivel a tápokhoz nem nagyon értek
AMD 7950 OC Sapphire
AMD FX 6300
4x4x gb 1600MHz ram
Felső tápos házam van.
Előre is köszönöm a segítségeket! -
Cobra.
őstag
Írjál a boltnak, 1 héten belül kötelesek azonnal cserélni. Ha szerencséd van, még abba is belemennek, hogy előbb kiküldenek egy újat és csak utána kell visszaküldened a rosszat (bár webshop only cégnél erre nem látok sok esélyt). Egyébként a Raidernél előfordul néha hibás ventillátor.
-
Klon
aktív tag
megnéztem, nem ér hozzá semmi. és ha bemelegszik, magától el is múlik. Azért elég bosszantó...
Igen, vágom, hogy ott a gari. Viszont én nem játékra használom a gépet. Mivel neten vásárolt táp, ezért gondolom, hogy a gari ügyintézés + post oda-vissza biztos lesz egy hét, de inkább kettő. Nem nagyon szeretik az ügyfeleim, hogy "bocsi, de bedöglött a táp, ezért csúszik a megrendelés"... Azért is vettem mindenből a drágábbat, "jobbat", hogy ne legyen ilyen gond... -
Klon
aktív tag
3 napos, hidegen indított FSP raider úgy zörög, mint az állat. Kis ütésre elmúlik. Nálam leszerepelt az FSP...
Másnál is előfordult, vagy csak én vagyok ilyen "szerencsés" ? -
szajlensz
csendes tag
-
szajlensz
csendes tag
Valakinek van FSP400-60APN tapasztalata Haswell i5-tel? Nálam egy AsRock H97M Pro4-ben van egy i5 4440 és 2x4GB RAM, 1db SATA2 vinyó és 1db 12cm ház venti. Nincs dedikált VGA és semmi egyéb fogyasztó. Rendszeresen, terheléstől függetlenül random újraindul a gép. Próbáltam már mindent, házból kivéve, csak egy USB DVD meghajtóval memtest86, akkor is újraindul. Visszavittem a boltba, ahonnan hívtak, hogy náluk 2 gépben is (Win és Linux) hibátlanul ment hosszabb ideig. Közben kaptam egy régebbi komplett gépet, amiből egy 500W Epsilon átköltözött az enyémbe, azzal hibátlanul megy, este elindított memtest86 reggel még futott, az eltelt időből látszik, hogy nem volt restart. Létezik, hogy nem szereti a H97-et vagy a Haswell-t? Talán ki tudom majd próbálni másik gépben is, de sajnos nincs a közvetlen környezetemben senki, akinel Haswell lenne, nem hogy még H97-tel. Ha beigazolódik, elpasszolnám a 400-ast, felhívva a leendő új tulaj figyelmét, hogy nálam ezt a konfigot nem szerette.
-
tornas
őstag
Néhány FSP tápegység specifikációs adatlapja és kábeleinek hossza.[link]
-
weri
senior tag
Meg talaltam a speckokat
Az FSP Hyper tápegységek főbb tulajdonságai:
- Megfelelnek az ATX 12 V v2.31 és EPS 12V v2.92 előírásoknak
- 85 százalékot elérő hatékonyság
- Aktív FPS, 99 % power factor
- Dual +12 V rail ág
- több PCI-Express 6+2 tűs csatlakozók a VGA kártyák számára
- megnövelt számú SATA konnektorok
- vékonyított kábelek
- hosszú élettartamú, csendes 120 cm ventilátorSztem Corsair-t erre fogom cserelni (ha nem tudjak gariban cserelni) :d
-
weri
senior tag
FSP HYPER nevezetu taprol valakinek van valami velemenye rola ? :d Jo tapok ?
-
kyd
tag
Üdv!
Egy hexa 500W elbírna egy 280X-et, az alábbiak vannak a gépben, 2db hdd, 3db cooler, 2x4 gb ram, és i5 3470 cpu -
ticse67
csendes tag
Javitottam már meg ATX tápot,de azon egyértelműen látszott,hogy melyik kondikat kell kicserélni.
Csak azért kérdeztem itt,hogy a hibajelenségből vajon tényleg arra lehet következtetni,
hogy kondicsere vagy esetleg valamilyen félvezető szállt-e el.
Ez utóbbi hibánál nem állok neki a hibakereséhez (kapcs.rajz nélkül).
De egy ujrakondizást bevállalok. -
tornas
őstag
válasz
ticse67 #1474 üzenetére
A táppanel alján meg tudod különböztetni a primert és a szekundert. De ha nem tudsz rajta eligazodni, akkor a helyedben inkább hozzáértővel csináltatnám meg!
Kapcsolási rajzot nagyon nehéz találni hozzá, így a legtöbb ATX tápok javítása inkább működési elv alapján szokott történni.
-
ticse67
csendes tag
Az előző hozzászóláshoz: kimértem,hogy az 5V Stand-by megvan.
Ha a csatlakozóban a zöld és a fekete vezetékeket összezárom akkor
ciripel és a ventillátor is megmoccan egy picit.De el nem indul. -
ticse67
csendes tag
válasz
amerigo #1470 üzenetére
Sziasztok!
Van egy FSP350-60HLN tápom az egyik napról a másikra elkezdett olyan "melegedésszagot"
árasztani.Megelőzendő a további problémát kicseréltem.Pár héttel később egy alaplap
próbához akartam bekapcsolni,de akkor már nem indult el.
Mi lehet a probléma?Szétszedtem,de sem púpos kondenzátort,sem más égésnyomot nem találtam.
Nem szeretném kidobni.Hol kezdjem a hibakeresést? -
amerigo
aktív tag
Üdv Kollégák!
Valakinek van valamilyen információja, hogy van-e lényeges különbség a HEXA és a HEXA+ széria között? -
MMIX
addikt
Computex 2014: FSP DYNA, chinese.vr-zone.com
-
Giii
senior tag
Intel I5 4460 3,2 - 3,4 Ghz
AMD Radeon R9 280
1 Tb Seagete vinyó
valamilyen iró
Gép alá egy FSP Hexa 500-ast választottunk.Jól döntöttünk? -
Cobra.
őstag
válasz
Shifty01 #1459 üzenetére
Zalmannak tudtommal jelenleg nincs ajánlott tápja.
XFX Pro 450 ami jó/érték arányú, vagy Cooler Master G450, Be Quiet Straight Power 400W (ez Aurum belsős, csak jobb ventillátorral), Seasonic S12G 450W, Cooler Master V450 (ebben ha jól tudom ez előbbi belseje van).
Vagy még Be Quiet Pure Power 400W, ez is FSP belsős, de csak bronzos, cserébe ugyancsak extra halk. -
Shifty01
aktív tag
Akkor keresek vm jobb 400-ast.
Az aurum túl drága ha csak ennyi a külömbség és még az S-ben gyengébb is. 550est meg akkor fölöslegesen nem veszek mivel nem akarok dupla vga-val szerelt rendszert futtatni. 1vga-val jobban járok ami kellően erős.
Zalman tápokban milyen bél van?(hűtőket gyártó cégnek gondolom jó a hűtése.)
Az jó lenne ha abban zalman hűtő lenne fsp béllel. Esetleg tud valaki erről valamit? -
Shifty01
aktív tag
Hi!
Ilyen konfig alá kellene nekme 1 táp:
i5 4570
asus gtx 760
Kettőt néztem ki:
http://ipon.hu/webshop/product/fsp_raider_550/214276
http://ipon.hu/webshop/product/fsp_aurum_s_gold_400w/487037
Megéri a felárat?
Egyentalán ez a lá a kofig alá elég a 400W? Nem akarok két kártyás rendszert csinálni tuningolásra sok lehetőségem nincs és nem is akarok. Elég lenne? -
-
jedematik
csendes tag
üdv mindenkinek!
Segítségeteket kérném,mert én hűlye vagyok a tápokhoz
Van egy configom:Thermaltake alsótápos ház,Gigabyte GA-B75M-D3V lap, intel pentium G2130 proci 2x2gb ddr3 1333mhz,1 vinyó,1 dvd író,és egy gainward 8800gt 512mb karit raknák bele.
Milyen tápot tudnátok ajánlani,ami nem horror árú és elviszi,de jó minőség.
Most egy vadi új lc420H-12 táp van bent 6 pines átalakítóval/2 molex-ből 1 6 pin-re/de ha megy a gép,vagy rózsaszin csikok,vagy pöttyök vannak,de van,hogy újra is indul a gép.
Előre is köszi a segítségeteket -
Algol
senior tag
válasz
warenzor #1450 üzenetére
FSP Blue Storm II 500W lényeges kábelhosszai:
ATX connector (20+4 pin) --- 410mm
ATX 12V connector (4 pin) -- 395mm
PCIe connector (6 pin) ------- 410mmRövidek a kábelei, felsőtápos házba való. A processzor ATX 12V-os csatlakozója valószínűleg nem fog elérni, amelyik tápegység alsótápos házba is jó, azon általában 550 mm hosszú ez a kábel.
-
warenzor
csendes tag
Hali!
Van egy FSP Bluestorm II-es 500 W-os tápom, a kérdés hogy mennyire szereti az alsótápos házakat, elég hosszúak e a kábelei ilyen házakba? Valaki tapasztalat?
Egyébként egy Corsair Carbide 200r -be menne.
Előre is köszi!
-
Algol
senior tag
Kicsit zavarosan fogalmaztál, gondolok a sütő és a számítógép vegyítésére, de megpróbálok válaszolni.
Ha bekapcsolod a sütőt és az lecsapja a biztosítékot, miközben a számítógéped is be volt kapcsolva, akkor a számítógép szempontjából ez egy áramszünetnek számít. Ettől nem megy tönkre a gép, de a merevlemezed fájlrendszerében hiba keletkezhet a nyitott fájlok miatt. Ezt a gép következő bekapcsolásakor a Windows észleli és javasolni fogja a lemezellenőrzés futtatását. Ezért is ajánlják, hogy a Windows-t mindig szabályosan állítsuk le, elkerülendő az esetleges adatvesztést, amely természetesen csak az éppen megnyitott fájlokat érintheti. Tehát ez nem okoz fizikai károsodást a gépednek.
Másik eset, bekapcsolod a gépedet és az leveri a biztosítékot. Ez a géped bekapcsolásakor rövid ideig fellépő nagy áramigény miatt van, no meg attól, hogy kis áramterhelhetőségű az automatád, illetve túlzottan gyors reagálású, esetleg elhasználódott. Mivel a sütő is gyakran lecsapja ezt a kismegszakítót, ezért érdemes lenne villanyszerelővel megvizsgáltatni a körülményeket és esetleg cserélni a kismegszakítót.
A tápegységekben bent levő biztosítékoknak nincs köze ehhez a dologhoz. Ha az kiolvad, akkor a tápegység valamelyik alkatrésze is el szokott halálozni.
-
phain
tag
Sziasztok!
Nagyon lama kerdes lesz elore is elnezest kerek. Sajat magam megnyugtatasa miatt kerdezem.
Ha itthon valami lepacsja joparszor a fobiztositekot ( jelen esetemben a suto ), de szerencsere a gep meg nem egett le, akkor lehet valami mas baja a gepnek ??? vagy a mostani tapokba mar olyan biztositekok vannak amik ezt megakadalyozzak ??FPS Raider 550 -es tap amirol beszelek.
Elore is koszonom nektek! -
Cobra.
őstag
Mondjuk én használt 300-as tápért nem adnék 6k-t, ha 8-ért van 2 év garanciás új.
-
Algol
senior tag
Mindegyik elfogadható tápegység.
A GHN-nek 80+ minősítése lehet, egyúttal ez közülük a legújabb modell.
A THN-P volt az eredeti BlueStorm tápokban.
A PNF egy elnyűhetetlen, jelentősen túlméretezett konstrukció.Persze ezek a tápegységek elég régiek, ki tudja mennyit mentek, milyen körülmények között, de ha szükséges, akkor csak a szekunder oldali pufferkondenzátorok cseréjével újszerű állapotba hozhatók.
-
Ermac
tag
Helló ! E-bayen láttam ezeket a csodákat : FSP 300-60GHN(85) 6k HUF átszámolva
FSP 300-60THN-P 3500 HUF
FSP 300 -PNF 6k HUF
Kérdésem, hogy ki mit tud ezekről a kincsekről ?
Pl: Egy mai Integrált vga-s configot elvinne ?
ASRock H81M-DGS
G3220
Kingston 1600MHz DDR3 2x2 GB
1 WD 500 gb winyó
vagy vegyek rá egy vs-350es corsairt ? (8k) -
Algol
senior tag
válasz
csabsz13 #1439 üzenetére
Válaszom (#9310)-ben olvasható.
-
csabsz13
aktív tag
sziasztok!
azzal kapcsolatban lenne kérdésem, hogy teljesítmény szempontjából fontos-e hogy egy kétcsatos (6+8 pin) VGA a tápról hány vezetéken kapja az áramot?
adott egy FSP Aurum 550m táp és egy ASUS r9 290 DC2OC VGA.
az Aurum (félmoduláris) direkt szálai között van egy 6+8 pin-es, most azzal van rákötve a VGA (ilyen direkt vezetéken jön még az alaplapi és a CPU szál is).
ezzel furmark terhelés alatt azonban azt mutatja, hogy 11,38 V körüli feszültséget ír. ez rendben van? -
Cobra.
őstag
ativga: nekem ez zárlatnak tűnik, valószínűleg a kábelnél. Ha gondolod küldd vissza garanciába, de nem biztos, hogy a táppal van gond és meg is találják.
Hiei11: ez a 260W vajon hogy jött ki egy 95W TDP-s processzorra és kb 40W egyéb hardverre?
Egyébként meg 4db modern merevlemez nem okozhat gondot egy normális tápnak. -
Teal'C
veterán
-
Algol
senior tag
-
Teal'C
veterán
Sziasztok
Adott egy Asrock fm2a88x extrem 4 lap + 2x4gb ram + a6 6400k + ssd v300 60gb
Ez megy egy fsp hexa 400-ról.
Ha ráteszek 4db 2tb vinyót azt kibírja???
A TÁP kalkulátor szerint ez az egész 260 watt és 350 -es tápot javasol.
-
ativga
csendes tag
Sziasztok!
A következő problémám van:
Tavaly vettem egy új FSP Raider 550W-os tápot.
Az egyik szálán csak 4db sata csatlakozója van, egy másikon pedig molex meg saták is, meg 4 tűs is. A gépben Asus P5B alaplap, Asus HD7770 DCU vga 4gb memória van, Win7-el.
Két samsung Spinpoint 1TB-s winchesterem van ill. nemrég vettem egy WD 2TB-set is. Green EZRX.
A lényeg az, ha a csak satás szálra vannak kötve a winchesterek, akkor a gép random fagyásokat produkál. ill. van, hogy nem indul el, kék háttér jön be meghajtó hiba üzenettel. Ilyenkor resettel sem indul, ki kell kapcsolni, majd egy perc múlva már indul. (vagy nem) Ha lefagyott, akkor semmire sem reagál, bár az egér kurzor mozgatható, van hogy kép is becsíkosodik, mint VGA hiba esetén.
Ha a másik szálra kötöm a vinyókat, amelyiken a molexek is vannak, akkor nem jelentkezik a a hiba.
Mi lehet a gond? A hibát már akkor is produkálta, amikor a táp zsír új volt. Ezért a vegyes szálra kötve használtam a vinyókat. Viszont, most, hogy már 3 db is van a gépben, ezért a csak satás szálat szeretném használni, mert a másik ágon csak 2db satás csati van. A táp, vagy a winchester lehet a hibás, vaga VGA?Köszi a válaszokat.
-
Algol
senior tag
Lehet igazad van abban, hogy jobb a hatásfoka. Amikor megjelent a PNR, akkor stol megvizsgálta és bennem csak annyi maradt, hogy bár tudja a ráírt adatokat, felépítése hasonló a PNF-hez, de már nincsenek benne annyira túlméretezett alkatrészek. Én csak ebből gondoltam, hogy a hatásfoka is hasonló lehet, ez persze nem biztos. Egyébként 100 % körül terhelve egy tápot, ott már bőven esni szokott a hatásfoka a maximális értékéhez képest.
-
Algol
senior tag
"Ha levesszük a táp veszteségét, még akkor is bőven 350W felett közvetített a gép felé."
Szerintem nem. Leadott 350 watt esetén a tápegység hatásfoka 350/447 = 0,783 = 78,3 % lenne, de az akkor tápoknak ennél kisebb volt a hatásfokuk, 70 - 75 % között lehetett. Akkor még nem volt 80 plusz. Persze a PNF tényleg jól túlterhelhető volt, amint azt stol valamelyik tesztjében láttam.
-
PAtr0n
addikt
Sziasztok!
Csak érdekességképpen, ennyit bír egy 350-PNR, most volt procicserém (Xeon), gondoltam megnézem lehasal e. Furmark (xtrememe burning modban), és Prime egyszerre futott:
Ha levesszük a táp veszteségét, még akkor is bőven 350W felett közvetített a gép felé.
Mindezt 10 percig volt szívem csinálni vele, a hangja érezhetően elváltozott amikor a teszteket ráengedtem. Anno 5290Ft-ért vettem, ennek 6 éve, azóta szolgál, de nemsokára jön az utódja.
Úgy gondolom ettől "best buyabb" táp nemigen létezett még. -
Box3r
csendes tag
Sziasztok!
Egy FSP Blue Storme Bronze 500 tápról lenne szó. Ma kiporoltam a gépet, mindent rendesen bekötöttem, tápkábel bedug, tápkapcsoló felnyom, szikra, ezután se kép-se hang.
Kivettem a gépből, multimétert elő, Power Good jel nulla, Power on és GND összekötésére nem indul. Gyanús, hogy bedöglött.
A lényeg: hol lehet a hiba? Kondik nincsenek felpúposodva, égés nyom nincs a nyákon, biztosíték okés. Ja és az állandó +5V-os ágon van stabil feszültség. -
Algol
senior tag
válasz
Gordiann #1420 üzenetére
A tápellátó áramkörök „cicergése“, sípolása
A BIOS Setup-ban a processzor energiagazdálkodási lehetőségeinél a C6 és a C7 jelzésű energiatakarékossági szint kikapcsolása segíthet.
-
Gordiann
őstag
Sziasztok!
Cicergés ellen van jelenleg valami megoldás?
FSP 400-60APN tápom van, már régóta, újkorában nagyon cicergett, innen a fórumról szereztem egy házilag készített tekercset-hurkot, amit beépítettem, a táp és lap közé.
Akkor egész tűrhető lett, viszont most újra előjött a gond.Sajnos jelenleg nem tudom mikor cicereg, de leginkább, amikor visszafogott működési állapotba kerül a gép.
VGA passzív, winchesterek rezgéstelenítve, minimál venti mindenhol, nagyon zavaró a cicergés sajnos??
-
tototos
addikt
Sziasztok!
Egy Fsp Hexa 500-as tápban nagyon zajos a ventillátor. Ki lehet cserélni benne egy másikra vagy mi a javaslat ebben az esetben?
-
Algol
senior tag
Az FSP tápjai jól megtervezett tápok, félvezetőit kellő tartalékkal méretezik. Meghibásodásuk általában a kondenzátoraik elhasználódásával függnek össze. Az ilyen meghibásodás javítható a szekunder oldali elektrolit kondenzátorok cseréjével. Ennek anyagköltsége jóval 1000 Ft alatt van. A primer oldali nagy kondenzátor lényegesen ritkábban hibásodik meg, ennek pótlása maga is kerülhet 1000 Ft-ba. A kondenzátorok cseréje után gyakorlatilag új tápegységet kapsz, ami további 2-3 évig fog működni. Esetleg még ventilátort kell cserélni, ha kikopott a csapágya. A kondenzátor cseréket talán 2000 Ft-ért + anyagköltség szokták elvállalni.
Itt találhatsz vállalkozót:
Szakember kerestetik -
_ak_
addikt
Sziasztok!
Próbálok egy kis fogyasztású gépet összehozni, és eddig 2 táp került szóba.
Az egyik az FSP250SAV házzal együtt, a másik 3025-HEN.
Egyrészt, jobb-e annyival az utóbbi, hogy mindenképp azt keressem, másrészt, akárhogy is nézem, ezek nem mai darabok. Megbízhatóak még, vagy érdemes lenne valakivel megnézetni őket?
-
-
Giii
senior tag
Sziasztok! Milyen tápot ajánlotok?
Konfig: Giga Ga-M68MT v.3.1
AMD 1055T
8GB ram
Club3D 6970 Coolstream 2Gb
1Tb Samsung SpinPoint F3 Eco Green
Samsung DVD író
+kártya ólvasó+4 venti
Ami most van az egy DEER(ne menjünk bele miért),lényeg hogy ezt szeretném lecserélni mielött meghal megint valami.Terheletlenül 12.350---12.416 V játéknál amikor terhelést kap leugrik 12.146-ra ami mondjuk elfogadható de terheletlenül soknak érzem a leírtakat.Másik gépben volt egy EVEREST 400-as ami igen szép szolgálatot tett és ki sem lett használva (2Gb ram,HD 3850 AGP, AMD Athlon 4200+,500 WD Blue)
FSP vagy Cooler master ez a kérdésem.Mindekettő elfogaható és szép teljesítményt adnak.Tisztában vagyok a termékpalettával d emégis kinek mi a véleménye esetleg tapasztalata?!
Max amit rászánnék 15-20 ezer!!! -
tornas
őstag
válasz
adams55 #1411 üzenetére
Menj át a tápajánlós topikba! Sejtésem szerint az XFX Pro 450-et fogják neked csípőből ajánlani, kb. 13-15 lepedőért, ami bőven megfelelhet neked minőségben is.
-
tornas
őstag
válasz
adams55 #1407 üzenetére
Annak a tápnak 2 db 12 V-os ága van, áganként 18 A-rel. Az ágak kombinált terhelhetősége max. 408 W. Ágakra lebontva pedig 216 W-os jelent. Na most, az egyik ág csakis a CPU-t látja el szuflával, a másik meg minden más komponenst. Beleértve a 6 pin-es és a 6+2 pin-es csatlakozókat is. Előfordulhat hogy kevés lesz ez a 216 W a VGA-nak, de ez használatfüggő lehet, meg aztán a TDP-ket is nehéz elérni.
-
Cobra.
őstag
válasz
raisechip86 #1403 üzenetére
Simán.
-
raisechip86
csendes tag
Sziasztok!FSP 350 APN+Athlon II x 4 740 megbírkózik egy Raseon R7 260X-el?
-
Cobra.
őstag
Próbáld ki a fürdőszobai konnektorból hosszabbítóval. Ha úgy nem zizeg, akkor itt a gond, ha úgyis zizeg, akkor viszont összegerjed a táp és valamelyik alkatrész tápáramköre. Azzal meg nem nagyon tudsz mit csinálni, csak lecserélni vagy a tápot másik márkára vagy a problémát okozó másik alkatrészt.
-
Findzs
addikt
válasz
Ferithebest8 #1400 üzenetére
ki kell tudnia
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- One mobilszolgáltatások
- Gaming notebook topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Mercedes topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest